Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XII tema)

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 02 24, 15:26)
kaip keista girdeti,draugu atsiliepimai kitokie,vaziavo su vaikais,tai sake,kad vaiku net nematydavo,kai animatoriai pasiema,tai nebuvo galima istraukti is ju lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ju vaikai didesni irgi buvo,maniskei 3,5 metuku vasara bus,sunus vyresnis ax.gif

Na čia kaip ir visada kiek žmonių, tiek nuomonių. mačius aš asmeniškai geriau, todėl lyginu savo patirtį. važiudama tikėjausi geriau, matyt todėl šiek tiek nuvylė. sakau viešbutis tas į kurį gryščiau, bet tik už gerą kainą. O pinigai kiekvienam subjektyvus dalykas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odry @ 2009 02 24, 14:29)
Na čia kaip ir visada kiek žmonių, tiek nuomonių. mačius aš asmeniškai geriau, todėl lyginu savo patirtį. važiudama tikėjausi geriau, matyt todėl šiek tiek nuvylė. sakau viešbutis tas į kurį gryščiau, bet tik už gerą kainą. O pinigai kiekvienam subjektyvus dalykas 4u.gif

na mane domina isgristi visu nuomones drinks_cheers.gif ... mirksiukas.gif
dar klausimuku:
skaitau,kad 2007 metais atnaujintas,o kada jus buvote mirksiukas.gif gal galite foto imesti ax.gif
o kaip papludimys mirksiukas.gif raso smeliukas,bet turbut labiau i zvyriuka panasus mirksiukas.gif
dar norejau paklausti ar buvo auto nuoma viesbutyje,gal uzmatete kainas netycia ax.gif
ar iki gyvenvietes vaziuoja autobusas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 24 vasario 2009 - 15:34
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 02 24, 15:33)
na  mane domina isgristi visu nuomones drinks_cheers.gif ... mirksiukas.gif
dar   klausimuku:
skaitau,kad 2007 metais atnaujintas,o  kada jus buvote mirksiukas.gif  gal galite foto imesti  ax.gif
o kaip papludimys  mirksiukas.gif  raso smeliukas,bet turbut labiau i zvyriuka panasus  mirksiukas.gif
dar norejau paklausti ar buvo auto nuoma viesbutyje,gal uzmatete kainas netycia  ax.gif

Nuotraukas galiu jums į paštą kažkaip čia publikuot nemegėja , auto nuomos kaip ir neatkreipaiu dėmesio, autobusiukai - dolmušai važiuoja, buvom 2007, gal jau čia renovuota skaitėsi
papludymys, kaip ir visur alanijoj smulkus žvirgžas, na toks stambokas smėlis, kitaip tariant.
Atsakyti
QUOTE(Odry @ 2009 02 24, 16:41)
Nuotraukas galiu jums į paštą kažkaip čia publikuot nemegėja  , auto nuomos kaip ir neatkreipaiu dėmesio, autobusiukai - dolmušai važiuoja, buvom 2007, gal jau čia renovuota skaitėsi
papludymys, kaip ir visur alanijoj smulkus žvirgžas, na toks stambokas smėlis, kitaip tariant.

Svelniai pasakyta smulkus zvyras, va laroje smulkus zvyras, o Alanijos Delfine man labai stambus zvyras, tevai buvo sia vasara tai ir patys sake ir is fotkiu i smulku zvyra toli grazu man asmeniskai nepanasu rolleyes.gif O mano tevams labai patiko, mama buvus 5* viesbutyje Egipte (bet tokiame ne is brangiuju, tai mazdaug gali kazka lygint)) tai jai Delfinas Alanijos thumbup.gif Bet noretu dabar i Laros Delphine Palace nuvykti, is lankstinuku jiems ten graziau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima77: 24 vasario 2009 - 15:44
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 02 24, 16:04)
gal atostogavai siave viesbutyje mirksiukas.gif prasom pasidalinti patirtimi,...gal foto imestumei mirksiukas.gif

