Įkraunama...
Įkraunama...

ar juo pasitiketi?

QUOTE(katcia @ 2009 02 25, 22:27)
o tu pati suteik jam astrumo wink.gif
padaryk staigmenu, pakviesk i pasimatyma, padovanok kokia smulkmena su uzuomena, kas jo laukia vakare...tiesiog tai tik fantazijos reikalas smile.gif
viskas imanoma tik reikia noro ir pastangu smile.gif
o del tavo nuomones apie susitikinejima su kitu, tai as priesingos nuomones...sis variantas tik dar labiau jus nutolins, ir dar blogiau bus...

na patarimas labai nuosirdus ir geras smile.gif as ir pati ne is tu pilku pelyciu, bet suprask- pas mus jau tooookia kasdienybr, kad nieko nebesugalvosi... mes anksciau zaizdavom visokius zaidimus (ir beje mano iniciatyva pvz.: eit i diskoteka kaip nepazystami, sokt su kitais ir po to tipo susipazint ir t.t.) bet dabar tokia pilkuma, kad jei ka pasiulyciau- ppasakytu, kad jau visai isprotejau. reikia kazkokio taim auto... bet kokio???
Papildyta:
QUOTE(katcia @ 2009 02 25, 22:35)
nemanau kad tai pati geriausia mintis...pamatysi, pati tik nuo to nukentesi arba gailesiesi taip pasielgus... smile.gif
na bet cia kiekvienam pagal sazines dydi  mirksiukas.gif

gi zinau smile.gif as taip tik is pykcio sakau- tai problemos neisspres.. zinai katcia, o faina nors kelios merginos pabendravo smile.gif kazkiek palengvejo, kai ne viena namie esi..
Atsakyti
QUOTE(klipas1 @ 2009 02 25, 21:44)
gi zinau smile.gif as taip tik is pykcio sakau- tai problemos neisspres.. zinai katcia, o faina nors kelios merginos pabendravo smile.gif kazkiek palengvejo, kai ne viena namie esi..

Dziugu, kad bent kazkiek palengvejo, vis geriau blush2.gif
bet zinok, jeigu nieko negalvosi keist, vis manysi, kad jis tik pasijuoks is tavo bandymu gelbet santykius, tai zinok taip ir bus...o tu tiesiog sumastyk kazka tokio, kas ji nustebintu, sakyk komplimentu, siusk intymes zinutes, ikisk i palto kiseniu meiles laiskeli,
pamatysi viskas po truputi prades linkt i geraja puse...tik reikia pabandyt smile.gif
patikek manim... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klipas1 @ 2009 02 25, 22:17)
gyvename drauge 3 metus, taciau vyras bendrauja internetu su kitomis moterymis per portala ieskok.lt. ar tai normalu? verysad.gif
p.s. suzinojau siandien

Nesuprantu. Kas čia tokio. Kasdien milijonai žmonių visame pasaulyje bendrauja internetu. Visokiuose pažinčių portaluose, forumuose. Vieniems tai kaip liga, kitiems - kaip laiko prastūmimas(man bent jau taip), tretiems - vėl kažkas(ieško įdomių pažinčių, nuotykių, meilės). Čia nieko blogo nėra. Tiesiog kartais visai įdomu pabendrauti su nepažįstamu žmogumi, gal net išsipasakoti, juk tokie santykiai niekada neįpareigoja, tiesiog vieną dieną gali nebeatrašyti. Net ir nekaltas flirtas nieko nereiškia. Taigi tai nėra neištikimybė.
Pati paauglyteje bendraudavau su žmonėmis internetu, vyras - taip pat. Atrodo, kad dar kartais pabendrauja. Dabar nepažįstamiems nebeatrašau. Pabodo. Bendrauju tik su draugais iš kitų miestų ir užsienio.
Tau reikėtų sunerimti tuo atveju, jei pagautum saviškį ruošiantis į aklą pasimatymą, o dabar... užsiregistruok pati ir suprasi, kas tai yra ir kad ne visi ten tik nuolat kabina, o tiesiog ieško bendravimo, prastūminėja laiką darbe, kai neturi ką veikti. Neagituoju naudotis pažinčių portalais, siūlau užsiregistruoti dėl smalsumo ir šventos ramybės.
Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2009 02 25, 22:15)
Bet realiai pamascius, as uzpavydeciau, jei suzinociau...iskelciau skandala, del kurio poto galbut gaileciausi...  unsure.gif
bet vistiek mano manymu, slepti kad bendrauji su moterimis ir dar pazinciu portaluose man yra zema...v g.gif
negi neuztenka savos moters, savos mylimosios, gi vyrui turetumei atstoti viska...ir drauga, ir mylimaja, ir uztareja...

