QUOTE(AlioNcik @ 2010 02 21, 14:23)
Aksi, o tau prpoicilis, nors kiek padeda? as siandien pabaigiau gert buteliuka, rytoj skambinsiu daktarei del atsakymo, tai nz ka pasakys. Jau taip nusibodo gert tuos tabletes, as tau po 6 tabletes geriu.
Iš pat pradžių gėriau ir aš po 6 tabletes, tai tyrimai ženkliai pagerėjo, t.y. FT4 atėjo į normą, tik tas TTH žemas liko, tai nuėmė iki 4 tablečių, tyrimai nesikeitė, poto gėriau pati po 3, galvoju žiūrėsiu ar blogės, tyrimai tokie patys, vėl pradėjau gert po 4, dabar antradienį darysiuos tyrimus, bet įtariu, kad viskas bus tas pats, šiaip aš jaučiuosi labai gerai, net nepasakyčiau, kad man kažkas yra, taip sako yra todėl, kad vienas tyrimas normoj, nežinau metus sakė reiks gert būtinai, o poto prašysiu siuntimo į Kauną, nelabai norėčiau operuotis, bet visą gyvenimą gert vaistus, kurie kenkia kepenim, irgi nesinori. Žodžiu, kaip išsireiškė mano gydytoja, skydliaukė nepasiduoda gydymui, tada reikia svarstyt dėl operacijos. Ir maždaug nuramina, kad dabar vos ne kas antras išsioperavęs ir nieko. Man tai ir akys dar padidėjo, tai ji sako, kad akys yra daug didesnė problema, nes gali atgal nesugrįžt kaip buvę, o skydliaukės nesureikšmina.