Gal skirtis, bet kazkaip penki metai kartu...aj nzn, zinau tik tiek kad sneketis beprasmiska,jau mintinai zinau dainele "AS NIEKO BLOGO NEDARAU" kazkaip as apie ji net pagalvot nebegaliu,bjauru darosi...

kartu ir liudna
[/quote]
kazkur skaiciau statistika: jauni susipazine ir pragyvene kartu (ar pradraugave) virs 5 metu- issiskiria, santuokos tikimybe labai maza
o jei nebegali apie ji nei ziuret nei galvot, tai ko buni su juo?
man tai mano vyras fainas, tik labai idomu ka ten raso
bet kaip minejau- bijau ziuret..
ai merginos, ka as cia rasineju, kad "idomu ka ten raso", tipo nezinau ka...
pati gi anksciau susirasinedavau
Papildyta:
QUOTE(Danutea @ 2009 03 04, 19:42)
Sveikos, cia as pirma karta

. Mano vyras kiekviena vakara susirasineja skypu su mergina is londono kurios net nepazysta (susirado per pazinciu puslapi). Kartais duoda paskaityti ka ten raso, o kartais istrina ir neduoda skaityti. Vienu zodziu ten jis pudrina merginai smegenis, kad nevedes, kad myli ja, sako jai komplimentus, sneka slapciausiomis temomis, kad be jos negali. O man sako, kad raso visa tai tik juoku forma, kad vedzioja mergina uz nosies. Atrodo gerai sutardavom iki tu susirasinejimu, nes kai suzinojau, as tokia irzli pasidariau, pavyduliauju, tai ir jam sakiau. Bandziau nekreipti demesio i susirasinejima, buti jam paslaugi, gera. Bet va vistiek taip pat elgiasi. net nezinau ka daryti, nes pastaruoju metu tarp musu itampa tvyro, del menkniekiu susigincijame. Sako kad myli mane. Tai net nezinau kaip susigrazinti vyra i realybe, kad jis nebendrautu kiekviena vakara tuo skypu, gal su juo buti saltai, kai pasiilgs moteriskos silumos pats ateis, ar kaip tik lysti i akis?
tai jauciu pati itampa ir padarei
tau gerai, taviskis tavim pilnai pasitiki ir atvirai tau rodo, kad jam truksta flirto ir t.t.
ir zaidzia sau, nuo taves neslepia, o ir ta mergina Londone nelabai nusivils, nes toli gi... turi ji ten savo gyvenima
manau mano vyras irgi panasiai susirasineja, tik nenori man rodyt... zino, kad kai uzpavydziu, tai oi oi kas buna
tu irgi atvirai susirasinek su kokiu jaunuoliu is kokios amerikos (kad neskaudintum zmogaus savo melu)
ir zaiskit abu sau laimingi
o taviskis manau labiau tavim susidomes
Papildyta:
QUOTE(amarrile @ 2009 03 05, 11:45)
Atrodo,kad tu jam neįdomi

Ar negali parašyti žinute gerbejai su trumpu paaiškinimu? O paskui -,kaip dievas duos. Manau,kad reikia parodyti griežta neigiama požiurį ,ultimatuma,nes tai neįeina i normaliu santykiu remus. Kraustykis i atskira lova pradžiai,ir pažiurek,kiek tebesi reikalinga. ..
oi, i atskira lova geriau nesikraustyk
negaus namuose, ras kur gauti
gal ne tai, kad neidomi ji jam, gal tiesiog flirto norisi
na as taip manau
Papildyta:
QUOTE(Snape Lape @ 2009 03 05, 12:33)
nu..ir as nemanau kad tai normalu.
ko jam truksta? bendravimo? demesio?
gal pasakyk kad tave tai skaudina
na as jam tik pasakiau ,kad esu nustebusi
bet scenu nekeliau
ale dabar, ka as supermamose bendrauju, kaip jam paciam neramu kazko pasidare
sakau jam, ko tu jaudinies, as gi su merginom susirasineju, jis sako- tai ten kartu galit visko prisigalvot
tipo galiu i kokiu nuotukius isitraukt
pergyvena kaip turi but, tik ilgiau pasedziu iskart sako: ka jau ten taip rasineji
arba is darbo raso per skaipa: kaip sekasi su merginom bendraut?
tai va, tureciau visas pavaisinti
Papildyta:
QUOTE(Ragany @ 2009 03 05, 15:41)
Jau sakiau, as turiu savo gyvenima, turiu salia zmogu, o jis turi savo gyvenima, zinau, kad zmona jis labai myli. Nereikia mums kazko kito. Norint ta situacija gali bet kada atsirasti, galejo ir per tuos du metus, kai viena buvau, galejo ir pasinaudoti. bet yra, kaip yra. Kitas dalykas - as gerai zinau isdavystes skoni, o jo zmona sito nenusipelne.
kad visos merginos butu tokios saziningos, kaip butu gerai
o jei maniskiui pasitaike viliokle?
arba man maniskis vilioklis pasitaike
cia dar reik issiaiskint