QUOTE(lorkiukas @ 2012 05 17, 20:37)
Sveikutes mergaites
Va susiduriau su problema ,einu pas jus
Pirma menesi po operacijos,net nesijauciau operuota,ir jegu buvo ir sveikatos. Anta menesi apstojo kazkokie negerumai
Tai galva sukasi,svaigsta,lyg galugerklej koks kasnis uzstriges,silna... Ar gali buti jog organizmas taip sureagavo i pasalinta skydliauke? Tyrimai visi geri. Net galvos magnetini rezonansa dariausi,akis tikrinausi,nu kaip ir nieko nieks neranda. Siandien gydytojai pasakiau,kad kelinta diena blogai jauciuosi,tai sake cia nuo prasto oro
Nebezinau,ar eiti ieskoti ligos,ar bandyti islaukti. 

Bijau buti blogu pranasu, manau taip reaguoji i tiroksina, keista, bet tai sintetika, niekaip negali atstoti gamtos,
man tai sureagavo sirdute, nors medikai tai neigia
Papildyta:
QUOTE(kriorsa @ 2012 05 17, 20:06)
Aha, pas mane klijuotas pjuvis
Bet man baisu ir po savaites bus maudytis, kazkaip baisu kolkas ta randa suslapinti
O tas "parsiuko idegis" tai man su servetelem nenusivalo
Dziaugiuosi, kad balsas po truputi atsistato, prasysiu, kad rytoj jau isleistu namo 

sveika, na nezinau mane tai vyras su baby servetelemis nuvale, aisku , patrindamas

o del balso-saugok, kuo maziau kalbek, nes as tai prisikalbejusi buvau, teko patyleti kelias dienas

zinot, as turejau skydliaukes operacija ir trukusi plauti, tai dreno istatymas ir 9 paros su juo prilygo kosmarui-nuskausminamuju net narkotiniu reikedavo, vaistus leisdavo kokius 4 k dienoje,
o po skydlaiukes operacijos nei vienos ampules neprireike,