atostogavau su drauge ir mažu leliuku. Labai svarbu manau gigantiškuose viešbučiuose metų laikas, kuriuo jūs atostogaujate: kadangi mes atostogavose spalio mėn., tai vietos visur buvo pakankamai: restorane be problemos, paplūdymyje ar prie baseino. Vasarą manau tikrai taip nebūtų.
Kambariai visai normalūs, erdvūs, aišku nebuvo plazminių televizorių, bet ir nereikėjo jų, nes nebuvo laiko kada būti kambarį smile.gif O šiaip visą dieną nėra nei kada atsipūsti: tai prie baseino, tai prie jūros, tai jau reikia eiti užkąsti, tai vėl į kitą barą sulčių, tai vėl kokio deserto, tai jau pietūs, ir vėl pasideginti ir vėl paskanauti ir taip be galo. Karuselės vaikams tai tikrai tokios biški nekokios, net nežinau ar jos veikia. Animacija man visai normali. Šviežių vaisių sultys niam niam kokių penkių rūšių. Tuo metu kai buvom tai labai buvo daug vokiečių (tai kam jie nepatinka, tai bus minusas), ir labai mažai rusų (galima sakyti, kad net beveik nebuvo).
Galiu įmesti kelias foto
kambarys
user posted image
viešbučio vidus
user posted image
user posted image
kaljano baras
user posted image
pagrindinis restoranas
user posted image
user posted image
user posted image
kokteiliai
user posted image
user posted image

Atsakyti
Na va sakiau, kad būsiu priekabi. doh.gif Bet ką jau padarysi, jei būčiau kitur nebuvus, nemačius gal būt. Su mumis buvo draugai, jiems viskas buvo super, nes jie niekur nebuvo dar buvę. Tiesa turiu pažystamą dirbusį Novaturo gidu Turkijoj, kai konsultavausi su juo tuo metu dėl viešbučio jis buvo Novaturo būstinėj Kaune, tai pasikalbėjo su darbuotojom apie senąjį delfiną ir pasakė, ne jau pavargęs.
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 02 24, 15:49)
ACIU prasom pasidalinti info,apie gerus viesbucius mirksiukas.gif na kokie jusu manymu geresni mirksiukas.gif uz tokia kaina mirksiukas.gif

matot senojo ir naujojo Delfino kaina labai skiriasi. senas šiuo metu žiūrint rusų tezturo puslapio kainas, man tiktų pagal kainą, bet ne tą kurią už jį norėčiau mokėti. draugai pernai buvo Lares beach Laroje, po delfino, sakė servisas tas pat, maistas geras, bet naujesnis, gražesnis, tvarkingesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 02 24, 16:49)
ACIU prasom pasidalinti info,apie gerus viesbucius mirksiukas.gif na kokie jusu manymu geresni mirksiukas.gif uz tokia kaina mirksiukas.gif

As sneku apie kaina Delfino Laroje, o jis tikrai brangesnis uz Delfina Alanijoje, tai uz tokia kaina kaip Kad Delfino Laroje, man rodos geriau butu IC green palace (toje pacioje vietoje (IC netgi pigesnis), Royal wings man rodos but geriau, jis irgi beje pigesnis, tik kad sulciu svieziu neduoda ten doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 02 24, 16:18)
o kaip papludimys mirksiukas.gif raso smeliukas,bet turbut labiau i zvyriuka panasus biggrin.gif
dar norejau paklausti ar buvo auto nuoma viesbutyje,gal uzmatete kainas netycia ax.gif

