Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošaliukai iš vilnos

QUOTE(VVeltinis_ @ 2009 04 10, 00:56)
SUSIDARE TOKS VAIZDAS, KAD CIA TIK PAGIROS. NERA JOKIU PATARIMU, KAIP GERIAU IR PAN. DAR TRUPUTIS ,,SALDUMO'' IR ATPILSIU smile.gif

Klausimams ir patarimams yra sukurta atskira temele. I konkrecius klausimus velejos atsako nuosirdziai ir operatyviai.O del atpylinejimo mamytes irgi rastu daug praktisku patarimu biggrin.gif Deja, siame subforume karaliauja veltinis!
Atsakyti
QUOTE(ksena7 @ 2009 04 10, 11:53)
Klausimams ir patarimams yra sukurta atskira temele. I konkrecius klausimus velejos atsako nuosirdziai ir operatyviai.O del atpylinejimo mamytes irgi rastu daug praktisku patarimu biggrin.gif  Deja, siame subforume karaliauja veltinis!

del nuosirdumo ,brangioji,nebuk tikra. doh.gif ir apie toki cia operatyvuma galime kalbeti?
Papildyta:
QUOTE(Testify @ 2009 04 10, 08:28)
O gal Tu skaityt nemoki?  bigsmile.gif

Labai gražūs darbai merginos!  4u.gif

Kažkuri klausėt dėl lakų, taip, aš naudoju. Pati turiu tokios plaukuotos vilnos, kurią suvėlus negražiai burbuliukas atrodo. Užpurškiu ir tada viskas normaliai būna. ax.gif

skaityti-ne, tik rasyti . lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVeltinis_: 10 balandžio 2009 - 11:41
Speciali patarimų tema pradedančiosioms
Aš antrą dieną grizinu, į visus klausimus buvo atsakyta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panelė Prym: 10 balandžio 2009 - 11:50
QUOTE(VVeltinis_ @ 2009 04 10, 13:36)
Papildyta:
skaityti-ne, tik rasyti .  lotuliukas.gif

Matos, kad skaityt ne ...
Atsakyti
Ale kaip tylu čia g.gif tada aš pasirodysiu savo karoliukus:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikute, grite, matau, kad darbeliuose pažįstami oranžiniai ir žali karoliukai išradingai įkomponuoti. Lauksim naujų grožybių smile.gif Gal pabandyk fotografuot ant šviesesnio neutralaus fono- labiau atsiskleis tikrasis darbelio grožis.
Atsakyti
Sveikos.man kilo toks sioks klausimelis - kam skirtos tokios reples? kaip zinau jas naudoja ir rankdarbiuose. Girdejau jos skirtos vielutei kokiai nors ar smeigtukam lygint , tai tiesa? jei taip , tai kaip tai daroma? Stai nuoroda : http://www.senukai.l...50583310_z1.jpg

panasios, va taip lenktos . Dekoju uz atsakyma smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyO @ 2009 04 14, 11:25)
Sveikute, grite, matau, kad darbeliuose pažįstami oranžiniai ir žali karoliukai išradingai įkomponuoti. Lauksim naujų grožybių smile.gif  Gal pabandyk fotografuot ant šviesesnio neutralaus fono- labiau atsiskleis tikrasis darbelio grožis.

Aga gi iš tavęs tą mintį ir pagavau ax.gif kai tada parodei (kitam puslapėlyje) tai niekaip atsigaut negalėjau kaip norėjau ir aš tokių karolių.Tai galim sakyti kad tu mane privertei išmokti velti ir pasidaryti karolius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2009 04 14, 18:22)
galim sakyti kad tu mane privertei išmokti velti ir pasidaryti karolius bigsmile.gif

Džiaugiuosi, kad mokinė tikrai gabi pasitaikė thumbup.gif Iš tiesų esu visiška savamokslė ir tik pradedanti vėlėja, man dar augti ir augti. Kai pasižiūriu, kokių neįtikėtinų dalykų auksarankės prikuria, vajetau- man iki jų tiek toli, kiek iki Amerikos doh.gif
Atsakyti
tai kas gal atsakyt , kam skirtos tokios reples ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fainusia: 14 balandžio 2009 - 18:46
blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo feneke: 14 balandžio 2009 - 19:25
QUOTE(Fainusia @ 2009 04 14, 19:45)
tai kas gal atsakyt , kam skirtos tokios reples ?

Nezinau kam skirtos sios schmoll.gif .
Rankdarbiu replytes yra truputeli kitokios. Seip geriausia imesti uzklausima i google ir galesi paskaityt nemazai informacijos apie tai mirksiukas.gif

Dar ir cia yra straipsniukas:
http://www.auksarank...7cd9cde0de15678
Atsakyti