tai ka dabar tam vargsui vyrui daryti - tik su viena moterim likusi gyvenima bendrauti?
nedraudziu vyrui bendrauti su kitom ir jis nedraudzia su kitais bendrauti. Jeigu visa gyvenima matytume tik vienas kita, atsibostume
Atsakyti
oh jau tie diedai, ziuriu visi vienodi.....
maniskis irgi aktyviai bendrauja su motersika puse per one.lt ir su klasiokem ir su draugem visokiom....ai nu tikrinau rode keleta kartu apie ka kalbasi, bet man nelabai patiko....bet pasitikejau...kol man pradejo visai nebepatikti per daug meilus jau ju bendravimas...nzn iki kokio lygio ten viskas gali nueiti..bet pasisaugoti reikia ir uzkirsti tam kelia kazkaip...Nes karta pagavau prisimelavusi, buvo skaudu, nes ne tik jau kalbejosi bet ir kavos pradejo susitikineti...kazkaip laiku radau zinutes ir tai merginai paaiskinau situacija...nzn...man irgi atseit sako kad demesio turksta is manes....uztai ir bendrauja..
Idomu kaip kitu nuomones situo klausymu..ka su tokiu vyru daryti, ir toliau pasitiketi ar ar daugiau demesio pradeti rodyti g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2009 02 25, 23:15)
Bet realiai pamascius, as uzpavydeciau, jei suzinociau...iskelciau skandala, del kurio poto galbut gaileciausi...  unsure.gif
bet vistiek mano manymu, slepti kad bendrauji su moterimis ir dar pazinciu portaluose man yra zema...v g.gif
negi neuztenka savos moters, savos mylimosios, gi vyrui turetumei atstoti viska...ir drauga, ir mylimaja, ir uztareja...

Tokiu atveju paklausiu tavęs: ko tu sėdi šiame forume ir ar turi draugų? Taigi tavo vyras turėtų tau atstoti viską ir nereikėtų bendravimo su kitais žmonėmis.
Papildyta:
QUOTE(katcia @ 2009 02 25, 23:52)
Dziugu, kad bent kazkiek palengvejo, vis geriau  blush2.gif
bet zinok, jeigu nieko negalvosi keist, vis manysi, kad jis tik pasijuoks is tavo bandymu gelbet santykius, tai zinok taip ir bus...o tu tiesiog sumastyk kazka tokio, kas ji nustebintu, sakyk komplimentu, siusk intymes zinutes, ikisk i palto kiseniu meiles laiskeli,
pamatysi viskas po truputi prades linkt i geraja puse...tik reikia pabandyt smile.gif
patikek manim... mirksiukas.gif

Ne visiems vyrams tai tinka. Jei aš taip pradėčiau daryti(nelabai ir įsivaizduoju), vyras tik pasijuoktų. Juk tai... taip banalu. Reikia gudriai vyrą kankinti ir gundyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2009 02 25, 22:21)
Tokiu atveju paklausiu tavęs: ko tu sėdi šiame forume ir ar turi draugų? Taigi tavo vyras turėtų tau atstoti viską ir nereikėtų bendravimo su kitais žmonėmis.

tai yra ne pazinciu portalas, o bendravimas su bendraminciais ir pan...
as nedraudziu savo vyrui bendrauti su moterimis-draugemis, kurias mes abu pazistame, taip pat as bendrauju su jo draugais, bet tai yra visai kita, nei pazinciu portalas, kur ieskai kazkokio cinkelio, kuris uzkabliuoja ir be to negali paskui gyvent...va to as nesuprantu...anksciau ir pati lankiausi ieskok.lt portale, bet iki to laiko, kol nesusipazinau su saviskiu...kai tapom pora, nuo to laiko net nekyla minciu apie kitus vyrus, pazintis ir pan...tiesiog mes mokam ispildyti vienas kito norus ir pan, todel tokiu dalyku nekyla...na nezinau ar suprantamai paaiskinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meskiukasjau @ 2009 02 26, 00:20)
oh jau tie diedai, ziuriu visi vienodi.....
maniskis irgi aktyviai bendrauja su motersika puse per one.lt ir su klasiokem ir su draugem visokiom....ai nu tikrinau rode keleta kartu apie ka kalbasi, bet man nelabai patiko....bet pasitikejau...kol man pradejo visai nebepatikti per daug meilus jau ju bendravimas...nzn iki kokio lygio ten viskas gali nueiti..bet pasisaugoti reikia ir uzkirsti tam kelia kazkaip...Nes karta pagavau prisimelavusi, buvo skaudu, nes ne tik jau kalbejosi bet ir kavos pradejo susitikineti...kazkaip laiku radau zinutes ir tai merginai paaiskinau situacija...nzn...man irgi atseit sako kad demesio turksta is manes....uztai ir bendrauja..
Idomu kaip kitu nuomones situo klausymu..ka su tokiu vyru daryti, ir toliau pasitiketi ar ar daugiau demesio pradeti rodyti  g.gif  schmoll.gif

