Olia gražuolės damos
Užmačiau gi mūsų mieląją senąją temą ir Zuikio grįžusio namo postą - kur tu gyveni, morkų mylėtojau? Gal netyčia Kaune???!!!
Aš dabar gi bendraamžiuose 'gyvenu' - vis dar man smalsu, kada išmoks vaikas daryt kakų ant puoduko ir panašūs klausimai

, tad nelabai turiu laiko sekti ir breketininkų pokalbius.
Žinokit, tingėjau skaityt, tik akim permečiau kas kur vyksta, ar dantys nebyra, tai va atsakau
Fėjai - mūsų fotografė K.Vincaitytė-Danienė, pažiūrėjau, kad 07.25 jos laikas jau rezervuotas.
Štai čia žiūrėti prašom.Ir kas graudžiausia, kad šiemet aš nepasodinau žolytės iš viso - o ryškiai būtų buvę man sėkmingi metai priešingai nei tau!

Kodėl nei viena nepagrūmojot pirštu iš ekrano ir nepriminėt šito svarbaus įvykio?!
Kelionės neužsakėm, visgi mūsų mažasis išdykėlis (jau zuikis konkretus su dviem dantim!) toks neprognozuojamas, t.y. visko dar gali nutikti iki mūsų norimo laiko, tad arba lauksim paskutinės minutės, arba pirksim kelionę jau prieš pat kelionę

Gudriai, ania? Visgi krizė, tikiuosi vietų lėktuve mums bus.
daivasta, Adomas žinok koks vyrukas jau

Susipažino su sausainiuko Nojuku, ot. Tiesa, miegančiu. Ir su Slapuku susipažino ir dar dovanų iš pajūrio gavo... Sėdi jau, 'kalba' - pvz. ma-ma am-am, šliaužia atgal, stojasi ant keturių ir siūbuoja pirmyn-atgal.. Žodž, kaip ir kiekviena iš meilės vaikui pakvaišusi mama galėčiau kalbėt apie savo nerealų ir patį nuostabiausią pasaulyje vaiką valandų valandas be perstojo!
Kai man nuėmė breketus, pasiūlė iškart plokšteles plius ant apatinių dantų užklijavo vielą. Neįtikėtina, jau metai laiko, o aš jos nei nuvalgiau, nei pamečiau, nei ką. Ko nepasakyčiau apie plokštelę.
Bet gi va, į temą - buvau pas gydytoją aną mėnesį, sakė mano dantai nesikreivina, viskas OK, liepė plokšteles nakčiai dėtis jau tik kas antrą naktį, o po trijų mėnesių - du kartus per savaitę. Na, bet aš deduosi stropiai ir atsakingai, vdruk kas nors nutiks - force majoure pvz.
Va kaip aš gyvenu. Burbukiškai kaip visada. Kada meet'as?

Siaubas, kiek klaidų pridariau. Skubu duot vaisių tyrelės mažajam ėdrūniukui.