Įkraunama...
Įkraunama...

Kvietimai i vestuves - pačių daryti

QUOTE(ramuniuxas @ 2009 05 06, 11:11)
visai nebrangiai, auksinis popierius kainuoja 0,55 Lt už lapą, man reikėjo 20 kvietimų, bet pirkau 30, nes stalo korteles dar gal darysiu atitinkamas (dar nezinau), tai popierius 16,50 Lt. Juostelė balta kainuoja nuo 1.20 iki 1.80 Lt už metrą (priklausomai nuo storio), bet galima rasti gal ir pigiau,
man užteko 7.5 m, kainavo apie 10.50 Lt. Viskas atspausdinta paprastu spalvotu printeriu smile.gif Dar kniedes skylutems, bet jas irgi turejau, tik iš darbo spaustuka pasiskolinau smile.gif bet manau galim ir be tu kviedziu padaryti.. Taigi, viso mums vienas kvietimas gavosi apie 1.20 Lt. ar kazkas panasaus.

Grazus tavo kvietimai! 4u.gif
Mes irgi kazka panasaus galvojam daryti, spausdinsiu kita savaite, tai butinai imesiu pavyzdi, parodysiu kaip gavosi smile.gif

Noreciau kazko tokio:
user posted image

http://us.st11.yimg....89_2001_6231814

http://farm4.static...._6e34d2971c.jpg

Bet planuojam daryti virseli su musu nuotraukom (mazom) ir popierius bus gelsvas, nes tokia spalva dominuos vestuvese wub.gif bet dar nzn kokos spalvos kaspineli pirkti... g.gif gal kokiu patarimu turit?
Atsakyti
Sveikos paneles,
Mes irgi patys daremes kvietimus. Visai paprastuciai gavosi. Jau ir isdalinti beveik baigem biggrin.gif . Turejom net keleta variantu, bet apsistojom ties tokiu mano kvietimukai .
Kvietimams popierius isejo kazkur 0,58 Lt uz lapa, dar tas kalkinis popierius (0,30 Lt uz lapa) ir juostele 0,60 Lt uz metra. Spausdinome lazeriniu spausdintuvu. Tai kvietimo savikaina mazdaug apie 1,20 Lt smile.gif . Tai sakyciau visai nebrangiai ax.gif . Nesiryzau pirkti gatavu kvietimu, nes mums ju labai daug reikejo.
Papildyta:
Sveikos paneles,
Mes irgi patys daremes kvietimus. Visai paprastuciai gavosi. Jau ir isdalinti beveik baigem biggrin.gif . Turejom net keleta variantu, bet apsistojom ties tokiu mano kvietimukai .
Kvietimams popierius isejo kazkur 0,58 Lt uz lapa, dar tas kalkinis popierius (0,30 Lt uz lapa) ir juostele 0,60 Lt uz metra. Spausdinome lazeriniu spausdintuvu. Tai kvietimo savikaina mazdaug apie 1,20 Lt smile.gif . Tai sakyciau visai nebrangiai ax.gif . Nesiryzau pirkti gatavu kvietimu, nes mums ju labai daug reikejo.
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 04 22, 11:49)
Sveikos mergaitės,

O gal turite tekstukų pvz kas rašoma kvietimuose? Mane konkrečiai domina kad būtų gražiai parašyta kad dovanas neštų vokeliuose ir kad neneštų gėlių. Jei savo kvietimuose kažką panašaus rašėte- pasidalinkit būsiu labai dėkinga. Rašykit čia arba į AŽ  4u.gif

Musu tekstas atrode taip: "butume dekingi, jei dovana tilptu vokelyje" ar kakzaip panasiai g.gif
Atsakyti
na va.. galiu ir as parodyti savvo kvietimus....
labai paprasti... kuklus 4u.gif

http://public.fotki.com/Alraune/
Atsakyti
QUOTE(Alraune2 @ 2009 05 13, 10:10)
labai paprasti... kuklus  4u.gif

labai mieli, o kaip tuos drugelius piešėt?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 05 13, 12:04)
labai mieli, o kaip tuos drugelius piešėt??  4u.gif

as ju nepiesiau... jie priklijuoti yra .... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 05 13, 07:43)
Musu tekstas atrode taip: "butume dekingi, jei dovana tilptu vokelyje" ar kakzaip panasiai  g.gif

Anksciau, kai ieskojau pavyzdziu tekstui, tokias idejas esu issisaugojus is forumo:
"Cainiku ir cecholu turim i valias"
"Butume dekingi, jeigu paremtumete materialiai"
"Kadangi sales plotas limutuotas o jaunikis su radikulitu, butume dekingi, kad nenestumete didesnio nei 50 gramu svorio dovanu..."
"Pokylio tema - pastas, todel dovanas prasome pakuoti i vokus smile.gif"
"Kadangi planuojame povestuvine kelione, butume dekingi uz dovanas, kurios neduzta, nesiglamzo, neluzta ir laisvai konvertuojamos Europos salyse smile.gif"

Cia gal kuriai pravers, nes pamenu, kad ir man nelengva buvo... ax.gif

QUOTE(Alraune2 @ 2009 05 13, 08:10)
labai paprasti... kuklus  4u.gif

Mieli pakvietimai smile.gif
Turbut vestuviu tema bus drugeliai smile.gif
Atsakyti
[quote=VBP,2009 05 13, 13:29]
Anksciau, kai ieskojau pavyzdziu tekstui, tokias idejas esu issisaugojus is forumo:
"Cainiku ir cecholu turim i valias"
"Butume dekingi, jeigu paremtumete materialiai"
"Kadangi sales plotas limutuotas o jaunikis su radikulitu, butume dekingi, kad nenestumete didesnio nei 50 gramu svorio dovanu..."
"Pokylio tema - pastas, todel dovanas prasome pakuoti i vokus smile.gif"
"Kadangi planuojame povestuvine kelione, butume dekingi uz dovanas, kurios neduzta, nesiglamzo, neluzta ir laisvai konvertuojamos Europos salyse smile.gif"

Cia gal kuriai pravers, nes pamenu, kad ir man nelengva buvo... ax.gif

Idomus, kai kurie tai labai jokingi biggrin.gif
O del vestuviu temos, cia kuria prasme? Kaip interjeras bus dekoruotas? Kokia muzika gros ir panasiai? Ar dar kazkas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sputnik @ 2009 05 13, 13:23)

Idomus, kai kurie tai labai jokingi  biggrin.gif
O del vestuviu temos, cia kuria prasme? Kaip interjeras bus dekoruotas? Kokia muzika gros ir panasiai? Ar dar kazkas?  g.gif

apie tema tai ir norejau pasakyti smile.gif

dal radau kelis:
dovanas ketiname išsirinkti patys, tad jos galėtų tilpti į vokelį
šaukštų ir puodų turime pakankamai, tad galėtume pašerti mūsų kiaulę-taupyklę
Teko gandą girdėti, kad jaunavedžiai laukia nedūžtančių, nesunkių, neaštrių ir į voką telpančių dovanų.

Atsakyti
Mes irgi jau pasidareme kvietimus wub.gif
Musu kvietimai cia:
http://public.fotki..../kvietimai.html
wub.gif wub.gif wub.gif
dar stalo korteles liko pasidaryti...
Atsakyti
Kaip grazu ziureti i tokius mielus, dailius kvietimus 4u.gif , as irgi pati dariau ir man jie tikrai grazesni ir mielesni nei planuotoja siule. Tik stalo korteles ne as dariau, bet patiko labai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PoniaV7 @ 2009 05 15, 17:47)
Kaip grazu ziureti i tokius mielus, dailius kvietimus 4u.gif , as irgi pati dariau ir man jie tikrai grazesni ir mielesni nei planuotoja siule. Tik stalo korteles ne as dariau, bet patiko labai.  smile.gif

gal nuotraukyte turi?
Atsakyti