Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiški maisto produktai

QUOTE(saulytej @ 2009 05 15, 23:25)
Bet pats tas cipsas nera sveikas,nu bet gal cia jau kita tema,bet vistiek nemanu kad yra sveika ir ekologiska,juk dar reikia ir prieskoniu visokiu ir t.t.
Jei tureciau vaikeli,tai kad ir kaip ten rasytu jog yra ekologiska as vistiek neduociau jam ,nes mano nuomone tai nesveikas maistas schmoll.gif

drinks_cheers.gif aš taip pat nepripažįstu čipsų schmoll.gif ekologiški ar ne ekologiški vistiek vaikui neduočiau schmoll.gif
Atsakyti
O mano nuomonė kiek kitokia. Niekada nemačiau tokių čipsų, nežinau koks ten sertifikatas ant jų, bet jei raščiau čipsus su man patikimu sertifikatu, tai tikrai nieko blogo juose nematyčiau. Tai ta pati plonai išpjauta eko bulvė, virta eko aliejuje ir pabarstyta eko prieskoniais...Kuo tai skiriasi nuo eilinių bulvių, kurias mes broliai lietuviai kemšam pilna burna?
P.S. Gal ir gerai būtų, kad vaikai valgytų tik daržoves ir naminį maistą, bet dar neteko matyti vaiko, kuris užaugtų be skanumynų. Ir aš visais už, už tuos eko skanumynus, kad ir kas jie bebūtų. Visame kame reikia turėti tik saiką. Negaliu pakęsti kai mamos prieš pietus duoda vaikams saldumynų, arba juos duoda nerealiais kiekiais ir verkšlena, kad jų vaikai nevalgo doh.gif. Nesakau, nevalgių vaikų tikrai yra, bet tokių išties labai mažai, dažniausiai dėl vaikų nevalgumo yra kalti patys tėvai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 16 gegužės 2009 - 10:30
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 16, 10:24)
P.S. Gal ir gerai būtų, kad vaikai valgytų tik daržoves ir naminį maistą, bet dar neteko matyti vaiko, kuris užaugtų be skanumynų. Ir aš visais už, už tuos eko skanumynus, kad ir kas jie bebūtų. Visame kame reikia turėti tik saiką. Negaliu pakęsti kai mamos prieš pietus duoda vaikams saldumynų, arba juos duoda nerealiais kiekiais ir verkšlena, kad jų vaikai nevalgo doh.gif. Nesakau, nevalgių vaikų tikrai yra, bet tokių išties labai mažai, dažniausiai dėl vaikų nevalgumo yra kalti patys tėvai.

Na mano didčkis (greit bus 10 metų) jau pats atsisako tokių skanumynų, kartu paskaitinėjam internete apie visus gerus ir blogus dalykus, jau lengviau su tokio amžiaus vaiku. Vis tik galima ir be jų apseiti smile.gif
Atsakyti
O nežinot, gal yra Kaune kur pirkti natūralaus ožkos pieno? Gal kokie ūkininkai kur pardavinėja?
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 05 16, 10:24)
O mano nuomonė kiek kitokia. Niekada nemačiau tokių čipsų, nežinau koks ten sertifikatas ant jų, bet jei raščiau čipsus su man patikimu sertifikatu, tai tikrai nieko blogo juose nematyčiau. Tai ta pati plonai išpjauta eko bulvė, virta eko aliejuje ir pabarstyta eko prieskoniais...Kuo tai skiriasi nuo eilinių bulvių, kurias mes broliai lietuviai kemšam pilna burna?

Taip del vaiku nevalgumo yra kalti tevai,todel as ir neduociau savo vaikui cipsu,nes jei jis po to nenoretu valgyt ,tai juk butu mano kalte ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2009 05 13, 18:11)

O kas nebijot gamintis majonezo, tai tikrai gi yra pas mus kažkur, dabar neprisimenu kokioj temoj, reik ieškot g.gif

beje majonezui reikia garstyčių kurios parduotuvėse paprastai irgi buna su brudais. Kažkaip neteko matyti atskirai garstyčių žirnelių smile.gif

Nors tiesa visa laimė radau natūralių krienų ir pomidorų pastos padažamas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 05 17, 10:49)
beje majonezui reikia garstyčių kurios parduotuvėse paprastai irgi buna su brudais. Kažkaip neteko matyti atskirai garstyčių žirnelių smile.gif

prieskonių parduotuvėse būna
Atsakyti
as jau baigiu pazilti beieskodama tikrai ekologiskos versienos savo vaikui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bildukas666 @ 2009 04 07, 21:07)
beje butent ta  kieta ir neskani mėsytė  dažnai ir buna ta ekologiška...ty neišsiputusi  nuo augima skatinančiu..

na čia jūs klystat. uošviai turi ekologinį ūkį, todėl valgom absoliučiai ekologišką mėsytę - tiek kiaulieną, tiek veršieną, jautieną. skani ta mėsytė, ir nekieta smile.gif ir dėl ekologiškumo galiu garantuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2009 05 16, 17:14)
O nežinot, gal yra Kaune kur pirkti natūralaus ožkos pieno? Gal kokie ūkininkai kur pardavinėja?

Širvintų raj. yra ekologinis ožkų ūkis, o Kaune nežinau tokio unsure.gif teko prekybcentry matyt bet ten kaip suprantu nenatūralus, labai nesigilinau.

QUOTE(srauni_upe @ 2009 05 17, 10:49)

Nors tiesa visa laimė radau natūralių krienų ir pomidorų pastos padažamas smile.gif

be to garstyčios nėra būtinos.

Kokia natūrali pomidorų pasta? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2009 05 17, 18:27)
na čia jūs klystat. uošviai turi ekologinį ūkį, todėl valgom absoliučiai ekologišką mėsytę - tiek kiaulieną, tiek veršieną, jautieną. skani ta mėsytė, ir nekieta smile.gif ir dėl ekologiškumo galiu garantuoti smile.gif

o gal tie uosviai pardavineja savo produkcija?
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2009 05 17, 18:56)
as jau baigiu pazilti beieskodama tikrai ekologiskos versienos savo vaikui  doh.gif

Nu jo su tais ekologiškais veršiais tai problema. Nupirkau savo leliui visa verši, tai išbere siaubingai. Paskui pasidarem tyrimus tai pasirodo alergiškas veršienai. Tai tada radau išeiti ir pirkau eriuka. Tai šitoji mesyte labai gerai tiko, nei bere ir valge noriai. Aš manau, kad eriukus arba avis augina ekologiškiau negu veršius, nes tie veršiai ne tik neekologiški buna, bet ir antibiotiku prifarširuoti, o vaikams tai jau tikrai blogai.
Atsakyti