QUOTE(naitas @ 2009 02 25, 21:38)
o kas tas ieškok.lt?
gal jis giminių ieško, gal tėvų.. kas tas ieškok.lt?
aš bendrauju inetu su vienu vyru augalų auginimo klausimais, su kitu - klasioku ir susitikę mes į žanduką pasibučiuojam... nu dar yra keletas vyrų, su kuriais bendrauju.. sutuoktiniui tai nepatinka, tai matau, nors garsiai jis to nėra pasakęs.. bet ... aš niekada nesiskirsiu su savo vyru savo iniciatyva.. man jis patinka...
tai kokiais klausimais bendrauja reik žinot..
tai yra pazinciu portalas. per ji mes su vyru ir susipazinom. bendrauja tikriausiai intymiai, nes kaip siandien issireiske- susirasineja tada, kai mes apsipykstam... mane tai ziauriai subiesino
Papildyta:
QUOTE(katcia @ 2009 02 25, 21:59)
Klipai1, zinok pilnai tave suprantu..
ir tikrai manau jog tai nera normalu, jog jis landzioja i ieskok portala, galbut jusu santykiuose isivyravus rutina, tad gal jis tiesiog iesko prasiblaskymo..bet siaip manau butu geriausia iseitis su juo pasikalbeti ir viska issiaiskinti..
tai aisku, kad rutina! o ka aiskintis??? zinau, kad kazka reikia keisti- o ka? kaip pakeisti kazdienybe... nebent irgi pradet su kazkuo susirasinet ar susitikinet, kad santykiai prieitu ties riba... ir paskiau tipo laimingas susitaikymas. zinau pati, kad jis iesko kazko astraus, bet kaip tai sustabdyti