Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai i vestuves - pačių daryti

QUOTE(Lillita @ 2009 04 16, 00:35)
lapelius, juosteles ir "rasos laselius" pirkau Shetelig`e, o popieriu office 1 siek tiek pauksuota smile.gif na, aisku, ir daug superglue smile.gif

o kur yra tas Shetelig'as? ax.gif
Atsakyti
Shetelig`as Vilniuje yra Žirmūnuose, salia hyperRimi, prie Thomas Philips. ten gal daugiau sodo, darzo prekes, bet yra ir dekoravimui skirtu graziu dalykeliu smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

O gal turite tekstukų pvz kas rašoma kvietimuose? Mane konkrečiai domina kad būtų gražiai parašyta kad dovanas neštų vokeliuose ir kad neneštų gėlių. Jei savo kvietimuose kažką panašaus rašėte- pasidalinkit būsiu labai dėkinga. Rašykit čia arba į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Ne visai į temą mano klausimas, bet gal kuri iš mergaičių ketina svečiams gaminti ir šventės programėlę, t.y. kas po ko, kur ir kelintą valandą vykstą?

Kažką pan.: http://www.stephita....chprogram/2009/

Čia yra ceremonijos programa, bet aš manau, kad svečiui, turint visos šventės programą, būtų daug patogiau, ir šiaip tai būtų miela vestuvių detalė. Ten galima įtraukti netgi tai, kada dovanojamos gėlės ir pan. Galima būtų pasigaminti tokio pat popieriaus ir stiliaus kaip kvietimai į vestuves. Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(prox579 @ 2009 04 22, 13:17)
Ne visai į temą mano klausimas, bet gal kuri iš mergaičių ketina svečiams gaminti ir šventės programėlę, t.y. kas po ko, kur ir kelintą valandą vykstą?

Kažką pan.: http://www.stephita....chprogram/2009/

Čia yra ceremonijos programa, bet aš manau, kad svečiui, turint visos šventės programą, būtų daug patogiau, ir šiaip tai būtų miela vestuvių detalė. Ten galima įtraukti netgi tai, kada dovanojamos gėlės ir pan. Galima būtų pasigaminti tokio pat popieriaus ir stiliaus kaip kvietimai į vestuves. Kaip manote?

Aš dėjau tokią programėlę. Kvietime parašiau eilėraštuką ir kad tas ir tas kviečiami tokiai progai. Pats kvietimukas buvo kaip ir trijų dalių t.y užsivertė iš vienos ir iš kitos pusės. Ir į vidurį įdėjau atskirą tokio pat popieriaus lapuką su programėle, kad tokią valandą renkamės, vėliau bažnyčia , fotostudija, paskui ten ir ten vakarienė ir dar viską gan detaliai surašiau. Tai svečiai buvo labai patenkinti, niekam nekilo jokių klausimų kas kur kada, nes buvo tokių , kurie prisijungė fotostudijoje, kiti atvažiavo tik į vakarienę.

Kiti dar prideda žemėlapiukus į šventės vietą, tai irgi labai patogu būna nereikia klaidžioti ar galvoti , o gal ne čia atvažiavau.
Atsakyti
sveikutes, as tai darysiu pakvietimus filmuotus.. kadangi senu forumu neskaiciau, tai tieios gal tokia ideja jau buvo kieno nors aprasyta. blush-anim-cl.gif bet tiesiog turint gera fotoaparata kuris filmuoja(nes ne visi gal turi videokameras), tai nesunku tokia ideja igyvendinti gossip.gif papasakosiu trumapi kaip tai atrodytu, kitasyk imesiu nuoroda youtube kaip tai atrodytu rolleyes.gif zodziu pieva zalia jau, nueinat su MB , pasistatot fotika ir filmuojat: tiesiog siltai zodziais pakvieciat zmones i vestuves, trumpai galit papasakot kada laukiat sveteliu, kada atvykt ir .t.t. smile.gif mano pazystamas filmuotojas tokius daro net specialiai, jis tokia ideja pakiso man smile.gif pamaciau kaip grazu ir paparasta, idomiu variantu galima primastyti smile.gif bet cia kaip kam aisku patinka ir panasiai, nes pvz pas tolimus gimines nevisad iseina nuvykt, tai ar atvirute pastu siust ar cd - tai beveik tas pats, arba net emailu thumbup.gif tokia ideja mano pacios bus igyvendinta kitamet tongue.gif bet sakau gal kam cia patiks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ovilija @ 2009 04 23, 13:48)
sveikutes, as tai darysiu pakvietimus filmuotus.. kadangi senu forumu neskaiciau, tai tieios gal tokia ideja jau buvo kieno nors aprasyta.  blush-anim-cl.gif  bet tiesiog turint gera fotoaparata kuris filmuoja(nes ne visi gal turi videokameras), tai nesunku tokia ideja igyvendinti  gossip.gif  papasakosiu trumapi kaip tai atrodytu, kitasyk imesiu nuoroda youtube kaip tai atrodytu  rolleyes.gif zodziu pieva zalia jau, nueinat su MB , pasistatot fotika ir filmuojat: tiesiog siltai zodziais pakvieciat zmones i vestuves, trumpai galit papasakot kada laukiat sveteliu, kada atvykt ir .t.t. smile.gif mano pazystamas filmuotojas tokius daro net specialiai, jis tokia ideja pakiso man smile.gif pamaciau kaip grazu ir paparasta, idomiu variantu galima primastyti smile.gif bet cia kaip kam aisku patinka ir panasiai, nes pvz pas tolimus gimines nevisad iseina nuvykt, tai ar atvirute pastu siust ar cd - tai beveik tas pats, arba net emailu  thumbup.gif  tokia ideja mano pacios bus igyvendinta kitamet  tongue.gif  bet sakau gal kam cia patiks  wub.gif

