Sveikos mieluosios, skaitau skaitau senas ir naujas temas, ir kuo daugiau skaitau tuo labiau bijau...turiu du siuntimus skydliaukes operacijai, del dideliu mazgu, ir pakitusiu folikulu juose. Bijau ne tiek pacios operacijos, aisku ir jos
kiek gyvenimo ir pasekmiu po jos, bijau pagalvoti apie kasdieni hormonu gerima, apie ivairias ligas isplaukiancias is to...nes dabar jauciuosi puikiai, skydliauke savo darba dirba, tik va tie mazgai. Negaliu apie tai negalvoti, neturiu su kuo paimalbeti, namie nenoriu kelti panikos, apie vezi ir pan. O tokia galimybe yra...nebegaliu...neviltis:(

QUOTE(audrone@ @ 2012 03 31, 13:19)
Sveikos mieluosios, skaitau skaitau senas ir naujas temas, ir kuo daugiau skaitau tuo labiau bijau...turiu du siuntimus skydliaukes operacijai, del dideliu mazgu, ir pakitusiu folikulu juose. Bijau ne tiek pacios operacijos, aisku ir jos
kiek gyvenimo ir pasekmiu po jos, bijau pagalvoti apie kasdieni hormonu gerima, apie ivairias ligas isplaukiancias is to...nes dabar jauciuosi puikiai, skydliauke savo darba dirba, tik va tie mazgai. Negaliu apie tai negalvoti, neturiu su kuo paimalbeti, namie nenoriu kelti panikos, apie vezi ir pan. O tokia galimybe yra...nebegaliu...neviltis:(

sveika, mano atvejis buvo neeilinis, skydlaiuke isikerojo, pazeide plaucius, tracheja nusuko i viena puse, pagal ideja, reiketu jau operuoti ir ja,
taigi, jei jau auga mazgai, tai patikek, tikrai augs, mano skydlaiuke svere po operacijos 209 gr, o norma-35 gr,
negalvok kas ir kaip bus, nepanikuok, o operuokis, labai patariu pas Beisa, Vilniuje, santaruose, jis priima, su siuntimu , internete turetum rasti visa info,
puikus zmogus ir puikus medikas
jei kas labai neramu, rasyk i AZ,
sekmes

QUOTE(maskatukas @ 2012 04 01, 14:15)
sveika, mano atvejis buvo neeilinis, skydlaiuke isikerojo, pazeide plaucius, tracheja nusuko i viena puse, pagal ideja, reiketu jau operuoti ir ja,
taigi, jei jau auga mazgai, tai patikek, tikrai augs, mano skydlaiuke svere po operacijos 209 gr, o norma-35 gr,
negalvok kas ir kaip bus, nepanikuok, o operuokis, labai patariu pas Beisa, Vilniuje, santaruose, jis priima, su siuntimu , internete turetum rasti visa info,
sekmes
sekmes

Labas, aciu kad atsakei i mano zinute, bet istikruju nebezinau ka galvoti ir daryti, su mano skydliauke kaip su tuo lagaminu be rankenu ir ismest gaila ir palikt sunku

QUOTE(audrone@ @ 2012 04 01, 23:04)
Labas, aciu kad atsakei i mano zinute, bet istikruju nebezinau ka galvoti ir daryti, su mano skydliauke kaip su tuo lagaminu be rankenu ir ismest gaila ir palikt sunku
norejau paklausti ar pas tave jie tiesiog del dydzio sukele problemu ir buvo operuojami ar buvo piktybinis? Man tik metai bus kai atradau juos padidejusius po gimdymo, po biopsijos, sako yra neaiskiu panasiu i vezinius pakitimus, bet gali to ir nebuti, gali ispjauti sveika organa, arba gali veliau suvezeti...isprotesiu...mano mamai 76 metai, pas ja seniai tokie guzukiai yra, niekada netyre, ir nesinervina... Man gydytojai sako tu ne mama... Galvok, tau reikia vaikus uzauginti
((

