Įkraunama...
Įkraunama...

ar juo pasitiketi?

Tikrai nepasitikeciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mergelė-širdelė @ 2009 03 07, 17:44)
susipykstat ir jis puola prie kompo?  bigsmile.gif
per galva jam tada kocelu (jei akivaizdziai parodo jog su moterom Pazinciu portale susiraso bigsmile.gif  blink.gif ), arba salia atsisesk, sek ji akimis, nusibosk bevaiksciodama is paskos..  cool.gif

drinks_cheers.gif
biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mellysa @ 2009 03 07, 18:51)
o jaigu vyras nesikalba apie tai,tik durne isvadina ir pasako,kad cia tik siaip sau. Flirtas,komplimentai kitai,kuriu man nesako,"tipo juokialiai,gal privaziuoti"? (pati skaiciau,kaip jis taip susirasiniejo one.lt su viena merga! Siuntesi vienas kitam foto,kur jie pusiau nuogi... kazka isivaizduodavo...ir t.t. cia kas yra? Siaip sau,kaip sako mano vyras? Kai jo paklausiau ir skandala namose pakeliau,tik durne apvadino,ir tipo nieko jam netruksta,viskas jam gerai...tai kaip suprasti visa tai? g.gif
Papildyta:
  klausiu taves,nes supratau,kad esi vyras,o man laaaabai idomu isgyrsti vyro nuomone tokiu atvieju! 4u.gif

biski moteriskos nuomones: durne taves tai neturetu jis vadinti, kaip bebutu...
Atsakyti
QUOTE(klipas1 @ 2009 03 09, 13:07)
drinks_cheers.gif
biggrin.gif
Papildyta:
biski moteriskos nuomones: durne taves tai neturetu jis vadinti, kaip bebutu...

Gero noredama ir aš taip noriu ja pavadinti. Gal seikata ar kas blogai,kad iki tokio santykiu lygio nusileidžia.Čia juodas juokelis.Bet kam šiuo atveju reikalingas vyras? Nei garbes,nei draugiškumo,by tik vyriška smarve doh.gif Pavariau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2009 03 09, 19:54)
Gero noredama ir aš taip noriu ja pavadinti. Gal seikata ar kas blogai,kad iki tokio santykiu lygio nusileidžia.Čia juodas juokelis.Bet kam šiuo atveju reikalingas vyras? Nei garbes,nei draugiškumo,by tik vyriška smarve doh.gif Pavariau mirksiukas.gif

verysad.gif
Atsakyti
Na, ar tau vyras leistu seksualias nuotraukytes siuntineti? O gal pabandyk taip pat elgtis ,kaip jis...Juk čia tik menkniekis ax.gif
Atsakyti
brangioji
ar zinai tokia patarle syki paragaves nesustos jis suprato kad gali tavim manipuliuot .Jam pavyko tave apgauti ir kiek supratau neblogai sekesi .As suprantu tave kaiop jauties nes paciai teko patirt daug melo.
Atsakyti
kokia aš kvaila, nesupratau, kad užmaudama žiedą savo vyrui įgyjau visišką teisę jį valdyti, parinkinėti jam draugus, tvarkyti jo biudžetą, laiką blush2.gif
gal prieš rinkdamiesi partnerį gyvenimui įsitikinkim, ar poreikiai vienodi? ar supratimas apie neištikimybę toks pats?
man netrukdytų (ir netrukdo) vyro sėdėjimas ieskok.lt ar pazintysxxx.lt. mes du žmonės, gyvenantys kartu po vienu stogu, turintys bendrą požiūrį į vaikų auklėjimą, biudžetą, šventes, laisvalaikį, draugus. aš turiu draugų vyrų, jis turi draugių moterų. esam susitarę vieną stupid simple dalyką - neslapukauti. ir to laikomės - žinau visus jo prisijungimo duomenis. bet nesu bandžius tikrinti (smalsumas pražudė katę rolleyes.gif ). jis žino manuosius. būvo atvejų, kai skambinau jam į darbą ir prašiau emailą patikrint (jei namie negalėdavau to padaryt)
pradžioj bendravimo buvo nerimas, kai jis ėjo pietauti su savo buvusia, laikinai iš užsienio grįžusia. bet - jis dabar su manim, o aš nesu jo savininkė. kažkada ta mergina jam buvo artima, bet su ja šeimos nekūrė. tai kame problema? tikiu, kad ištekėjau už brandaus ir protingo vyro. tikiu, kad esu jam svarbi. ir sprendžiu pagal save - o pati tikrai nepulčiau į lovą su buvusiuoju (nes todėl jis ir buvęs, kad kažkas su juo nesiklostė - kam dar kartą į tai brist?), bet papietaut, išgert kavos - why not? nesuprasčiau savo vyro, jei man tai draustų. ir pasijusčiau narve - tada jau bandyčiau iš to narvo sprukti.

