Vilusa - grazus papuosaliukai,tik man geltonoj sagej baisiai niezti tuos karoliukus nuardyt
:

QUOTE(panelė Prym @ 2009 04 16, 06:29)
Šita sagė jau padovanota...

Papildyta:
QUOTE(linada @ 2009 04 16, 08:15)
Vilusa - grazus papuosaliukai,tik man geltonoj sagej baisiai niezti tuos karoliukus nuardyt
:

O tai - ilgai neužtrunka

Šiaip - dar neįsicinkinau iki galo, kaip estetiškai papuošti veltą gaminį, kad jis nebūtų "bižuterinis", bet nebūtų ir liūdnas...
Bet dar ne pasaulio pabaiga - ką nors sugalvosiu

QUOTE(VVeltinis_ @ 2009 04 16, 07:27)
Žiūrint-ką nori pastandint, pagal poreikį. O šiaip-nebijokit bandyt, eksperimentuot

QUOTE(Vilusa @ 2009 04 16, 10:00)
Šita sagė jau padovanota... 
Papildyta:
O tai - ilgai neužtrunka
Šiaip - dar neįsicinkinau iki galo, kaip estetiškai papuošti veltą gaminį, kad jis nebūtų "bižuterinis", bet nebūtų ir liūdnas...

Papildyta:
O tai - ilgai neužtrunka

O čia tai teisingas požiūris

Sutinku su linada-karoliukai ant šios sagės nesižiūri... o gal reiktų kitokių karoliukų, kitaip prisiūti

Atnešu savo "eksperimentinį gaminį". Šviesieji vilnos kubiukai- trikampiukai turėjo būti kamuoliukai, o darbo eigoje štai kuo pavirto. Man nuo to tik įdomiau. O kaip jums?

QUOTE(LadyO @ 2009 04 16, 22:52)
Atnešu savo "eksperimentinį gaminį". Šviesieji vilnos kubiukai- trikampiukai turėjo būti kamuoliukai, o darbo eigoje štai kuo pavirto. Man nuo to tik įdomiau. O kaip jums?

Labai gražūs

QUOTE(LadyO @ 2009 04 16, 21:52)
Atnešu savo "eksperimentinį gaminį".
Man tie kubiukai patinka

QUOTE(LadyO @ 2009 04 16, 21:52)
Labai gražu...

Nauja "Keistuolių" teatro narė

Ir veltinio tabletukai su stikliukais viduryje.

Ir veltinio tabletukai su stikliukais viduryje.

QUOTE(Liep@ @ 2009 04 21, 20:25)
Tu su sluoksna ar karšiniu dirbi? Man pastoviai maniškiai pasipešioję, kad ir kaip stipriai suveli, tokie plaukučiai styro, nepadeda nei lakas nei apkarpymas. Manau čia esmė medžiagoje

QUOTE(Indraa- @ 2009 04 21, 22:14)
QUOTE(Liep@ @ 2009 04 21, 20:25)
Tu su sluoksna ar karšiniu dirbi? Man pastoviai maniškiai pasipešioję, kad ir kaip stipriai suveli, tokie plaukučiai styro, nepadeda nei lakas nei apkarpymas. Manau čia esmė medžiagoje

Aš, pvz. samo dirbinius (žaisliukus ir papuošalus) darau tikiš karšinio -- bet jo būna labai skirtingo -- nuo labai šiurkštaus (kas sunkiai tinka šlapiai velti, ir adata daran labai sudėtinga) - jis visada būna "pastiręs", mažai traukiasi, -- iki labai švelnaus - kas irgi sunkokai apsidirba -- veliant šlapiai (ypač kauoliukus) - susidaro nelygumai, tenka užvėlinėti ant viršaus, badant adata - lieka dūrio žymės net ir kietai suvėlus... Reikia atrasti tą aukso vidurį -- būna tikrai gero karšinio, kuris tiesiog "prie rankų limpa" dirbant. Dabar aš jau vien iš išvaizdos galiu nustatyti, kuri vilna kaip velsis... Bet tam - reikia praktikos...
QUOTE(Indraa- @ 2009 04 21, 23:14)
Tu su sluoksna ar karšiniu dirbi?
Dirbu su abiem

Segė ir abiejų velta, auskarai iš karšinio. Karšinį brangų perku, nors turiu ir to, kur 4lt/100gramų, bet jį ne itin mėgstu