mane operavo del to, kad pazeide kitus organus, del dydzio,
nepiktybine buvo, tik jau mazgu mazgu, aibe....
o biopsijos patikimumas manau zinai siekia, tik 30 proc tikslumo
esu jau rasiusi kaskam, kad kaip bebutu keista, bet vezine skydlaiuke, kaip tik veikia gerai, tik viena forma rodo aktyvuma,
man irgi itarinejo vezi, tai per nakti visa medziaga perskaiciau apie tai, po to nusiraminau ir pradejau laukti operacijos...
Kagi teks ir man susiimti ir registruotis operacijai ... Ryt paskambinsiu gydytojui. Dar vienas klausimukas, del pinigu davimo gydytojams, kazin yra kokios stavkes...
QUOTE(audrone@ @ 2012 04 02, 22:02)
Kagi teks ir man susiimti ir registruotis operacijai ... Ryt paskambinsiu gydytojui. Dar vienas klausimukas, del pinigu davimo gydytojams, kazin yra kokios stavkes...
Bet cia ne esme

Parasysiu
snd prisiverciau paskambinti gydytojui, tai susitiksim aptarti kada ta operacija... Nesu gyvenime sirgus, ligoninej gulejau tik kai gimdziau dukras, o tada po didelio skausmo buna laiminga pabaiga ir didelis dziaugsmas
)) dabar gi gali buti viskas atvirksciai
( bet viskas bus gerai

QUOTE(audrone@ @ 2012 04 01, 23:04)
norejau paklausti ar pas tave jie tiesiog del dydzio sukele problemu ir buvo operuojami ar buvo piktybinis? Man tik metai bus kai atradau juos padidejusius po gimdymo, po biopsijos, sako yra neaiskiu panasiu i vezinius pakitimus, bet gali to ir nebuti, gali ispjauti sveika organa, arba gali veliau suvezeti...isprotesiu...mano mamai 76 metai, pas ja seniai tokie guzukiai yra, niekada netyre, ir nesinervina... Man gydytojai sako tu ne mama... Galvok, tau reikia vaikus uzauginti
((

sveika, as ir tau parasysiu savo nuomone.. as irgi operuota mane operavo del mazgu, kaip tu sakai itarinejo kad ateityje gali buti ir veziniai, nes pakitusiu lasteliu jau buvo, as vaiku neturiu, bet kaip gydytojas speja noreciau tureti ateity (tai ko jie labiausiai bijo, kad nestumo metu deka hormoniniu pakitimu gali labai greitai suvezeti) bet as jauciausi siaubingai nors hormonai kraujas rode kad yra normoj, naktimis as praktiskai nemiegodavau, pabusdavau visa slapia, atsikeldavau is ryto labiau pavargus nei nuejus miegoti, sirdis dauzesi ir t.t. dabar esu jau neuzilgo bus 3 metai po operacijos, vaistai yra nulis galima sakyt kad juos turi gert kiekviena ryta ir keltis valanda anksciau nes tik po valandos gali gerti kava, bet man iki siol idealiai nesusireguliuoja jie, puse plauku nuslinko, dabar prasidejo ir zvyneline, zodziu as kai nueinu dabar pas gydytojus jie gerai paklausia kodel as buvau operuota (as jei dabar vis tiek rinkciausi operacija, kaip minejau jauciausi siaubingai pries ja), bet jei buciau jautusis gerai kaip tu, as tikrai gerai pasvarstyciau ar operuotis.. tai ka raso maskatukas, jos atveji isskirtinis, ne visiems taip isplinta kaip ji raso, kiti zmones n metu gyvena su tais mazgais ir nieko.. tai ka as noriu pasakyt atrodo pasibaigs vienos problemos, bet prasideda kitos tai tos laimingos isvajotosios pabaigos as tikrai tau nuosirdziai linkiu, bet is savo patirties zinau, kad nera viskas taip kaip pasakoje
Sveika, tikrai nesitikiu kad viskas bus kaip pasakoje, atvirksciai zinau kad nuo operacijos dienos prasides mano problemos, visam gyvenimui
(( bet ka daryti, laukti ir galvoti apie galima vezi ? Nes kaip maskatukas sako,tos gerosios kaip tik gali buti vezines... Ziauriai bijau , nes niekada neturejau jokiu problemu, sugalvojau pastoti, po vieno ciklo pavyko, net nemoku sirgti
bet jauciu ismoksiu 
Papildyta:
Zinau kad turi n metu ir nieko, mano mama net neprisimena kada jie atsirado , net negalvoja apie juos
bet mane gydytojai atkakliai gazdina, ir vyras spaudzia sako geriai iskart apsidrausti...
Papildyta:
ech

Papildyta:
Zinau kad turi n metu ir nieko, mano mama net neprisimena kada jie atsirado , net negalvoja apie juos

Papildyta:
ech

QUOTE(audrone@ @ 2012 04 04, 11:11)
Sveika, tikrai nesitikiu kad viskas bus kaip pasakoje, atvirksciai zinau kad nuo operacijos dienos prasides mano problemos, visam gyvenimui
(( bet ka daryti, laukti ir galvoti apie galima vezi ? Nes kaip maskatukas sako,tos gerosios kaip tik gali buti vezines... Ziauriai bijau , nes niekada neturejau jokiu problemu, sugalvojau pastoti, po vieno ciklo pavyko, net nemoku sirgti
bet jauciu ismoksiu 
Papildyta:
bet mane gydytojai atkakliai gazdina, ir vyras spaudzia sako geriai iskart apsidrausti...
Papildyta:
ech

Papildyta:

Papildyta:
ech

svarbu kad suvoki, tai jog su liga reikia susigyvent, o bijot nereikia nieko, nes baime ir prazudo daugeli, mano patarimas butu isiklausyti i save ir daryti kas tau paciai atrodo geriausia, nezinau su kiek gydytoju konsultavaisi, as asmeniskai apsilankiau pas 4 skirtingus pries operacija, kad susidaryciau pilna vaizda ir manau, kad man tai labai padejo apsispresti (as is daugelio artimuju zmoniu kaip tik buvo pas mane atvirkstine situacija, sake gal neskubek operuotis), bet nusprendziau nelaukti... galiu pasakyti tik tiek kad operacijos metu miegojau taip gerai, kaip jau senai buvau nemiegojus (matyt organizmas padekojo uz tai, ka apsisprendziau padaryti xixixi )
QUOTE(tinginuke @ 2012 04 04, 11:26)
svarbu kad suvoki, tai jog su liga reikia susigyvent, o bijot nereikia nieko, nes baime ir prazudo daugeli, mano patarimas butu isiklausyti i save ir daryti kas tau paciai atrodo geriausia, nezinau su kiek gydytoju konsultavaisi, as asmeniskai apsilankiau pas 4 skirtingus pries operacija, kad susidaryciau pilna vaizda ir manau, kad man tai labai padejo apsispresti (as is daugelio artimuju zmoniu kaip tik buvo pas mane atvirkstine situacija, sake gal neskubek operuotis), bet nusprendziau nelaukti... galiu pasakyti tik tiek kad operacijos metu miegojau taip gerai, kaip jau senai buvau nemiegojus (matyt organizmas padekojo uz tai, ka apsisprendziau padaryti xixixi )
Operacijos metu miegojai gerai:)))) gera narkoze padare

Papildyta:
Buvau pas dvieju daktaru...vel pasejai abejone tinginuke..
Papildyta:
Merginos, turiu klausima, vakar skaiciau straipsni apie joda ir skydliauke, kad reiketu vengti jo perdaug,turinties problemu..ar zinok ka nors, gal tos druskos joduotos atsisakyti, nors dabar pagal istatyma visa tikia, ir produktai su ja,nebent ukiska pirktum. Dar klausimelis, ar vitamina D geriat, man Kazanabicius liepe isgert, nors nesu girdejusi kad suaugusiams reikia?