QUOTE(Mildainis @ 2010 05 08, 10:02)
QUOTE(Mildainis @ 2010 05 08, 11:02)
Visai nematyta idėja
O kaip karoliukus pritvirtinote?
QUOTE(*monikute* @ 2010 05 10, 10:06)
Karoliukus veriau ant vielutes, islanksciau inicialus ir po to klijavau su karstais klijais. Medziagyte - organzine juosta, per abi virsutinio lapo puses eina, o vienas kvietimo krastukas ir kisasi uz tos juosteles is nugarines puses
Sunkiausia tai buvo sugalvot, kaip popieriu graziai sulankstyt - jis storas, todel paprasta lenkiant plysta. Bet paskui kolege paprotino, kad lb graziai lenkiasi su skriestuvu ibreziant juostele
QUOTE(Mildainis @ 2010 05 10, 13:41)
Karoliukus veriau ant vielutes, islanksciau inicialus ir po to klijavau su karstais klijais. Medziagyte - organzine juosta, per abi virsutinio lapo puses eina, o vienas kvietimo krastukas ir kisasi uz tos juosteles is nugarines puses 
Sunkiausia tai buvo sugalvot, kaip popieriu graziai sulankstyt - jis storas, todel paprasta lenkiant plysta. Bet paskui kolege paprotino, kad lb graziai lenkiasi su skriestuvu ibreziant juostele
Maniškis tai nurėždavo su peilio kita puse
QUOTE(*monikute* @ 2010 05 10, 15:00)
Maniškis tai nurėždavo su peilio kita puse  
  kai taip nubrėži, tada lengviau lenkiasi storas popierius ar kartonas ir "nemeta raukšlių" ten kur nereikia  
  O kas čia per karšti klijai 
 kur jų gaut, kiek kainuoja, kam jie naudojami?
Tai toks pistoletukas i kuri kisasi kliju juosteles (kietos) ir kai ijungi ta ,,aparata'' i rozete, klijai syla ir suskysteja. Su jais galima labai daug ka klijuoti (lb gerai laiko),pvz. floristikoj naudoja, siaip visokiem darbeliams (pvz.akmenukais buteli apklijuoti) ir pan. Labai geras dalykas
Papildyta:
[quote=*Beautiful*eyes*,2010 05 10, 16:10]
va kaip atrodo:
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 05 10, 16:12)
Tai toks pistoletukas i kuri kisasi kliju juosteles (kietos) ir kai ijungi ta ,,aparata'' i rozete, klijai syla ir suskysteja. Su jais galima labai daug ka klijuoti (lb gerai laiko),pvz. floristikoj naudoja, siaip visokiem darbeliams (pvz.akmenukais buteli apklijuoti) ir pan. Labai geras dalykas 
 kainuoja nedaug, as pirkau maziuka (nes dideli nepatogus) Senukuose, tai mokejau apie 8 lt ir klijai gal 2 su centais 
Va čia tai atradimas
QUOTE(*monikute* @ 2010 05 10, 16:14)
Is tikruju superinis dalykas, tik labai saugoti pirstus reikia - klijai is tiesu karsti. As tai viska jais klijuoju
QUOTE(Mildainis @ 2010 05 10, 16:36)
Is tikruju superinis dalykas, tik labai saugoti pirstus reikia - klijai is tiesu karsti. As tai viska jais klijuoju  
Tikrai nerealus daiktas, viską prilipina
Mes tai sumaketavom kvietimus su savo nuotrauka ant viršelio, tai super visiem patiko
QUOTE(Misija-vestuves @ 2010 05 10, 16:53)
Tikrai nerealus daiktas, viską prilipina 
Mes tai sumaketavom kvietimus su savo nuotrauka ant viršelio, tai super visiem patiko
  beje, klaipedoje spausdinti 2-3 kartus pigiau 
Gaila, kad man toli iki Klaipedos, neapsimoka vaziuoti tikrai
                Pasirodau savuosius  

Gražūs kvietimukai 
.
Aš ir savuosius jau turėčiau greitai baigt, tik va klausimas, kuom tu įklijavai tą lapą atskirą su tekstu, nes aš bandžiau ir su super klijais, ir su sausais, matosi ir viskas. Galvoju gal klijuot su dvipusia lipnia juosta
 . 
Ir dar - ar būna pirkti kvadratinių, maždaug 17*17 vokų
 , nes man tokių reikia, o daryti pati, aš jau taip nenoriu...
O jei teks daryti, tai gal žinot kokią nuorodėlę, kur parodyta kaip toki kvadratuką padaryti
 ? 

Aš ir savuosius jau turėčiau greitai baigt, tik va klausimas, kuom tu įklijavai tą lapą atskirą su tekstu, nes aš bandžiau ir su super klijais, ir su sausais, matosi ir viskas. Galvoju gal klijuot su dvipusia lipnia juosta
O jei teks daryti, tai gal žinot kokią nuorodėlę, kur parodyta kaip toki kvadratuką padaryti
QUOTE(kaubojey @ 2010 05 16, 11:58)
Gražūs kvietimukai 
.
 . 
 , nes man tokių reikia, o daryti pati, aš jau taip nenoriu...
 ? 
man toks pat klausimas buvo...
tai nusprendziau voka kazkas ale tokio padaryti...