Įkraunama...
Įkraunama...

Breketininkių plepesiai (jubiliejinė tema)

QUOTE(Vasaroti @ 2009 04 16, 20:22)
Tai jeigu panaudos tą patį breketą (na nepametėt jo) tai nekažin kiek kainuos smile.gif Gi brangiausia būna pakeisti patį breketą smile.gif O tik paklijuoti, tai daug tikrai nekainuos g.gif

zodziu kita savaite zinosiu kiek man kirs per kisene smile.gif daba tai labai nervina kad vazineja ir sukines aplink ta vielute doh.gif

p.s. prasom i mane kreiptis Tu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shin @ 2009 04 17, 10:52)
zodziu kita savaite zinosiu kiek man kirs per kisene smile.gif daba tai labai nervina kad vazineja ir sukines aplink ta vielute doh.gif

p.s. prasom i mane kreiptis Tu tongue.gif

Man ortodontė sakė atsiklijavus breketui galima nuimt ta gumutę kur prilaiko viela, nuimt tą breketą ir ta patį vėl priklijuot paskiau, tai jeigu jum trukdo nusiimkit ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ou_jeaa: 17 balandžio 2009 - 12:23
QUOTE(*armani* @ 2009 04 15, 19:38)
na turetum zinot, kad po uzdejimo 3-4 dienas tikrai skaudes, bet ikali vaistuku ir gerai mirksiukas.gif  Na kieto maisto tas dienas nemanau kad ikasi, tai nusiteiks kositem, jogurtam ir tt. o siaip tai nieko baisaus thumbup.gif 

Is viso nesiojimo breketu labiausiai skaudejo pries dejima kai i tarpdancius pries paskutiniu dantu sukiso gumytes, kad pravertu tarpus ziedam uzdet, tai po uzdejimo man vieni juokai buvo tie skausmai lotuliukas.gif bet tuos ziedus deda nevisiem tai gal tau pasiseks lotuliukas.gif

Man kartais net gaila pasidaro, kad juos nuims blush2.gif  nes pripratau ir man jie netrugdo, o dar ir komplimentu susilaukus esu, kad graziai atrodo. O kaikurie klause kam cia uzsidejus, ar del grozio lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jau ir tiek nebebijau...
ir dar esu girdejusi,kad emali labai gadina ir kad gali buti rimtos pasekmes senatveje (ko as tik nesu girdejusi blink.gif )...?
Atsakyti
QUOTE(keir@ @ 2009 04 17, 18:13)
jau ir tiek nebebijau...
ir dar esu girdejusi,kad emali labai gadina ir kad gali buti rimtos pasekmes senatveje (ko as tik nesu girdejusi  blink.gif )...?

Kas ten senatvej bus tai da reikia dagyvent, o graziai noris but dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(keir@ @ 2009 04 17, 17:13)
jau ir tiek nebebijau...
ir dar esu girdejusi,kad emali labai gadina ir kad gali buti rimtos pasekmes senatveje (ko as tik nesu girdejusi  blink.gif )...?

Aš irgi esu girdėjusi šitą (otontologijos kabinete), todėl nutariau pasidaryti plokštelę.. bet po dvejų metų neįvykus jokiam pagerėjimui vis tiek užsidėjau breketus.. biggrin.gif

O plokštelė neva geriau dėl to, kad ji nestumia taip staigiai dantų iš vietos, nes greitai juos stumiant lieka nemaži tarpai po dantenomis tarp dantų, kas tiesiog kvieste kviečia visokias porodontozes ir t.t., dėl to senatvėje atseit greičiau dantys iškris smile.gif

O emalis gadinasi breketų klijavimo vietoje, ilgai juos nešiojant atseit jis nusidėvi, ar kas ten.. nu žodž.. doh.gif
Atsakyti
labukas visoms 4u.gif
ir as jau ryt busiu su breketais, kazko va jau ir neramu darosi del rytdienos, vistik ilgas tas procesas...
Atsakyti
QUOTE(linulka @ 2009 04 19, 16:36)
labukas visoms 4u.gif
ir as jau ryt busiu su breketais, kazko va jau ir neramu darosi del rytdienos, vistik ilgas tas procesas...

Visai neilgas tik taip atrodo lotuliukas.gif ner ko nerimaut mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

kaip gyvena breketininkes? mirksiukas.gif ypac tos senosios lotuliukas.gif lotuliukas.gif breketininkes-pensininkes lotuliukas.gif

kaip nuotaikos? zibuciu prisiskynet? wub.gif

beje, turiu prisipazinti viesai - siemet mano zolytes sejimas buvo absoliutus fiasko doh.gif kad as ten gyriausi zolytes vesejimu? pries pora metu? deja deja, siemet miciurininkes ivaizdis zlugo negriztamai - vietoj tankios zolytes isdygo keli nususe stiebeliai doh.gif

Brbk, ar uzsisaket jau kelione? mes tai rytoj varysim i agentura dometis apie skrydi - perskaciau forume, kad laikas pasikeite - lektuvas 4 ryto blink.gif blink.gif ir zinai ka? kas jusu fotografe buvo? kiek mokejot? nu ir kitas smulkmenas prasom, nes likom be fotografo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 04 19, 17:59)
likom be fotografo  doh.gif

O kur jūsiškis dingo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2009 04 19, 17:05)
O kur jūsiškis dingo? g.gif

nu neiseina jam fotgrafuoti musu vestuviu, nieko nebepadarysim verysad.gif
Atsakyti
labas labas ax.gif Aš čia, gyvaaa ir dar ilgai pas jus būsiu doh.gif mirksiukas.gif dar metams kaip minimum wacko.gif

Linkėjimai visiems leliukams, jų mamytėms ir naujai iškeptoms breketininkėms drinks_cheers.gif

Fėja, o kas anam prisižadėjusiam paparaciui nutiko? unsure.gif kada jūsų veselia, primink? Gal man atvažiuot mastau.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2009 04 19, 17:14)
labas labas  ax.gif  Aš čia, gyvaaa ir dar ilgai pas jus būsiu  doh.gif  mirksiukas.gif dar metams kaip minimum wacko.gif

Linkėjimai visiems leliukams, jų mamytėms ir naujai iškeptoms breketininkėms  drinks_cheers.gif

Fėja, o kas anam prisižadėjusiam paparaciui nutiko?  unsure.gif kada jūsų veselia, primink? Gal man atvažiuot mastau.gif  ax.gif

ziuriu, tik pakalbinau, ir visos pensininkes islindo kaip grybai po lietaus, hahahahaha lotuliukas.gif
musu veseile 07.25, ale tau labai toli vaziuoti, tai aciu uz gerus ketinimus, bet gal nevarginsim, dabar intensyviai ieskom fotografo, manau, vis tiek ka nors rasim, o jei ne, tai igrusim kuriam nors sveciui savo fotika kam nors i rankas ir prizadesim aukso kalnus lotuliukas.gif lotuliukas.gif o paskui nieko neduosim ir atimsim nuotraukas lotuliukas.gif
Atsakyti