Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

sveikos ,
mane labai domina vienas dalykas gal kuri is mergaiciu pirko is madonos suknele ? gal zinote kiek laiko jums ja siuncia ?
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 02 28, 17:47)
Sveikos,

Norėjau paklausti į kurį saloną geriausiai eiti Maggie Sottero suknelių ieškoti?  4u.gif

Laba. As savaja Maggie Sottero radau Okeanidej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saldidruska @ 2009 03 01, 13:52)
Laba. As savaja Maggie Sottero radau Okeanidej  mirksiukas.gif

Gertrūdos g.?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
nu pagaliau baigesi mano keliones po nuomos salonus ir as turiu savo suknele thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
http://public.fotki....s/niainiai.html
cia ta pati kuria buvau idejus praeitoj temoj ir ji sulauke beveik tik neigiamu komentaru g.gif .
kaip jau minejau kitoj temelej,sukele padarys is dvieju viena biggrin.gif .sijonas bus kaip nuotraukoj,o korsetas kitas,bet panasus,nu irgi permatomas tongue.gif ,korseto nuotraukos nerandu ax.gif ,
sukneles pustumas bus truputi mazesnis.pati suknele lengvute biggrin.gif ,o i masina su ja ilipti be problemu,cia tas lipimas nuo pasijoniu priklauso smile.gif
niu laukiu nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 03 01, 13:13)
sveikos ,
mane labai domina vienas dalykas  gal kuri is mergaiciu pirko is madonos suknele ? gal zinote kiek laiko  jums ja siuncia ?

man suknele siunte ~3men
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 03 01, 15:01)
sveikutes 4u.gif
nu pagaliau baigesi mano keliones po nuomos salonus ir as turiu savo suknele thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif
cia ta pati kuria buvau idejus praeitoj temoj ir ji sulauke beveik tik neigiamu komentaru g.gif .
kaip jau minejau kitoj temelej,sukele padarys is dvieju viena biggrin.gif .sijonas bus kaip nuotraukoj,o korsetas kitas,bet panasus,nu irgi permatomas tongue.gif ,korseto nuotraukos nerandu ax.gif ,
sukneles pustumas bus truputi mazesnis.pati suknele lengvute biggrin.gif ,o i masina su ja ilipti be problemu,cia tas lipimas nuo pasijoniu priklauso smile.gif

Dange, sveikinu!!! drinks_cheers.gif

Kiek pamenu tavo vestuves ne uz kalnu ar ne? rolleyes.gif

Suknele ne mano skonio, bet jei issirinkai butent ja, ji tau tinka ir patinka, tai super!! thumbup.gif
Nereikia perdaug nuomoniu jei jauti kad cia TA suknele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 03 01, 16:01)
sveikutes 4u.gif
nu pagaliau baigesi mano keliones po nuomos salonus ir as turiu savo suknele thumbup.gif  clap.gif  clap_1.gif

Sorry, bet schmoll.gif Tie raukiniai tikrai jau atsibode, tikras tortas doh.gif As 2006 tekejau, jau jos buvo atsibode g.gif Negi grazesniu neradai? Juk tokiu idomiu dabar yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 03 01, 16:46)
Dange, sveikinu!!!  drinks_cheers.gif 

Kiek pamenu tavo vestuves ne uz kalnu ar ne?  rolleyes.gif

Suknele ne mano skonio, bet jei issirinkai butent ja, ji tau tinka ir patinka, tai super!!  thumbup.gif
Nereikia perdaug nuomoniu jei jauti kad cia TA suknele  wub.gif

aciu chile 4u.gif ,kai uzsidejau kitos nebenorejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuole @ 2009 03 01, 13:28)
Gertrūdos g.?

Taip, Gertrudos, bet kaip man minejo, tai Kaune yra 4 Okeanides salonai ir tas sukneles jie kazkaip turi tai vienam, tai kitam salone smile.gif be Gertrudos g, dar zinau, kad ju salonai yra Kreves pr (pries buvusi Pasimatyma) ir priesais autobusu stoti...
Atsakyti
QUOTE(Gintarė M. @ 2009 03 01, 16:48)
Sorry, bet schmoll.gif Tie raukiniai tikrai jau atsibode, tikras tortas  doh.gif As 2006 tekejau, jau jos buvo atsibode  g.gif Negi grazesniu neradai? Juk tokiu idomiu dabar yra blush2.gif

as butent torto ir norejau,pasikartosiu,kad torta tik viena kar gyvenime uzsidesi,o aptempa suknele,bet kokia proga.nuotraukoj biski kitaip atrodo,bet realiai raukinukai labai grazus. tongue.gif
matavausi tikrai ne 10 sukneliu is visu man ji pati paciausia,as norejau lengvos o ji butent tokia thumbup.gif .
asiku yra visai graziu is silko,bet man jos per sunkios schmoll.gif
Papildyta:
beje maciau vienas kurios veliumas - kapisonas smile.gif irgi pusta,kataloge l.graziai atrode,salone nebuvo,kad parsiust ja man kaina kosmine doh.gif ,nu tai pasilikau prie sitos
Atsakyti
QUOTE(dange22 @ 2009 03 01, 16:01)
sveikutes 4u.gif

Grazi suknele sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niema @ 2009 03 01, 17:38)
Grazi suknele sveikinu 4u.gif

4u.gif
Atsakyti