Reikia žiūrėti parduotuvėse, kurios prekiauja visokiais karoliukais, akmenėliais, tai paprastai turi ir ant ko suverti, ir užsegimų. Būna troseliai, būna kaspinėliai, odinės juostelės ir dar kitokių juostelių, virvelių, priklauso nuo karolių modelio. Galima suverti ir ant paprasčiausio valo ar stipraus siūlo, plonos gumos, ar net plonos veltos virvutės. Kaune, nežinau, kur, bet siūlau užeiti į karoliukų vėrimo temas ten daug visokios informacijos, gal turi ir parduotuvių nuorodas susidėjusios, be to siūlau paskaityti, ten pradžiamokslį, daug aiškiau viskas pasidarys.
Yra ir internetinių parduotuvių pvz. rankdarbiai.com, karoliukai.lt
Pabandziau ir as gele-sage nuvelt naujai savo nertai skrybelaitei. Truputi jai dar kazko truksta ir klaidikiu padariau, nu bet gi pirmas blynas
Gal Oksyte galetu man pasakyti, kaip ji savo gelytem tuos kuokelius padaro. Kazkada skaiciau, kad klijuoja. O kokia ta vielute turetu buti? Beveik karoliuko skilutes dydzio? Is anskto dekoju uz info

Gal Oksyte galetu man pasakyti, kaip ji savo gelytem tuos kuokelius padaro. Kazkada skaiciau, kad klijuoja. O kokia ta vielute turetu buti? Beveik karoliuko skilutes dydzio? Is anskto dekoju uz info

QUOTE(Hytka @ 2009 12 10, 17:23)
Pabandziau ir as gele-sage nuvelt naujai savo nertai skrybelaitei. Truputi jai dar kazko truksta ir klaidikiu padariau, nu bet gi pirmas blynas

nieko netrūksta, ir taip gražu

Aciu, Bulaukiux 
Gal kas galetu parodyti, kaip sagei-gelei pritvirtinate uzsegima kitoje puseke

QUOTE(Hytka @ 2009 12 11, 12:15)
Aciu, Bulaukiux 

Nuotraukų neturiu, bet darau dviem būdais:
1. Plonu valu prisiuvu specialų sagių užsegimą pvz. http://www.rankdarbi...php?cPath=33_87
2. Šlapiai nuveliu mažą plokščią blynelį, tokios pat spalvos, kaip ir sagės apačia, dviejose vietose įkėrpu, kad galima būtų prakišti segtuko galvutę ir uodegėlę, tada tą blynelį prisiuvu su valu, dar šiek tiek pritvirtinu su vėlimo adata.
Aciu, Vilusa
Labai tiksliai nupasakojai, as irgi galvojau taip daryti. Tik dar vienas klausimas, kokioje vietoje ta uzsegima tvirtinti, kad gele stovetu tiesiai, o nebutu nusvirusi... Aciu

QUOTE(Hytka @ 2009 12 11, 13:16)
Aciu, Vilusa
Labai tiksliai nupasakojai, as irgi galvojau taip daryti. Tik dar vienas klausimas, kokioje vietoje ta uzsegima tvirtinti, kad gele stovetu tiesiai, o nebutu nusvirusi... Aciu 

kad gražiai stovėtų užsegimus sagėms bent jau aš darau šiek tiek aukščiau negu sagės viduriukas

Aciu, JuodaKatyte
Eisiu meistraut
Dovanoms darau pora sagiu

QUOTE(Hytka @ 2009 12 10, 17:23)

Cia juodas valas ir svarbu geri klyjai, o jau skylutes tikrai nederinu

Kaip klyjuoti sages uzsagima, kazkada rodziau stai tokia nuotraukyte

Oksyte, ziauriai aciu

Veliu toliau
Ruosiu dovanas artimiesiems

Tik nelabai sekasi man dekoras

Tik nelabai sekasi man dekoras

QUOTE(Hytka @ 2009 12 12, 14:22)
Gražios bus dovanėlės