Jis visiškai teisus. Aš irgi pradedu koketuoti su aplinkiniais kai dėmesio trūksta. Be to, jei kišiesi, pati puoli aiškinti panoms, kas per situacija, bandai dirbtinai užkirsti kelią, nieko nepasieksi, tik pasirodysi pikta bjauri boba, tada slapčiau tą patį darys. Reikia elgtis taip, kad jam nekiltų mintis kairėn sukti, o ne gelbėti santykius kai įvykiai jau įsisiūbavę. Rodyk dėmesį!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d-krall: 25 vasario 2009 - 22:34
QUOTE(d-krall @ 2009 02 25, 22:30)

Ne visiems vyrams tai tinka. Jei aš taip pradėčiau daryti(nelabai ir įsivaizduoju), vyras tik pasijuoktų. Juk tai... taip banalu. Reikia gudriai vyrą kankinti ir gundyti  mirksiukas.gif

tai taip pilnai pritariu, bet as tik bandziau sioki toki ikvepima iziebti...o jau pati temos autore atsirinks, kas jai svarbu, kas jai priimtina ir pan... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2009 02 26, 00:32)
tai yra ne pazinciu portalas, o bendravimas su bendraminciais ir pan...
as nedraudziu savo vyrui bendrauti su moterimis-draugemis, kurias mes abu pazistame, taip pat as bendrauju su jo draugais, bet tai yra visai kita, nei pazinciu portalas, kur ieskai kazkokio cinkelio, kuris uzkabliuoja ir be to negali paskui gyvent...va to as nesuprantu...anksciau ir pati lankiausi ieskok.lt portale, bet iki to laiko, kol nesusipazinau su saviskiu...kai tapom pora, nuo to laiko net nekyla minciu apie kitus vyrus, pazintis ir pan...tiesiog mes mokam ispildyti vienas kito norus ir pan, todel tokiu dalyku nekyla...na nezinau ar suprantamai paaiskinau  smile.gif

Gerai, kad nedraudi. Negali drausti, nes jis nėra tavo nuosavybė. Tai tau nekyla minčių, o net jei jam kiltų, tai dar nereikštų, kad jis nori susirasti kitą ir tavęs nemyli. Gi sakau - kitiems patinak bendrauti virtualiai su žmonėmis. Kol neatradau tokio dalyko kaip forumai, bendraminčių rasdavau ir pažinčių portaluose.
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2009 02 25, 22:36)
Gerai, kad nedraudi. Negali drausti, nes jis nėra tavo nuosavybė. Tai tau nekyla minčių, o net jei jam kiltų, tai dar nereikštų, kad jis nori susirasti kitą ir tavęs nemyli. Gi sakau - kitiems patinak bendrauti virtualiai su žmonėmis. Kol neatradau tokio dalyko kaip forumai, bendraminčių rasdavau ir pažinčių portaluose.

zinai esu labai pavydi blush2.gif ir del to man yra labai geda...
tiesiog esu rami tuom jog zinau, kad jo tokie dalykai nedomina, ta prasme kitos moterys (kaip aistros objektas ir pan) dziaugiuosi, jog uztenka jam tik manes, nes kitaip...tai...nzn...tikriausiai buciau ta pikta boba kaip rasei pries tai lotuliukas.gif
aisku juokauju...viskas savose ribose...bet ka gali zinot, kas gali nutikti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2009 02 25, 22:33)
Jis visiškai teisus. Aš irgi pradedu koketuoti su aplinkiniais kai dėmesio trūksta. Be to, jei kišiesi, pati puoli aiškinti panoms, kas per situacija, bandai dirbtinai užkirsti kelią, nieko nepasieksi, tik pasirodysi pikta bjauri boba, tada slapčiau tą patį darys. Reikia elgtis taip, kad jam nekiltų mintis kairėn sukti, o ne gelbėti santykius kai įvykiai jau įsisiūbavę. Rodyk dėmesį!!!

OK ...reiks pradeti rodyti daugiau demesio.....
aciu uz patarima ....
tikiuosi tik to ir tuksta smile.gif
Atsakyti