Įkraunama...
Įkraunama...

Papuošaliukai iš vilnos

QUOTE(aliete @ 2009 12 05, 14:58)
pasižiūrejus į jas prisiminiau ,kad ir aš turiu tokia viena keista biggrin.gif -iš "akyčių",saugančiu nuo blogo

Labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2009 12 05, 15:58)

pasižiūrejus į jas prisiminiau ,kad ir aš turiu tokia viena keista biggrin.gif -iš "akyčių",saugančiu nuo blogo

bigsmile.gif thumbup.gif čia stiklas? labai gražiai spalvos suderintos.
Atsakyti
Turiu vieną klasuimuką, šiandien noriu velti auskarus šlapiu būdu. Bet neturiu ūkinio muilo. Kas galėtų jį pakeisti???/
Atsakyti
QUOTE(trr @ 2009 12 05, 19:50)
bigsmile.gif  thumbup.gif  čia stiklas? labai gražiai spalvos suderintos.

taip čia stiklas,prieš keleta metų iš Turkijos kaip suvenirus atsivežiau,ten juos ant kiekvieno kampo pardavinėja biggrin.gif, visai buvau apie juos pamiršusi,o kai išsitraukiau,tai taip pat spalvelių derinys pasirodė toks "šviežias" biggrin.gif

dėkui trr

dėkui Vilusa
Atsakyti
QUOTE(martyynyyte333 @ 2009 12 06, 13:08)
Turiu vieną klasuimuką, šiandien noriu velti auskarus šlapiu būdu. Bet neturiu ūkinio muilo. Kas galėtų jį pakeisti???/

Tinka bet koks muilas. Pvz., as naudoju praskiesta skysta muila mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(martyynyyte333 @ 2009 12 06, 12:08)

Vėlimo teorijoje rašo, kad velti geriau su augalinio pagrindo muilu. O ūkiškas muilas paprastai gaminamas iš gyvulinės kilmės riebalų. Taigi, teoriškai, geriau velti su paprastu tualetiniu muilu, bet aš irgi kartais naudoju skystą muilą mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar mergytes, nepamirskit pirstiniu mirksiukas.gif .. Koks be butu muilas, jis vistiek dziovina rankeles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2009 12 07, 11:26)
Dar mergytes, nepamirskit  pirstiniu  mirksiukas.gif .. Koks be butu muilas, jis vistiek dziovina rankeles  4u.gif

Na, aš nemoku su pirštinėmis blush2.gif
Bet kai aš šlapiai labai nedaug veliu - tai dar rankos nekenčia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2009 12 07, 12:26)
Dar mergytes, nepamirskit  pirstiniu  mirksiukas.gif .. Koks be butu muilas, jis vistiek dziovina rankeles  4u.gif

po alyvuogiu muilo netgi kremo rankoms nereikia:))) o ir veliasi gerai.
geriau nei su ukiniu, indu plovikliu, ar skystu muilu.
kol randi kas labiausiai patinka isbandai viska:))

visu darbiukai labai grazus:)
ypac oksytes geles- pilkosios aguonos 4u.gif wub.gif

o cia gelyte ir auskariukai pagal mane:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo corrie: 07 gruodžio 2009 - 15:19
QUOTE(Vilusa @ 2009 12 07, 14:35)
Na, aš nemoku su pirštinėmis blush2.gif
Bet kai aš šlapiai labai nedaug veliu - tai dar rankos nekenčia tongue.gif

Zinok as karteli taip pavelaiu salikeli be pirstinu doh.gif po to visa vasara i vilna ziuret negalejau schmoll.gif lotuliukas.gif
Maxsimoj yra plonu nei tai gumines, nei tai silikonines pirstines. Parduoda dezutej po 10 vnt. tikrai geri thumbup.gif Su kitais as ir nemoku blush2.gif
O burbuliukams velt gerai ir virtuvines storos gumines pirstines mirksiukas.gif Tas grubletumas ant pirstu galiuku ir ant delno net kartais padeda 4u.gif

Corrie, aciu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksyte @ 2009 12 07, 12:26)

O my goššš....man ir kažkaip nesigautų su pirštinėm, kad ir kokios raudonos rankos nuo sukimo- vis tiek viską darau iki galo be jokių pirštinių, nes jos visą rankose meilę slypinčią sugeria.... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
mergaites padekit 4u.gif prisiveliau burbuliuku karoliams ir nezinau ant ko juos verti blush2.gif gal buna kazkoks specialus "valas" ar kazkas panasaus? doh.gif beje as is kauno,tai gal kuri ir parduotuve rekomenduos,kur "to dalyko" gauti,buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti