Įkraunama...
Įkraunama...

Tumas

QUOTE(kincinaite @ 2009 03 04, 12:28)
jei manote kad vaikai tik vardus trumpina tai labai klystate, patarciau pasiklausyti mokiniu per pertrauka ir tada suprasite apie ka as kalbu. vaikai yra ziaurus, kartais net plaukai pasisiausia.

lyg pati kokį aristokratų pensioną būčiau baigusi doh.gif ir mokyklą baigiau, ir "sunkioje" mokykloje dirbau. velnias nėra toks baisus kaip bandai nupiešti. nesišaipo tiek iš vardų, kiek SM komentarų pasiskaitau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 03 04, 14:08)
lyg pati kokį aristokratų pensioną būčiau baigusi  doh.gif ir mokyklą baigiau, ir "sunkioje" mokykloje dirbau. velnias nėra toks baisus kaip bandai nupiešti. nesišaipo tiek iš vardų, kiek SM komentarų pasiskaitau  cool.gif

nelabai ponia as jus ir suprantu, jus paklauset nuomones apie si varda, mamos pasake. kur cia problema? jei jums sunku priimti kritika ir kitu nuomones tai geriau ju neklauskit. o kas liecia aristokratija: zinot labai nemegstu nemandagiu ir vulgariu zmoniu, ir isvis neprivalau niekam aiskintis.
sekmes Jums!
Atsakyti
Iškart šovė Vaižgantas biggrin.gif
šiaip vardas kaip vardas, tik kažko trūksta jam.
Neįprastas, negirdėtas. Gal visai nieko g.gif ax.gif
Atsakyti
Labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
nesipykstam ir toliau pasisakom apie si varda 4u.gif
Atsakyti
Man tai sis vardas thumbup.gif .
Butume kele ji i kandidatus savo atzalu vardu rinkimui, ale musu seimynos pavardes pradzia Tum...., tai butu buves sviestas sviestuotas lotuliukas.gif
Atsakyti
Tumas man grazu wub.gif trumpas aiskus ir grazus mirksiukas.gif o va kai kaimyne vaika Augtumu pavadino tai man negrazu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(alinata @ 2009 03 05, 23:24)
Tumas man grazu  wub.gif trumpas aiskus ir grazus mirksiukas.gif  o va kai kaimyne vaika Augtumu pavadino tai man negrazu schmoll.gif

Augtumas gal tikrai jau siek tiek per sudetinga g.gif
Atsakyti
nepatinka
Atsakyti
Tumas man grazu. biggrin.gif
Atsakyti
Mano senelio pavardė buvo Tumas blink.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti