skamba kaip trumas, lenkiskai tai triufelis

na, keliu tema i virsu
gal atsirado nauju mamyciu norinciu pasidalinti savo mintim apie varda Tumas?

gal atsirado nauju mamyciu norinciu pasidalinti savo mintim apie varda Tumas?

Asociacija su Vaižgantu
. Nekoks vardas

QUOTE(zuasta @ 2009 05 27, 14:07)
Man irgi iškart tokia mintis kilo

As du Tumus pazistu, vienam virs 40, kitam nera 20. Neblogi vyrai, todel ir vardas geras asociacijas sukelia

pirma kart perskaicau kaip trumas,paskui kilo asociacijos su Vaizgantu
QUOTE(rassim @ 2009 02 27, 11:44)
Sveikos, mamytes ir ne tik
Laukiam leliuko
ir bandom galvoti vardukus
Idomu ka manot apie varda berniukui Tumas
Retas, trumpas, bet ar grazus?
Aciu

Laukiam leliuko

Idomu ka manot apie varda berniukui Tumas

Retas, trumpas, bet ar grazus?

Aciu

Manau, tai tas vardas, kuriuos vadina "stipriais". Reikia atsižvelgti į tai ar vaikas tą vardą "pakels"? Jei bus koks mažiukas, liesutis, niekuo neišsiskiriantis iš kitų, nedrąsus, tylus - vargu ar jam tinka toks vardas. Juk visiems asociacija su Vaižgantu kils, kuris buvo stipri ir didi asmenybė istorijoje. Tėvai, žinodami ir jausdami savo vaiką, gali nuspręsti - tinka toks vardas vaikui ar ne. Kad jo neapsunkinti... Na, aš čia labai mistiškai...

Aš tokio neduočiau

QUOTE(-Mylia- @ 2009 06 02, 15:24)
Manau, tai tas vardas, kuriuos vadina "stipriais". Reikia atsižvelgti į tai ar vaikas tą vardą "pakels"? Jei bus koks mažiukas, liesutis, niekuo neišsiskiriantis iš kitų, nedrąsus, tylus - vargu ar jam tinka toks vardas. Juk visiems asociacija su Vaižgantu kils, kuris buvo stipri ir didi asmenybė istorijoje. Tėvai, žinodami ir jausdami savo vaiką, gali nuspręsti - tinka toks vardas vaikui ar ne. Kad jo neapsunkinti... Na, aš čia labai mistiškai...

aciu uz grazia nuomone