Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės operacija

At tai nzn kiek trunka, bet bandysiu prasyti, kad man uzdarytu biuleteni isleidimo is ligonines diena, nes nesinori man ten kapeikas gauti uz ta biuleteni. Geriau pasiimsiu normalias atostogas.
[/quote]
As irgi prigalvojau su operacija. Gulsiuos per atostogas, nes gaila imti pries atostogas biuleteni ir prarasti dali atostoginiu. Tegul man po to prasitesia atostogas. Tikius atostoginius spesiu gauti, niekas neatims. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 05 14, 18:18)
Na ka guliu klinikose, uzsiemus lova, laukia rytoj manes si nemaloni procedura sad.gif(( o jau kaip bijau...daug cia moteru visos su tom paciom bedom isveza-parveza...tiesa, moterys pasakoja, kad jei turi bedu su skydliauke, tai butina tikrintis ir krutis, ir gimda, nes tai susijusi sistema:( mane tai gazdina, ziurek cia ispjaus, kitur ras...kaip jusu patirtis sako, ar pasitvirtina ?

Stiprybes audrone@ 4u.gif Ryt ir as guluosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 05 14, 17:18)
Na ka guliu klinikose, uzsiemus lova, laukia rytoj manes si nemaloni procedura sad.gif(( o jau kaip bijau...daug cia moteru visos su tom paciom bedom isveza-parveza...tiesa, moterys pasakoja, kad jei turi bedu su skydliauke, tai butina tikrintis ir krutis, ir gimda, nes tai susijusi sistema:( mane tai gazdina, ziurek cia ispjaus, kitur ras...kaip jusu patirtis sako, ar pasitvirtina ?

Nežinau, gal paguosiu - mano mamą neperseniausiai operavo. Viskas gerai, po operacijos gerai jautėsi, labai stebėjausi. Nepykino, tik kaklą maudė šiek tiek. smile.gif Kitą vakarą buvo pakilusi temperatūra, bet tik vieną kartą, paskui vėl viskas gerai buvo. Dabar namie poilsiauja, jaučiasi gerai. smile.gif
Atsakyti
Na ka viskas , guliu ...rukau smile.gif)))) viskas pakankamai neblogai, nepykina,pasono neprireike, ko labiausiai bijojau. Gal ilgai ir neprireiks buti, svarbiausia kad tyrimai butu geri, ir namo, pasiilgau savo maziukes. Sake zaidzia zaidzia, prisiminus visus kambarius apeina, asaru akis pilnos..Oi o as koks bliuvis, ant opracinio pradejau asaras varvint, atsibudau stebejimo palatoj ir vel i asaras...nzn kas man pasidare.
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 05 15, 17:45)
Na ka viskas , guliu ...rukau smile.gif)))) viskas pakankamai neblogai, nepykina,pasono neprireike, ko labiausiai bijojau. Gal ilgai ir neprireiks buti, svarbiausia kad tyrimai butu geri, ir namo, pasiilgau savo maziukes. Sake zaidzia zaidzia, prisiminus visus kambarius apeina, asaru akis pilnos..Oi o as koks bliuvis, ant opracinio pradejau asaras varvint, atsibudau stebejimo palatoj ir vel i asaras...nzn kas man pasidare.
.
Sveikinu, vienas is sunkiu etapu jau praeity.
Atsakyti

Kaip smagu, kad baisiausia jau praeity mirksiukas.gif O as tai siandien ziauriausiai susinervinau mad.gif Pasirodo mane operuos kitas chirurgas, nei norejau sad.gif Dabar ziauriai bijau, nes nezinau, ko tiketis verysad.gif
Atsakyti

Jau po visko???? Kaip greitia viskas...as jau savo dienas skaiciuoju....
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2012 05 15, 20:29)
Jau po visko???? Kaip greitia viskas...as jau savo dienas skaiciuoju....

Tuos dienos sunkiausio, vietos nerandi, graudulys ima. Mane tai vyra veze i Palanga, ventes raga, puse lietuvos apvaziavom, kad tik sedit ir nesigalet saves. Dabar liko sulaukti atsakymo, ir ismokti gyventi su vaistais. Kavos lovoj nebeteks gerti, nes atsikelus vaistai ir tik po pusvaladzio kava, pusryciai.
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 05 15, 21:48)
Tuos dienos sunkiausio, vietos nerandi, graudulys ima. Mane tai vyra veze i Palanga, ventes raga, puse lietuvos apvaziavom, kad tik sedit ir nesigalet saves. Dabar liko sulaukti atsakymo, ir ismokti gyventi su vaistais. Kavos lovoj nebeteks gerti, nes atsikelus vaistai ir tik po pusvaladzio kava, pusryciai.

audrone, kad tik tokios problemos gyvenime butu smile.gif beje, kava geriau gerk po valandos... stiprybes tau ir viskas bus gerai.. nepersitempk po operacijos, naturalu, kad menesi jausies prasciau.. mylek save!
Atsakyti
QUOTE(tinginuke @ 2012 05 16, 10:57)
audrone, kad tik tokios problemos gyvenime butu smile.gif beje, kava geriau gerk po valandos... stiprybes tau ir viskas bus gerai.. nepersitempk po operacijos, naturalu, kad menesi jausies prasciau.. mylek save!

Aciu uz palinkejimus wink.gif istikruju jau snd tikejausi jaustis geriau...paziurejus i palatos kaimynes, tai jos rytojaus diena lakste. O man silpna, sunkiai ryju, raudona karstis musa. Gydytojas sako, kad iki dvieju menesiu galiu taip jaustis, kol susireaguliuos organizmas. Operavausi pas Kymanta, tai toks juodas humoro jausmas jo...vis ka i bloga puse uzmeta. Siandien jau sakiau nereikia nei peilio , zodziais galit uzmusti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 05 16, 16:11)
Operavausi pas Kymanta, tai toks juodas humoro jausmas jo...vis ka i bloga puse uzmeta. Siandien jau sakiau nereikia nei peilio , zodziais galit uzmusti sad.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audrone@ @ 2012 05 16, 16:11)
Aciu uz palinkejimus wink.gif istikruju jau snd tikejausi jaustis geriau...paziurejus i palatos kaimynes, tai jos rytojaus diena lakste. O man silpna, sunkiai ryju, raudona karstis musa. Gydytojas sako, kad iki dvieju menesiu galiu taip jaustis, kol susireaguliuos organizmas. Operavausi pas Kymanta, tai toks juodas humoro jausmas jo...vis ka i bloga puse uzmeta. Siandien jau sakiau nereikia nei peilio , zodziais galit uzmusti sad.gif

Sveikinimai ir stiprybes linkejimai 4u.gif man asmeniskai labai skaudejo pjuvio vieta po geros savaites, kai pradejo viska gyti. Tai buk pasiruosus, bet tai truks irgi kokia savaite.
Atsakyti