ypač juokingai skamba "ar tau leistų" - kaip vaikui smile.gif ne, neleistų. o jei neklausyčiau, pastatytų į kampą, neduotų lito ant ledų ir neleistų žiūrėti filmukų smile.gif

Papildyta:
ir dar prie to pačio - kelsit jūs skandalus ar nekelsit, kiekvienas žmogus turi teisę į emocinę laisvę. jei vyrui reikia papildomų dirgiklių, intrigos - skandalas nepadės, o tik pastūmės į dar didesnį slapukavimą. tai ir yra asmenybių nesuderinamumas, kai vienam reikia linksmybių, o kitam - visiško atsidavimo tiek kūnu, tiek dvasia.
o jei žiūrėtumėt į vyrą kaip į vaiką? kad jam vėl ir vėl reikia pasitikrint, ar jis "vis dar vyras", ar jis vis dar gali sujaudinti ir sužavėti kitą moterį? gal būtų lengviau?
juk moterims to irgi reikia, tik ne tokiom agresyviom priemonėm. gi dažnai būna, kad žaismingas svetimo (!) vyro komplimentas tarsi mažus sparnelius prilipina (o jei dar tas svetimas vyras žavus... ) o vyrams gatvėj komplimentų nieks nesvaido, jiems vyriškumo ir žavumo patvirtinimą reik patiems išsikovoti - kad ir pakviečiant nepažystamąją kavos - jei sutiks, reiškia viskas su jais tvarkoj. jei ne - laikas susiimti g.gif gal tik savai ir bereikalingas... ir tai tik dėl parnešamos algos ir išnešamų šiukšlių...
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2009 03 09, 20:27)
Na, ar tau vyras leistu seksualias nuotraukytes siuntineti? O gal pabandyk taip pat elgtis ,kaip jis...Juk čia tik menkniekis ax.gif

nervuotusi nerealiai biggrin.gif
gal cia iseitis, kaip santykius atsviezint g.gif
Papildyta:
QUOTE(jura555 @ 2009 03 10, 23:43)
brangioji
ar zinai tokia patarle syki paragaves nesustos jis suprato kad gali tavim manipuliuot .Jam pavyko tave apgauti ir kiek supratau neblogai sekesi .As suprantu tave kaiop jauties nes paciai teko patirt daug melo.

o tai ka pati darytum mano atveju?
Papildyta:
astaSL, jusu nuomone stipri ir 70% su jumis sutinku
taciau man taip maga paziureti, ka jis ten raso, tiesiog labai smalsu
o smalsumas prazude kate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visada Niekada @ 2009 03 08, 13:00)
Tikrai nepasitikeciau  unsure.gif

Pritariu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astaSL @ 2009 03 11, 14:45)
kokia aš kvaila, nesupratau,

drinks_cheers.gif super nuomone , visiskai sutinku
o pries ieskant, labai gerai reikia pagalvoti ka darysite su tuo ka rasit..
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2009 03 12, 16:19)
drinks_cheers.gif super nuomone , visiskai sutinku

nelabai sutinku su Asta..nuomone, kadangi pazintysxxx ir ieskok, man pavyzdziui jau kelia nepasitikejima zmogumi, kadangi, jei ten zmogus lankosi, vadinasi kazko jam truksta, isskyrus atveji, jei ten lankosi abu, del grupinio sekso, svingo ir t.t. , tada suprasciau, bet jei turi kiekvienas atskiras anketas ir kazko iesko, tai tada sorry. Ir dar zino kaip prieiti prie anketos doh.gif , kam to reikia?

antra,

kazkodel kai isimylima, ar mes realiai galvojame ka su tuo "daiktu" veiksime? Man atrodo, is meiles ir palapinej gyventi galima, o po kurio laiko pradedi matyti visus minusus.

Atsakyti
QUOTE(klipas1 @ 2009 03 11, 22:18)
nervuotusi nerealiai biggrin.gif
gal cia iseitis, kaip santykius atsviezint g.gif

O pabandyk rimt uveidu vyro paprašyti padaryti tavo erotinę foto sesiją, kad turėtum nuotraukų gražių ir galėtum nusiųsti savo draugams internautams.
Atsakyti