paplūdimyje smėlis tai tikrai nekoks, prie pat jūros tai vien nemaži tokie akmenukai.
Viešbučio autobusiukai veža ir parveža į Alaniją, Sidę ir dar kažkur nemokamai: pas juos reikia klausti kokiomis dienomis ir valandomis. Galima naudotis ir delphin botanik, kuris yra už vieno viešbučio, ten svečiai įleidžiami iki 18 val. (galima pietauti, degintis ir t.t.)Tai pat veža ekskursiją į jų naujausią viešbutį delphin diva, bet ten nevažiavom.
Kitoje viešbučio pusėje (perėjus gatvę) atvažiuoja "bazaras" (bet tikrai nieko gero, o kainas užsikėlę tai oi oi). Už maždaug vieno km. yra pakankamai didelis prekybos centras (su daug parduotuvėlių)
user posted image
čia triukšmingasis baseinas, prie jo vyksta visas veiksmas, o dar yra ramusis baseinas, prie kurio tik tyla ir ramybė
user posted image
o čia galima užsisakyti tokią romantišką vakarienę (tik nežinau kiek kainuoja, bet man atrodo, kad visiškai nieko nekainuoja)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Od @ 2009 02 24, 16:24)
Buvom 10 dienų, lietuvių anomatorės nėra. Beje man rodos, kad jos būna tik Novaturo veišbučiuose Maxim resort ir Meryan šiais metais. reiktų pasitikslinti. Auklės mums nereikėjo panai 7 metai, buvom su draugais vaikai turėjo ką veikti, bet tik tarpusavy ir užimdavo patys save. Vietiniai animatoriai net nepriėjo. O esam buvė , kur animatoriai ateidavo patys pasiimdavo vaikus ir labai su jais gražiais žaisdavo, bet kaip jau sakiau Delfine animacija ne kokia, dar dieną dieną, bet jau vakare tie lėkšti misų ir misterių rinkimai  doh.gif Beje dar ledai labai neskanūs, bet gal ir gerai nevalgė  mirksiukas.gif
Nuotraukas galiu jums į paštą kažkaip čia publikuot nemegėja  blush2.gif , auto nuomos kaip ir neatkreipaiu dėmesio, autobusiukai - dolmušai važiuoja, buvom 2007, gal jau čia renovuota skaitėsi  doh.gif

Kaip keista girdet tokia nuomone smile.gif Bet aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu 4u.gif Bet musu seima ir draugai kurie buvom tai tik uz delfina thumbup.gif O jau animatoriai ir vaikams uzsiemimai thumbup.gif thumbup.gif Merginos ,kai apsiprato tai tik pietaut ir vakarieniaut susitikdavom cool.gif Nezinau ko daugiau galima noreti is ju first.gif O maisto apdziuvusio tikrai nemaciau , o gal jus prastos nuotaikos ten nuvaziavot ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GELYTE 2 @ 2009 02 24, 17:30)
Kaip keista girdet tokia nuomone  smile.gif  Bet aisku kiek zmoniu tiek nuomoniu  4u.gif  Bet musu seima ir draugai kurie buvom tai tik uz delfina  thumbup.gif  O jau animatoriai ir vaikams uzsiemimai  thumbup.gif  thumbup.gif  Merginos ,kai apsiprato tai tik pietaut ir vakarieniaut susitikdavom  cool.gif  Nezinau ko daugiau galima noreti is ju  first.gif  O maisto apdziuvusio tikrai nemaciau , o gal jus prastos nuotaikos ten nuvaziavot  ax.gif    4u.gif

Geros geros tongue.gif , tik kai buni matęs geriau, atad lygini. Tik tiek 4u.gif , nesu aš pikta, priekabi žiežula, gal jūs kitais metais buvot? gal pasikeitė animatorių komanda, kai mes buvom animatorių komanda buvo pervesta i naują Delfiną, gal dėl to. 4u.gif
Atsakyti
turiu tokį klausimėlį 4u.gif . kokiu tinklapiu skaitant atsiliepimus labiausiai tikit.
www.otzyv.ru
www.tophotel.ru
www.toptravel.lt
nes jau labai skirtingai rašo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(chanuma @ 2009 02 24, 20:20)
turiu tokį klausimėlį  4u.gif . kokiu tinklapiu skaitant atsiliepimus labiausiai tikit.
www.otzyv.ru
www.tophotel.ru
www.toptravel.lt
nes jau labai skirtingai rašo blink.gif

idomus klausimas smile.gif skaityk visus, ir tai kas bendro, vadinasi tikimybe didele, kad taip ir yra. jei vieni raso, kad maistas pasakiskas, o kiti, kad ne, tai juk labai subjektyvu, bet jei kazkas paraso, kad prie viesbucio nerasta jokios parduotuves, vaistines x km spinduliu, tai nemanau, kad tai subjektyvus poziuris. labiausiai patikimi postai, kur zmones be dideliu emociju aiskiai nurodo viesbucio pliusus ir minusus.
Atsakyti