Įkraunama...
Įkraunama...

ar juo pasitiketi?

Išvis, žaviuosi tavo vyro atvirumu. Mano kentės, bet nesakys kas yra negerai, kol prie sienos neprispausiu. Jei atviru tekstu reikalauja dėmesio - pirmyn. Bet nepersistenk, bo vėl negerai bus.
Atsakyti
va va biggrin.gif
jauciu kad ir taip nemazai jam to demesio..gal jau labai daug jam jo reikia...
nes mazas vaikas yra , bent jau mano visas energijas jis paima, dar vakarai prie kompo-darbas megstamas...nors persiplesk sad.gif
Niu kaip nors smile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos, na o ka jus i tai jei vyras bendrauja su savo buvusiom? Jau sakykit, ka norit bet tai tikrai nera normalu. mes kartu jau desimt metu, ir beda is ta pati, per tiek laiko, jau nebeismanau kaip ir koki demesi dar galima jam rodyt, sneketis jis visiskai nenori, ir nesneka, kai pradedu sneket apie skyrybas, tada vel geras pasidaro kuriam laikui, ir mazute mergyte sugyvenom, ir netruksta tikrai nieko, nei namuose, nei pinigu, nei pramogu, ir lovoje viskas gerai, bet vat problema vis ta pati, koki sprendim pasiulytumet???
Atsakyti
QUOTE(klipas1 @ 2009 02 25, 21:17)
gyvename drauge 3 metus, taciau vyras bendrauja internetu su kitomis moterymis per portala ieskok.lt. ar tai normalu? verysad.gif
p.s. suzinojau siandien

Tai nera normalu. kai buvau jaunesnis ir su ex zmona dar nebuvom susituoke, taip pat liundejau panasiuose puslapiuose.Viena diena paskaite susirasinejimus, kita diena istryniau anketas is visur. nesibaigia geruoju tokie bendravimai. Vyrui matomai kazko truksta, tad kol ne velu issikalbekit ir paaiskink kad nenori jog jo internetines draugystes testusi.
Papildyta:
QUOTE(neringa27 @ 2009 02 26, 02:04)
Sveikos gyvos, na o ka jus i tai jei vyras bendrauja su savo buvusiom? Jau sakykit, ka norit bet tai tikrai nera normalu. mes kartu jau desimt metu, ir beda is ta pati, per tiek laiko, jau nebeismanau kaip ir koki demesi dar galima jam rodyt, sneketis jis visiskai nenori, ir nesneka, kai pradedu sneket apie skyrybas, tada vel geras pasidaro kuriam laikui, ir mazute mergyte sugyvenom, ir netruksta tikrai nieko, nei namuose, nei pinigu, nei pramogu, ir lovoje viskas gerai, bet vat problema vis ta pati, koki sprendim pasiulytumet???

O kuo tau trukdo jo bendravimas? Gal jo buvusi jam rupi tik kaip zmogus ir tai jo gyvenime duoda kazka gero. Jei jis tau nera neistikimas su ja, neturetum reiksti pretenziju.
Atsakyti
gyvename drauge 3 metus, taciau vyras bendrauja internetu su kitomis moterymis per portala ieskok.lt. ar tai normalu? verysad.gif
p.s. suzinojau siandien

man tai neatrodo normalu.. pati turėjau tokią situaciją su buvusiuoju.. vis daugėjo nuotraukų kompe, kol galiausiai pradėjo su jomis susitikinėti.. kai yra noras šviežienai, kaži, ar besulaikysi (mes kartu buvome 6 metus).. nors aš ir nelaikiau.. išsiskyriau ir visai nesigailiu.. o jis iki šiol dar ieško tos savosios cool.gif mano vyrius,už kurio ištekėjau, niekada neieškojo pažinčių ar paguodos internete.. jo manymu, nesutarimus reikia spręsti tarpusavyje drinks_cheers.gif
žinoma, išsiskyrimas - ne išeitis.. gal galima kažkaip išgelbėti santykius.. Linkiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Mano vyras irgi kazkada taip elgdavosi... nuo pat pradziu nekreipiau demesio... pagalvojau: provokuoja, nes apie toki uzsiemima suzinojau tai is jo tipo "neatsargios" frazes... ir tas mano abejingumas manau ji isgasdino: o kodel as nepuolu draskytis ir kovoti del jo?! Nors zinutes buvo tikrai labai meilios, kaip cia viena mamyte issireiske ir zadancios ir melagingos, bet as kazkaip su sypsena i tai: juk tie vyrai kaip vaikai, jiems reikia kad kazkas jais zavetusi... As tik atsimenu jam tokia fraze pasakiau, kad tipo tuose susirasinejimuose gali save pateikti kaip karaliu, taciau gyvenime moterys nera aklos, o jis tikrai nera stebuklas..
Atsakyti
QUOTE(neringa27 @ 2009 02 26, 03:04)

O ką jis su jomis daro? Aš irgi su buvusiais susitinku kavos... doh.gif Aišku, tai gali būti pavojinga, bet nebūtinai. Juk kiti lieka draugais. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turėtum tu su juo pasikalbėti ir isiaiškinti.Nenorėčiau kad mano vyras ieškotu pažinčių,o be to jis ir neusiima tokiais niekalais.
Atsakyti
p.s. suzinojau siandien

po to bus sexpazintys, pazintysxxx ir t.t.
vejau laukuose, mesciau toki vyra iskarto
Atsakyti
QUOTE(Dukee @ 2009 02 26, 12:31)
mesciau toki vyra iskarto

Ne jūs mestumėt, jis jus paliktų, nes atsibostumėt su savo nurodinėjimais.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2009 02 26, 12:36)
Ne jūs mestumėt, jis jus paliktų, nes atsibostumėt su savo nurodinėjimais.

as jau meciau smile.gif nes ligu nenoriu
Atsakyti
QUOTE(Dukee @ 2009 02 26, 11:42)
as jau meciau smile.gif nes ligu nenoriu

nu teisingai..kiekviena pasirenkam ko mums reikia..juk ziurekit kiek moteru liguista pavyda priskiria vienai is meiles formu bigsmile.gif ir dziaugiasi dziaugiasi... nu kitoms ne pro kur tie ligoniai...
ka norim-ta turim...
Atsakyti