QUOTE(srauni_upe @ 2009 05 19, 15:56)
Šiandien pirkau ekologišką majonezą Holos parduotuvėje. Kai pabandysiu, parašysiu daugiau. kainavo berods apie 11 Lt. Brangoka. Bet taupiai naudojant gal nieko. Lygtais apie 250 ml. Esu darbe tai traukiotis nenoriu
Papildyta:
parašysiu kai grįšiu namo
11.00 LT uz 250 (bet greiciausiai buvo 240

) normali kaina!
Nesigrauzk

visi bio arba eko produktai beveik per puse brangiau!
Pvz. Eko lazdynu riesutai aplamai 200 gr ~30 LT kainuoja !
Bet zinant kaip medziai absorbuoja visoki mesla Is aplinkos.. Nebesiparini
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2009 05 21, 15:59)
Zinoma, kiekvienam savo! Man taip patiko ir as tikiu ta babyte, kuri papasakoja ir net parodo kur kas ir kaip auga,ir kur koks Petras atveza kiek kokio meslo ir t.t.Taigi nesakau, kad imkit dabar visi ir taip darykit kaip Jurgelis daro! As pasitikiu ir man uztenka i veida paziureti senos geros moters, kuri labai abejoju ar sau augindama pila kazka.Juk jie nepardavineja, tik sau auginasi!
Apie Dobilo linija patylesiu ir nieko nesakysiu.Jus ka??? Tikit,kad ji ekologiska??
Na ji bent turi Bio sertifikuota zenkla, kuris garantuoja, kad pienas buvo surinktas Is eko sertfk. ukiu, kur karvytes seriamos be Gmo priedu ir t.t ... Na jei zenklinimas jau nieko nereiskia, tada jau belieka tiketi babyte , pas kurias daznai atveza dumblo Is valymo irenginiu nusodintuvu

neseniai rode per tv... Dar geriau- is zmoniu namu issiurbtas srutas ukininkai pyle i laukus (su visom skalbimo milteliu atliekom etc) tai jau cia kaip kas nori, taip tiki, bet man laboratorinis patikrinimas svaresnis argumentas:)