Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės operacija

Buvau pas Simku, suleido man spirita, nors gazdino, kad skaudes, bet mat nei biski neskaudejo nei tuo metu, nei veliau, jokio randelio, nieko. Kaklas sumazejo, bet mano skidlaiuke vistiek nenori pasiduot iki galutinio pasveikimo, kaip man tai jau nusibodo, bet svarbiausiai, kad jauciuosi gerai, o tyrimai nelabai
Atsakyti
Sveikos, siandien buvau Klaipedoj pas Slepaviciu, paskyre operacijos laika ir pries ja 10 dienu liepe gert kazkoki trifolio(?) tirpala, nuvariau i debreceno vaistine, tai mane praspyre, nes nera nurodyta sudeties. Gal kas susidure esat?
Atsakyti
QUOTE(asmon @ 2009 10 12, 22:16)
Sveikos, siandien buvau Klaipedoj pas Slepaviciu, paskyre operacijos laika ir pries ja 10 dienu liepe gert kazkoki trifolio(?) tirpala, nuvariau i debreceno vaistine, tai mane praspyre, nes nera nurodyta sudeties. Gal kas susidure esat?

Sveikutės. 4u.gif
Mane prieš 2 metus operavo Šlepavičius. Bet nieko negėriau prieš operaciją... g.gif
Atsakyti
QUOTE(AlioNcik @ 2009 08 13, 00:19)
Buvau pas Simku, suleido man spirita, nors gazdino, kad skaudes, bet mat nei biski neskaudejo nei tuo metu, nei veliau, jokio randelio, nieko. Kaklas sumazejo, bet mano skidlaiuke vistiek nenori pasiduot iki galutinio pasveikimo, kaip man tai jau nusibodo, bet svarbiausiai, kad jauciuosi gerai, o tyrimai nelabai

Aš jau nebeinu pas Šimkų, leido vaistus 8 kartus, vien injekcijos nepadėjo, vistiek tenka gerti propicilį, mėnesio pabaigoj vėl darysiuos tyrimus. Man problema ir su akim atsirado. Kaip jūsų akys, nedidėja? Jau pradėjau nerimaut, važiuot reikės į akių kliniką, ten lyg sako leidžia vaistus, kad tos akys tvarkytųsi.
Atsakyti
Sveikos, neradau daugiau veikiančių temų apie skydliaukę, tai čia paklausiu truputį ne į temą blush2.gif Gal kuriai nors teko gydyti hipertireozę radioaktyviuoju jodu? Vis gerdavau metizolį, bet dabar gydytoja sako, kad liga per dažnai atsinaujina ir siūlo gydytis radioaktyviuoju jodu. Skamba baisiai, bet sako, kad kenkia ne daugiau nei metizolis g.gif Ir kažkaip nesitiki, kad po šitokio gydymo nereikia ligoninėj gulėti blink.gif Juk vistiek žmogus kažkiek radioaktyvus būna... Gal kuri turit patirties? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikute, del to radioktyvaus jodo, tai zinau, kad sueda kiausides, man irgi buvo siule ta procedura, bet perspejo, kad labiau tinka jau nebeplanuojancioms seimos gausejimu, tai as pasirinkau operacija
Atsakyti
Dar reikės pasiklausti gydytojo, pas kurį eisiu konsultuotis dėl jodo. Ta gydytoja, kuri siunčia sakė, kad tik skydliaukę jis paveikia g.gif Visai nesinorėtų nė vieno vaikelio nesusilaukti schmoll.gif
Atsakyti
Paskaitykite ir pamastykite

http://www.homosanit...vimo_klystkelis g.gif

joje ir daugiau idomiu str. sekmes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moteriskaite47: 19 spalio 2009 - 21:23
laba diena, noriu paklausti gal kas zinot gydytojo sidlausko ir kauno kliniku tel nr, jei zinok parasykit asmenine zinute, labai dekui 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, ryt guluos i ligonine skydliaukes operacijai, ir nezinau kam ir kiek reiktu duot ax.gif pasidalinkit, prasau ispudziais
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
matau, čia jūs visos daug išmanot apie skydliaukės problemas tiek teoriškai, tiek iš patirties, todėl labai noriu pasidalyti savo išgąsčiu ir paprašyti komentaro. Šiandien grįžau iš skydliaukės echoskopijos labai susinervinusi: mano mazgas, kuris metų metus "miegojo" ir buvo apie 1 cm skersmens, gerokai ūgtelėjo: 1,8 su 3,2 cm. Kas manęs dabar laukia? Gyvensiu? biggrin.gif
Aišku, iškart užsirašiau pas gydytoją, bet baisiai neramu, taip noriu išgirsti iš jūsų ką nors, kaip jums greitai didėjo mazgai, kokio dydžio punktavo ar operavo.
Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mojo @ 2009 11 24, 21:52)
Sveikos, mergaitės,
matau, čia jūs visos daug išmanot apie skydliaukės problemas tiek teoriškai, tiek iš patirties, todėl labai noriu pasidalyti savo išgąsčiu ir paprašyti komentaro. Šiandien grįžau iš skydliaukės echoskopijos labai susinervinusi: mano mazgas, kuris metų metus "miegojo" ir buvo apie 1 cm skersmens, gerokai ūgtelėjo: 1,8 su 3,2 cm. Kas manęs dabar laukia? Gyvensiu? biggrin.gif
Aišku, iškart užsirašiau pas gydytoją, bet baisiai neramu, taip noriu išgirsti iš jūsų ką nors, kaip jums greitai didėjo mazgai, kokio dydžio punktavo ar operavo.
Būsiu labai dėkinga 4u.gif

O kiek metų jis miegojo? g.gif Ir aš lauksiu atsakymo iš mergaičių 'statistinio' 4u.gif
Atsakyti