Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošaliukai iš vilnos

Rodau ir aš savo karoliukus. Viena tema ax.gif
user posted image
Nakties magija

user posted image
baltas sapnas

user posted image
Rožinė svajonė

user posted image
Raudonoji gėlelė
Atsakyti
merginos- saunus darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai nuostabus, silti darbai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Senai sioje temeleje rodziausi mirksiukas.gif
Karoliai mamai (jos megstamiausia spalva) smile.gif
user posted image
Ir maniskiai smile.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos, esu naujoke sitoj srityje blush2.gif . Labai patiko jusu darbeliai thumbup.gif . Labai noreciau pasidaryti karolius ir auskarus, bet noreciau jusu paklausti vieno kito patarimo, kaip tai padaryti. Gal galetumete padeti unsure.gif ? Labai butu idomu suzinoti kaip jus praveriate bumbuliukus karoliams ir auskarams, ir ka iveriate i ju vidu. buciau labai dekinga jeigu padetumete man sitoje situacijoje smile.gif
Atsakyti
vija159 . Viskas labai paprastai 4u.gif .

Va cia pagal nuotraukas suprasi kas prie ko mirksiukas.gif
http://www.creavea.c...seils_33-0.html
Atsakyti
QUOTE(vija159 @ 2009 03 19, 22:11)
noreciau jusu paklausti vieno kito patarimo, kaip tai padaryti. Gal galetumete padeti unsure.gif ? Labai butu idomu suzinoti kaip jus praveriate bumbuliukus karoliams ir auskarams, ir ka iveriate i ju vidu.

Veriu karolius ant valo. Jį tiesiog kaip siūlą įveriu į adatą, o su adata lengvai persiveria ir vilnos kamuoliukas. Auskarų dar nedarau, kol kas praktikuojuos su karoliais. Apie auskariukus gal papasakos labiau patyrusi darbštuolė, nes aš irgi naujokė šioj srity
Atsakyti
QUOTE(vija159 @ 2009 03 19, 22:11)
  Labai butu idomu suzinoti kaip jus praveriate bumbuliukus karoliams ir auskarams, ir ka iveriate i ju vidu. buciau labai dekinga jeigu padetumete man sitoje situacijoje smile.gif

Jei karoliukai kieciau suvelti, sunkiau istraukti adata. Patogu tada su replytemis. Kartais net yla panaudoju g.gif .
Atsakyti
As auskariukus kai veriu,tai kamuoliuka prasiduriu su yla ir tada iveriu vinuka
Atsakyti
Sveikos supermamytes, zaviuosi jusu darbeliais, labai noreciau ismokti. Gal zinote ar yra siuo metu organizuojami kursai (nuo pirmosios pamokos), o gal jus organizuojat susitikimus ir uz atitinkama uzmokesti galetumet pamokyti naujoke? Arba individualiai... Busiu dekinga uz jusu patarimus
Atsakyti
sveikos prisijungusios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2009 03 18, 13:17)
Veltinuko auskariukai

user posted image
user posted image

LLLLAAAAAAAAAABBBBBAAAIIIIIIIIIIIIIIIII GRAZU!!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti