Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošaliukai iš vilnos

QUOTE(Vilusa @ 2009 03 22, 13:23)
Iš pradžiu - apveli pagrindą, tada - norimas spalvas taip pat apveli atskirai (iki norimos formos) - dedi ant pagrindo, ir viską baigi velti kartu, formuojant, tobulinant formas...

o kokiu budu veli? slapiu ar sausu ?
Atsakyti
QUOTE(vija159 @ 2009 03 22, 17:16)
o kokiu budu veli? slapiu ar sausu ?

Sausai - adatėlėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylu-mylu @ 2009 03 18, 15:46)
Rodau ir aš savo karoliukus. Viena tema  ax.gif

QUOTE(jurgita21 @ 2009 03 19, 19:11)
Senai  sioje temeleje rodziausi mirksiukas.gif
Karoliai mamai (

QUOTE(Vilusa @ 2009 03 20, 20:11)

QUOTE(Vilusa @ 2009 03 20, 22:03)

O čia - senas rinkinukas, vienas pirmųjų darbelių (prašau labai nepeikti...

tik neprisijunk keleta dienu ir jau naujienu kruva bigsmile.gif nuostabus darbeliai visu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as siandien baigiau karosiukus beltinukus, suveriau ant pintos lino virvutes maisant akmenukus, tik va, kad fotoaparatas sugedes kai tycia, bet pazadu asirodyti veliau ax.gif man be galo grazus darbeliai velti adatelemis, bet kazkaip sunkiai susidraugauju su jomis blush2.gif man kazkaip su vandeniu vilna labiau pasiduoda. na, cia gal kaip kam rolleyes.gif
Atsakyti
Vilusa - labai įdomi ir originali tavo sagė, tiksliau-visas komplektukas thumbup.gif

O aš rodausi su savąja Mėlynių sage:
user posted image
Atsakyti
Savaitgalio darbo rezultatas. Gavau gražių stiklo karoliukų, dar vilnos kamuoliukų prisukau ir štai kas išėjo- pateikiu jūsų teismui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 23, 20:20)
Vilusa - labai įdomi ir originali tavo sagė, tiksliau-visas komplektukas  thumbup.gif

labai sauni sage thumbup.gif

QUOTE(LadyO @ 2009 03 23, 20:22)
Savaitgalio darbo rezultatas. Gavau gražių stiklo karoliukų, dar vilnos kamuoliukų prisukau ir štai kas išėjo- pateikiu jūsų teismui

labai mielas verinukas 4u.gif as kazkaip vis nesusidraugauju su stiklo karoliukais, sunkiai "limpa" kai veriu karolius, nors turiu ir ju, bet jie dar matyt savo eiles laukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros akmenėlis @ 2009 03 23, 21:33)
labai mielas verinukas  4u.gif  as kazkaip vis nesusidraugauju su stiklo karoliukais, sunkiai "limpa" kai veriu karolius, nors turiu ir ju, bet jie dar matyt savo eiles laukia  ax.gif

Dėkoju, Jūros akmenėlis smile.gif
Šitas vėrinukas, manau geriausiai žiūrėsis prie džinsiukų ir baltų marškiniukų, kaži kodėl taip įsivaizduoju cool.gif
Atsakyti
user posted image

labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2009 03 23, 18:20)
Vilusa - labai įdomi ir originali tavo sagė, tiksliau-visas komplektukas  thumbup.gif

grazus ir unikalus tavo darbelis thumbup.gif wub.gif saunuole

QUOTE(LadyO @ 2009 03 23, 18:22)

saunuole grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Norejau jusu paklausti ar galima panaudoti ka nors kita o ne bambukini kilimeli veliant slapiuoju budu? ir ar butina naudoti burbuline plevele? jei taip tai ar galima ja kuom nors pakeisti? smile.gif
Atsakyti
Esu naujokė jūsų forume, likau sužavėta nuostabiais jūsų darbeliais, aš visai neseniai taip pat pradėjau velti, nors jau senokai turėjau nusipirkusi vilnos, jau beveik baigiau kelėtą darbelių, kai galėsiu ir perprasiu kaip tai daroma smile.gif įkelsiu, labai idomu būtų išgirsti nuomonė iš šalies smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
user posted image

Labai grazu thumbup.gif wub.gif

Parodysiu as savo pirmuosius bandymus susidraugaut su vilna blush2.gif , noriu isgirsti jusu nuomone ir kritika mirksiukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti