Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XII tema)

QUOTE(Erdnija @ 2009 03 17, 21:26)
Na, iš Marmario dar galima dienai nuplaukti į Rodą, bet tik iš Marmario. Šiaip labai norėčiau, bet į Marmarį neišeis ir šiaip nelabai noriu, o va Rodą aplankyti būtų visai smagu. Gal pirkot kas tokią ekskursiją?

Mes buvom Rode iš Marmario, labai patiko wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Pirmą kartą su šeima važiuojam į Turkiją, ir dabar sėdžiu ir studijuojuos visokius patarimus:). Tačiau kiek perverčiau puslapių, niekur nerandu informacijos apie Melas Holiday Village. Tiksliau, užsienietiškuose puslapiuose komentarų randu pakankamai, tačiau keista, kad nei vienas lietuvaitis nieko nerašo, nejaugi niekas iš lietuvių ten nėra buvęs? Gal kam nors iš jūsų teko ką girdėti apie šį viešbutį arba (dar geriau) buvoti jame? Mes važiuotumėm su mažu vaiku (metinuku)

Iš anksto labai dėkui!
Atsakyti
Nieko ir tas Tuborg smile.gif dar Millers kzkaip dabar pas mada uzejo jei einam i koki bariuka smile.gif arba Efes'o draftas.
Atsakyti
Jei nemaisau kazkas sake, kad Simenoje seimyniniai kambariai tik pirmame aukste g.gif Kadangi mes uz papildomus kokius 20$ tikimes gauti seimynini, tai turbut teks gyventi pirmame aukste, nors mane tas irgi nelabai vilioja, ale ka padarysi ax.gif Jau geriau pirmam aukste, bet, kad mazyle atskirai savo lovyteje miegotu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SilvijaG: 18 kovo 2009 - 11:21
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 18, 14:51)
Einu paziuresiu,neziurejau dar tezu ekskurisju pasiulymu..ale kainos doh.gif

į Jeruzalę tai kaina dar baisesnė doh.gif
į Alanijos įlanką irgi atvaro ekskursintis chebra iš Izraelio - va prieplaukoje jų laivai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Vel ziurinejau savo nuotraukas is Turkijos ir prsiminiau kaip ten ramiai pavalgyti neduoda kates. Trinasi aplinkui, o jei koki kasneli numesi, tai is viso nebeatstos biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2009 03 18, 15:16)
Vel ziurinejau savo nuotraukas is Turkijos ir prsiminiau kaip ten ramiai pavalgyti neduoda kates. Trinasi aplinkui, o jei koki kasneli numesi, tai is viso nebeatstos  biggrin.gif

kaip nebūtų keista, Alanijoj mes daugiau šunų matėm, nei kačių g.gif . Dar su vyru stebėjomės. Na gal kelias kates prie parduotuvių matėm, o pagrinde šuniukai bigsmile.gif
Atsakyti
As irgi labai myliu siuos gyvunus, namie turiu katina,

user posted image

laikytume ir suni, bet kolkas neturetume galimybiu jo deramai priziureti, laukiu kol vaikai paaugs, gales i lauka vedzioti biggrin.gif O Turkijos kates grazios, bet man kazkaip nelabai noredavosi jas glostyti, visgi jos laukines unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 03 18, 13:23)
Odry ar bus to izymiojo alaus biggrin.gif  blush2.gif
Papildyta:

Žinot ką pasakysiu gėriau turkijoj ir tą ir tą, man tai jie visiškai vienodi hihihi.gif Abu labai geri, švelnūs lengvi. O Delhine man rodos tikrai Efesas, bet yra ir buteliukuose tamsus ir baltas.
Atsakyti
QUOTE(Odry @ 2009 03 18, 22:22)
čia aš apie chalatus ir šlepetes stebiuosi biggrin.gif

Santai family resort Beleke irgi ir chalatus duoda ir slepetes 4u.gif
Atsakyti
beje, senuose kompo archyvuose radau daiktų sąrašiuką, pagal kurį kroviau šmutkes į lagaminą prieš metus. Gal kam prisireiks smile.gif

Pasai
Bilietai, draudimas, viešbučio vaučeriai
Grynieji pinigai
Vandens į lagaminą (praverčia jau nuskridus į Turkiją ir važiuojant autobusu į viešbutį)
Fotoaparatas, pakrovėjas, atminties kortos, batarkės
Mobilūs telefonai ir pakrovėjai
Mažei piešimo popierius ir pieštukai
Kojinės (minimalus kiekis - nuvykimui ir atvykimui)
Apatiniai drabužiai
Šortai
Palaidinės
Švarkas/megztinis (nuvykimui/atvykimui)
Rankšluosčiai (paplūdimiui, jei jų neduoda viešbutis)
Sijonai
Batai/basutės
Vaistai - Pleistrai nuo nuospaudų, Priemonė nuo nudegimų, vaistai dėl skrandžio skausmų, pvz Mezym forte ar angliukai, Pleistras, Bintas, Vatos, Nuo temperatūros, Nuo skausmo, Nuo gerklės skausmo, Nuo viduriavimo, Nuo alergijos, Nuo slogos
Ausų krapštukai
dantų šepetėliai
dantų pasta
Šepetys ir šukos
Šampūnas
Kosmetika
Manikiūro žirklutės ir dildė
Nedidelis siuvimo rinkinys su adata ir siūlu
Akiniai (akiniuotiems)
Plaukimo liemenė mažei
Akiniai nuo saulės
Skutimosi priemonės (žele, putos, peliukai)
Kremas po skutimosi
Galvos apdangalai
Pliažinės šlepetės
Maudymosi kostiumėliai ir plavkės
Kremai nuo saulės
cigaretės (rūkantiems)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beatriukas: 19 kovo 2009 - 09:06
QUOTE(sima77 @ 2009 03 19, 09:31)
mano mama su padruskem ten vaziuoja, reiks pasakyt thumbup.gif nes Delfine praeitais metais nedave jokiu slepeciu ir chalatu jiems schmoll.gif

aš ir apie tą patį, gal ten jie būna tik kokiuose delux kambariuose g.gif dar atsimenu kai skaičiau atsiliepimus būtent rusai labai buvo nepatenkinti kad nėra, nes pagal viską tokio lygio viešbutyje turėtų būti (net Lietuvoje 3-4* turi, taip pat dantų šepetelius, ausų krapštuku, ir .t.t), bet čia jau manau smulkmena, kuri tikrai neturi gadinti atostogų mirksiukas.gif kaip ir šampūnai, kuriais rusai labai nepatenkinti, kad nėra, nes aš pvz tai net ir nesugalvočiau ten esamu plautis, net feną savo vežuosi, nes ten esamais nesugebu susitarti doh.gif
Atsakyti