kaip įdomiai, naujoviškai sakyčiau g.gif o tai gerai supratau svečiam siūsit CD?
Atsakyti
vieniem cd siusim, o kitiem (pvz puskem toliau gyvenanciom) tai tiesiai i emaila ar skype ..saip ar taip trumpas filmukas gaunasi toks, primastyti galima ivairiai: mintys sukasi kad su MB atsisedam ir jeigu net nesinom nuo ko pradet tai tiesiog vos ne gaunas tarpusavio dialogas: - tu sakyk! - ne tu sakyk smile.gif tu..tu... ir tada -mes zenijames smile.gif ir zodziu papilat informacija: maloniai kvieciame tokia tokia diena pas mus pabuti kartu smile.gif na zodziu susakot ko norit ir panaisiai.. siaip ar taip nematyta negirdeta naujove, tai smagu toki kvietimuka gauti smile.gif va taip planuojama.. paieskosiu pvz parodyt smile.gif
Atsakyti
cia paziurekit pazystamo padaryta kvietima http://www.youtube.c...h?v=nqXx_Tfl56Y
Papildyta:
tiesa, to vaikinuko pacio padaryta visa tai tai i youtube sukroves dauguma ideju net ir savo vestuves su visokiais prikoliukais .. Idomu ar kam is jusu irgi patiks smile.gif gero ziurejimo ir siaip graziu jums pakvietimu darymo ar ant popieriaus, ar zodinio ar net filmuoto wub.gif
Atsakyti
neleido man ikelti nuotraukyciu, tai siunciu nuoroda. Musu paciu rankomis gaminti kvietimukai smile.gif
http://picasaweb.goo...271274913208530
Kaip ir zadejau pasidalinti,tai dalinuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuxas @ 2009 05 05, 12:39)
neleido man ikelti nuotraukyciu, tai siunciu nuoroda. Musu paciu rankomis gaminti kvietimukai smile.gif
http://picasaweb.goo...271274913208530
Kaip ir zadejau pasidalinti,tai dalinuosi smile.gif

thumbup.gif super gražu, o jei ne paslaptis kokia savikaina gavosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 05 05, 20:16)
thumbup.gif  super gražu, o jei ne paslaptis kokia savikaina gavosi?  ax.gif

visai nebrangiai, auksinis popierius kainuoja 0,55 Lt už lapą, man reikėjo 20 kvietimų, bet pirkau 30, nes stalo korteles dar gal darysiu atitinkamas (dar nezinau), tai popierius 16,50 Lt. Juostelė balta kainuoja nuo 1.20 iki 1.80 Lt už metrą (priklausomai nuo storio), bet galima rasti gal ir pigiau,
man užteko 7.5 m, kainavo apie 10.50 Lt. Viskas atspausdinta paprastu spalvotu printeriu smile.gif Dar kniedes skylutems, bet jas irgi turejau, tik iš darbo spaustuka pasiskolinau smile.gif bet manau galim ir be tu kviedziu padaryti.. Taigi, viso mums vienas kvietimas gavosi apie 1.20 Lt. ar kazkas panasaus.
Atsakyti