Bet, kai gryzta su laimikiais tai
  Bet, kai gryzta su laimikiais tai   
   Jei zuvies parveza, tai dar puse velnio, nors visvien nemalonu ja apdorot. Bet, kai kokias antis parveza, tai nors
  Jei zuvies parveza, tai dar puse velnio, nors visvien nemalonu ja apdorot. Bet, kai kokias antis parveza, tai nors   Negaliu prisiverst ju tvarkyt. Man taip slykstu nu iki vemimo
  Negaliu prisiverst ju tvarkyt. Man taip slykstu nu iki vemimo  Keli metai vyko didziausi gincai, mol tu medziotojo zmona ir turetumei jas apdorot
  Keli metai vyko didziausi gincai, mol tu medziotojo zmona ir turetumei jas apdorot   
   Man ir sunku nebutu, jei ne tas slykstumas. Va vista pardoj nusiperki, tai jau sutvarkyta ir malonumas tik supjaustyt, o cia... Vieninteli syki esu ja tvarkius ir tai tik po to, kai jis plunksnas nupesiojo. Tai su guminem pirstinem ir merlium ant burnos. Pagaminau ta karta is jos cenachus, o vyrelis dar iki siol giriasi viems kaip skaniai buvo
  Man ir sunku nebutu, jei ne tas slykstumas. Va vista pardoj nusiperki, tai jau sutvarkyta ir malonumas tik supjaustyt, o cia... Vieninteli syki esu ja tvarkius ir tai tik po to, kai jis plunksnas nupesiojo. Tai su guminem pirstinem ir merlium ant burnos. Pagaminau ta karta is jos cenachus, o vyrelis dar iki siol giriasi viems kaip skaniai buvo  Tiesa sakant pati prisiverst paragaut nesugebejau
  Tiesa sakant pati prisiverst paragaut nesugebejau  
  Issikovojau, kad beveik nebeparveza, o draugams isdalina.
Ar turit kas medziotoju? Ir kaip sekas su laimikiais
 Nejau as viena tokia pasislykstejus busiu
  Nejau as viena tokia pasislykstejus busiu