Įkraunama...
Įkraunama...

ar juo pasitiketi?

gyvename drauge 3 metus, taciau vyras bendrauja internetu su kitomis moterymis per portala ieskok.lt. ar tai normalu? verysad.gif
p.s. suzinojau siandien
Atsakyti
o kas tas ieškok.lt?
gal jis giminių ieško, gal tėvų.. kas tas ieškok.lt?

aš bendrauju inetu su vienu vyru augalų auginimo klausimais, su kitu - klasioku ir susitikę mes į žanduką pasibučiuojam... nu dar yra keletas vyrų, su kuriais bendrauju.. sutuoktiniui tai nepatinka, tai matau, nors garsiai jis to nėra pasakęs.. bet ... aš niekada nesiskirsiu su savo vyru savo iniciatyva.. man jis patinka...

tai kokiais klausimais bendrauja reik žinot..
Atsakyti
Man tai neatrodo normalu, kai antroji pusė naršo po pažintys, ieškok ir kitus panašius saitus.
Atsakyti
Klipai1, zinok pilnai tave suprantu..
ir tikrai manau jog tai nera normalu, jog jis landzioja i ieskok portala, galbut jusu santykiuose isivyravus rutina, tad gal jis tiesiog iesko prasiblaskymo..bet siaip manau butu geriausia iseitis su juo pasikalbeti ir viska issiaiskinti.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katcia: 25 vasario 2009 - 21:00
Ar normalu, kad jis bendrauja? Manau, kad taip, normalu smile.gif Klausima kyla kodėl, su kuo, ir apie ką jis ten bendrauja. Manau tavo vyras tau į šiuos klausimus atsakytu, jei jo paklasutum smile.gif Tik klausdama neužsipulk, nes žmonės linkę gintis smile.gif
Atsakyti
Bet realiai pamascius, as uzpavydeciau, jei suzinociau...iskelciau skandala, del kurio poto galbut gaileciausi... unsure.gif
bet vistiek mano manymu, slepti kad bendrauji su moterimis ir dar pazinciu portaluose man yra zema...v g.gif
negi neuztenka savos moters, savos mylimosios, gi vyrui turetumei atstoti viska...ir drauga, ir mylimaja, ir uztareja...
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 02 25, 21:38)
o kas tas ieškok.lt?
gal jis giminių ieško, gal tėvų.. kas tas ieškok.lt?

aš bendrauju inetu su vienu vyru augalų auginimo klausimais, su kitu - klasioku ir susitikę mes į žanduką pasibučiuojam... nu dar yra keletas vyrų, su kuriais bendrauju.. sutuoktiniui tai nepatinka, tai matau, nors garsiai jis to nėra pasakęs.. bet ... aš niekada nesiskirsiu su savo vyru savo iniciatyva.. man jis patinka...

tai kokiais klausimais bendrauja reik žinot..

tai yra pazinciu portalas. per ji mes su vyru ir susipazinom. bendrauja tikriausiai intymiai, nes kaip siandien issireiske- susirasineja tada, kai mes apsipykstam... mane tai ziauriai subiesino
Papildyta:
QUOTE(katcia @ 2009 02 25, 21:59)
Klipai1, zinok pilnai tave suprantu..
ir tikrai manau jog tai nera normalu, jog jis landzioja i ieskok portala, galbut jusu santykiuose isivyravus rutina, tad gal jis tiesiog iesko prasiblaskymo..bet siaip manau butu geriausia iseitis su juo pasikalbeti ir viska issiaiskinti.. mirksiukas.gif

tai aisku, kad rutina! o ka aiskintis??? zinau, kad kazka reikia keisti- o ka? kaip pakeisti kazdienybe... nebent irgi pradet su kazkuo susirasinet ar susitikinet, kad santykiai prieitu ties riba... ir paskiau tipo laimingas susitaikymas. zinau pati, kad jis iesko kazko astraus, bet kaip tai sustabdyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(klipas1 @ 2009 02 25, 22:22)
tai yra pazinciu portalas. per ji mes su vyru ir susipazinom. bendrauja tikriausiai intymiai, nes kaip siandien issireiske- susirasineja tada, kai mes apsipykstam... mane tai ziauriai subiesino
[

aš irgi taip darydavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Metaxxxa @ 2009 02 25, 22:00)
Ar normalu, kad jis bendrauja? Manau, kad taip, normalu  smile.gif  Klausima kyla kodėl, su kuo, ir apie ką jis ten bendrauja. Manau tavo vyras tau į šiuos klausimus atsakytu, jei jo paklasutum  smile.gif  Tik klausdama neužsipulk, nes žmonės linkę gintis  smile.gif

as labai netgi paklausiau, atsake, kad bendrauja kai mes susipykstam is kersto, o su kuo ir apie ka- nezinau. bet man tai labai nemalonu
Papildyta:
QUOTE(gritte @ 2009 02 25, 21:45)
Man tai neatrodo normalu, kai antroji pusė naršo po pažintys, ieškok ir kitus panašius saitus.

man tai irgi nemalonu, bet kaip tai pakeisti- jei zmogui naturalus toks poreikis???? ar tai jau priezastis skirybom? manu, kad ne. zinau, kad reikia kazkokiu permainu, o ka keisti nesugalvoju verysad.gif
Atsakyti
o tu pati suteik jam astrumo wink.gif
padaryk staigmenu, pakviesk i pasimatyma, padovanok kokia smulkmena su uzuomena, kas jo laukia vakare...tiesiog tai tik fantazijos reikalas smile.gif
viskas imanoma tik reikia noro ir pastangu smile.gif
o del tavo nuomones apie susitikinejima su kitu, tai as priesingos nuomones...sis variantas tik dar labiau jus nutolins, ir dar blogiau bus...
Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2009 02 25, 22:15)
Bet realiai pamascius, as uzpavydeciau, jei suzinociau...iskelciau skandala, del kurio poto galbut gaileciausi...  unsure.gif
bet vistiek mano manymu, slepti kad bendrauji su moterimis ir dar pazinciu portaluose man yra zema...v g.gif
negi neuztenka savos moters, savos mylimosios, gi vyrui turetumei atstoti viska...ir drauga, ir mylimaja, ir uztareja...

tai mes ir esam ir seima ir artimieji ir draugai, bet deja jau nebe meiluziai... o ir as pati kazkaip atsalau, kartais norisi su kuo nors pakoketuoti ar ka.. bet nenoriu tiket, kad taip bagiasi meile... beje- jis man artimiausias zmogus ir zinau kad ji myliu, tiesiog jau noriu nebe taip- gal tai normalu.. bet kad bendrauja tai siutina, jauciu reik koki skandala surengt cool.gif
Papildyta:
QUOTE(adaptacijaa @ 2009 02 25, 22:24)
aš irgi taip darydavau biggrin.gif

tai manau, kad ir man reik taip pat elgtis- ir prasiblaskymas ir ne taip abydna bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klipas1 @ 2009 02 25, 21:33)

tai manau, kad ir man reik taip pat elgtis- ir prasiblaskymas ir ne taip abydna bus biggrin.gif

nemanau kad tai pati geriausia mintis...pamatysi, pati tik nuo to nukentesi arba gailesiesi taip pasielgus... smile.gif
na bet cia kiekvienam pagal sazines dydi mirksiukas.gif
Atsakyti