Įkraunama...
Įkraunama...

Tumas

Nei sioks nei toks schmoll.gif ,
Atsakyti
skamba kaip trumas, lenkiskai tai triufelis
Atsakyti
doh.gif Per nudnas...
Atsakyti
na, keliu tema i virsu 4u.gif

gal atsirado nauju mamyciu norinciu pasidalinti savo mintim apie varda Tumas? g.gif
Atsakyti
Gal ir nieko, bet aš savo vaikui neduočiau tokio vardo.
Atsakyti
Asociacija su Vaižgantu smile.gif . Nekoks vardas
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2009 05 27, 14:07)
Asociacija su Vaižgantu  smile.gif . Nekoks vardas

Man irgi iškart tokia mintis kilo lotuliukas.gif Savo vaiko nevadinčiau taip smile.gif
Atsakyti
As du Tumus pazistu, vienam virs 40, kitam nera 20. Neblogi vyrai, todel ir vardas geras asociacijas sukelia 4u.gif
Atsakyti
pirma kart perskaicau kaip trumas,paskui kilo asociacijos su Vaizgantu
Atsakyti
QUOTE(rassim @ 2009 02 27, 11:44)
Sveikos, mamytes ir ne tik  4u.gif
Laukiam leliuko  nestuke.gif  ir bandom galvoti vardukus  ax.gif  g.gif
Idomu ka manot apie varda berniukui Tumas  blush2.gif
Retas, trumpas, bet ar grazus?  ax.gif
Aciu  4u.gif

Manau, tai tas vardas, kuriuos vadina "stipriais". Reikia atsižvelgti į tai ar vaikas tą vardą "pakels"? Jei bus koks mažiukas, liesutis, niekuo neišsiskiriantis iš kitų, nedrąsus, tylus - vargu ar jam tinka toks vardas. Juk visiems asociacija su Vaižgantu kils, kuris buvo stipri ir didi asmenybė istorijoje. Tėvai, žinodami ir jausdami savo vaiką, gali nuspręsti - tinka toks vardas vaikui ar ne. Kad jo neapsunkinti... Na, aš čia labai mistiškai... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Mylia-: 02 birželio 2009 - 14:26

Aš tokio neduočiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(-Mylia- @ 2009 06 02, 15:24)
Manau, tai tas vardas, kuriuos vadina "stipriais". Reikia atsižvelgti į tai ar vaikas tą vardą "pakels"? Jei bus koks mažiukas, liesutis, niekuo neišsiskiriantis iš kitų, nedrąsus, tylus - vargu ar jam tinka toks vardas. Juk visiems asociacija su Vaižgantu kils, kuris buvo stipri ir didi asmenybė istorijoje. Tėvai, žinodami ir jausdami savo vaiką, gali nuspręsti - tinka toks vardas vaikui ar ne. Kad jo neapsunkinti... Na, aš čia labai mistiškai... ax.gif

aciu uz grazia nuomone 4u.gif
Atsakyti