Įkraunama...
Įkraunama...

Senoji fotografija

QUOTE(Gaziulka @ 2009 04 08, 10:49)
kzk nerandu info butent apie atviruka g.gif imesi? nors jeigu II d. pusej man siaip ar taip so-so... ar esi dalyvaves jau kada?

http://www.efoto.lt/...8_18_30_vilnius (kaip toj reklamoj: šeštą....prie bokšto). niekad nedalyvavau, kompleksuoju biški blush2.gif pasiėmiau dumplinį ir yashica. bijau, kad dumplinį išsitraukus tapsiu dėmesio centru ir pagrindiniu fotografavimo objektu. po to mano morda papuoš įvairius tinklapius ( bus tipo freakshow). tai tam atvejui jei jausiu nesveiką reakciją pasiėmiau dviakę. vis ne taip į akis krenta.
Atsakyti
kaip toj reklamoj man laikas netinka - 18 keiciu padangas. bet kada kt karta visai idomu butu pabandyt.
Atsakyti
sugalvojau atsisveikinti su vienu iš aparatų - kiev 6c. bet tik komplekte (aparatas odiniame dėkle, su šachta ir prizme), du objektyvai (90 mm vega ir 150 mm kaleinar), du makrožiedai). klausimo kaina 320 lt be derybų. aparatas darbinis (Sansara liudininkė smile.gif ). priežastis: pavasaris, noras atsinaujinti, vietos atlaisvinimas.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2009 04 09, 09:27)
sugalvojau atsisveikinti su vienu iš aparatų - kiev 6c. bet tik komplekte (aparatas odiniame dėkle, su šachta ir prizme), du objektyvai (90 mm vega ir 150 mm kaleinar), du makrožiedai). klausimo kaina 320 lt be derybų. aparatas darbinis (Sansara liudininkė  smile.gif ). priežastis: pavasaris, noras atsinaujinti, vietos atlaisvinimas.

cia juk vid.formatas bigsmile.gif as smarkiai pagalvosiu. pirma! tik veliau - dabar biski laiko neturiu
Atsakyti
andriuska, imu be kalbu ir svarstymu visa komplekta smile.gif tik kaip suprantu gaziulka eile uzsieme g.gif
Atsakyti
tai gal imk. zmogui, kuriam reikia be svarstymu, matyt, labiau reikia negu tam, kuriam su svarstymais mirksiukas.gif . ateis dar ir mano eile irnesakyk.gif
Atsakyti
klausimas išbraukiamas iš darbotvarkės. labai atsiprašau, bet laimėjo žmogus, pirmasis įbrukęs nurodytą sumą man į rankas ( kur du pešas, trečias laimi). kažkaip liūdna ir gaila man būna kas kartą pardavus kokį aparatą...bet guodžiu save, kad kaip kolekcinis jis vertės neturi, o kad gulėjo pas mane ir dulkes rinko, tai irgi blogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 09 balandžio 2009 - 10:45
tai ir grauzkis dabar tongue.gif butum bent Sansarai pardaves, vis savesnis zmogus.. aj, ka jau cia post factum irnesakyk.gif

kaip "atvirukas" vakarykstis, nuejai?
Atsakyti
nu va, pritaupiau per nestuma peliu "pundeli", dabar zinau kokiu adresu nusiusti ju desanta tongue.gif
tebunie, paziurekim filosofiskai, kaip ms sako...
Atsakyti
aha, nuėjau. gerai pasportavau. cielus 4 kadrus padariau, dabar reiks ryškinti ir žiūrėt, kas gavosi.

merginos, nesisielokit. Jumi reikia sukontaktuoti su Sillwio (kai jis pasirodys, kiek pamenu paskutinė jo anonsuota vieta lyg ir kazachstanas buvo g.gif ir jokių žinių... ). manau su jo pagalba tikrai rasite geresnį variantą, nei kievas. Sansarai jis per sunkus (bo kai vaikas jau laksto ir kilnoti jo nebereikia, moterų fizinės galios grįžta į normos ribas cool.gif ) pas juos ten švedijoje tikrai gerų ikontų ir dviakių yra. stilingiau, lengviau ir mechaniškai tobuliau, nei kievas. jei neišeis tas variantas, mielai pagelbėsiu su ebejumi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 09 balandžio 2009 - 10:57
as tai tikrai nepergyvenu. kada nors turesiu ir as ta vidutini, bet niekur neskubu. su ebay'um ir pati tvarkausi smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi! Grizau is Kazachstano, bet niekaip nera laiko parasyt, nors skaitau, kada galiu smile.gif Kruva juostu neryskintu namie, net pikta. Gal dabar bus kiek laisviau.

Del svedisko ebay'aus mielai padesiu, jei kam reikia. Pas mus viskas (beveik viskas) pigiau, nei kitose salyse. Matyt rinka mazesne. Koki nors Zeiss Ikon Nettar idealiam stovy galima nupirkt uz 50-100 kronu + atsiuntimas (15-30 litu, nes krona nukritus), dviaki rolleicord geram stovy uz mazdaug 1000 kronu (300 litu). Siaip daug visokio gerio buna. Va pvz. daiktas, kuris man kainavo 1 krona (30 ct) + atsiuntimas smile.gif http://www.tradera.c...uktion_87752582 Kreipkites, kam reikia pagalbos. Komisiniu neimu biggrin.gif Padesiu siaip.
Atsakyti