galvojau kad reikia susisteminti siek tiek sios temos dalyvius.
1. andriuska
2. sayonara
3. gaziulka
4. puriena6
5. silwio
6. barsas
7. ms
ka praleidau?
QUOTE(_ms_ @ 2009 03 24, 08:02)
galvojau kad reikia susisteminti siek tiek sios temos dalyvius.
1. andriuska
2. sayonara
3. gaziulka
4. puriena6
5. silwio
6. barsas
7. ms
ka praleidau?
1. andriuska
2. sayonara
3. gaziulka
4. puriena6
5. silwio
6. barsas
7. ms
ka praleidau?
gal nieko. kažkada Sansara aktyvi buvo, bet nusipirko savo d90 ir tyli

sillwio su 2l
o as dar ziuriu i sayonaros skanus ir galvoju, ar cia bus tokio pat pobudzio gedimas kaip ir mano. nes mano tai zalsva linija mesdavo spalvotose, (ir andriuska kzk apie zalia sake) o tavo - visa spektra. ir dar nelabai suprantu, ar pas tave ta linija vieta vis keicia, nes atrodo, kad ne (per apatine horizontalios foto dali eina, nebent kt foto kitaip)
(mano sokinedavo).

o as dar ziuriu i sayonaros skanus ir galvoju, ar cia bus tokio pat pobudzio gedimas kaip ir mano. nes mano tai zalsva linija mesdavo spalvotose, (ir andriuska kzk apie zalia sake) o tavo - visa spektra. ir dar nelabai suprantu, ar pas tave ta linija vieta vis keicia, nes atrodo, kad ne (per apatine horizontalios foto dali eina, nebent kt foto kitaip)

mano skanuose linija žalia toj pačioj vietoj. matyt linijos gali būti RGB bet kuri spakva arba visos vienu metu. siauram formate jos žiauriai knisa, bo užima santykinai daug ploto. dar pastebėjau, kad priklausomai nuo šviesos kadre linija matosi netolygiai (ryškėja tik tamsiausiose ir šviesiausiose vietose. Sayonaros skane - ryškiai ir aiškiai. gaila, bet matyt skaneriukui - amba.

QUOTE(Gaziulka @ 2009 03 24, 09:02)
(mano sokinedavo).

man pasirodė, kad nekeičia vietos jinai. prieš išvažiuodama atostogų nuvešiu į BMS techninį cventrą, lai pasižiūri, kas ten yra. pasakysiu, kad nemokėsiu daugiau kokių 80 lt už taisymą, jei matys, kad kainuos brangiau, lai nebetaiso.
QUOTE(sayonara @ 2009 03 24, 11:21)
man pasirodė, kad nekeičia vietos jinai. prieš išvažiuodama atostogų nuvešiu į BMS techninį cventrą, lai pasižiūri, kas ten yra. pasakysiu, kad nemokėsiu daugiau kokių 80 lt už taisymą, jei matys, kad kainuos brangiau, lai nebetaiso.
ko tu paskutiniu metu nuolat vartoji ta "lai"?
QUOTE(_ms_ @ 2009 03 24, 11:08)
ko tu paskutiniu metu nuolat vartoji ta "lai"?
lai lai lai - čia daina tokia

del manes nesirupinkit, nersiu pas jus po kurio laiko ir tik su vidutiniu formatu (pasodino andriuska negriztamai ant "adatos"). jauciu situacijas, kai norisi JB ir juostos....
kol kas be praktikos kazka komentuot apie ryskinimus ar juostas - tiesiog nera prasmes.
linkejimai jums nuo manes is latvijos pajurio

linkejimai jums nuo manes is latvijos pajurio

norintiems susidaryti šiokį tokį vaizdą apie formatinę techniką ir procesą - rekomenduoju http://www.clydebutc...hnical-info.cfm

Aš čia dar esu nuolatinė skaitytoja ir gerbėja
tik bais jūsų ten techninių kalbų nesuprantu
Turiu vėl juostų, bet tai jofana kaip bijau vėl ryškint, kad nesugadinčiau
Ir šitą, kai darysit vėl užsakymą kada iš fotoimpex, tai manęs neužmirškit.
P.S. noriu ir aš vidutinio formato
Papildyta:
Ačiū už nuorodą. Darbus su malonumu peržiūrėjau

Turiu vėl juostų, bet tai jofana kaip bijau vėl ryškint, kad nesugadinčiau

Ir šitą, kai darysit vėl užsakymą kada iš fotoimpex, tai manęs neužmirškit.
P.S. noriu ir aš vidutinio formato

Papildyta:
QUOTE(andriuska @ 2009 03 24, 21:38)
norintiems susidaryti šiokį tokį vaizdą apie formatinę techniką ir procesą - rekomenduoju http://www.clydebutc...hnical-info.cfm 

Ačiū už nuorodą. Darbus su malonumu peržiūrėjau

darbai - atskira tema. bet įvertinkite su kokia technika jis tuos darbus daro
kaip guliveris milžinų šalyje....

QUOTE(andriuska @ 2009 03 25, 10:54)
darbai - atskira tema. bet įvertinkite su kokia technika jis tuos darbus daro
kaip guliveris milžinų šalyje....

Technika pagal žmogaus stotą