gal ir nieko,reiktu priprasti

Man tai nelabai

QUOTE(Zemaiciuke @ 2009 03 04, 10:54)

Man labai gražus šis vardas ir kol kas tai yra vienintelis variantas vardo mūsų būsimam antrajam sūneliui

O kad daugeliui asocijuojasi su Vaižgantu irgi nieko blogo tame nematau

O kad skamba kaip pavardė irgi nieko blogo tame nematau, mūsų pavardė irgi skamba kaip vardas, netgi yra jos vardadienis, tai tik dėl to abejoju, nes daug kam gali iškilti klausimų kur čia vardas, o kur pavardė

Bet kol kas niekas daugiau nelimpa prie širdies

Tobulas vardas

Vardas,kaip vardas,man iskarto pravarde TUNAS...
QUOTE(mandarinine.antis @ 2011 02 06, 14:53)

QUOTE(setute @ 2011 02 08, 10:03)
Vardas,kaip vardas,man iskarto pravarde TUNAS...
Na man rodos, prie bet kurio vardo labai norint pritaikyti pravarde imanoma

Papildyta:
QUOTE(Amicus @ 2009 06 06, 08:07)
na tai kas

Visai simpatiškas vardas
O kas dėl pavardės Tumas, tai tų pavardžių vardiškų begalė yra- Rimas, Rokas, Gustas, Zigmantas... ir tt. ir pan.

O kas dėl pavardės Tumas, tai tų pavardžių vardiškų begalė yra- Rimas, Rokas, Gustas, Zigmantas... ir tt. ir pan.
Panasiau i pavarde. Asociacija su "tupas" ar "tunas", puikiai tinka sugalvot kokia pravarde, manau bendraklasiai tuo pasinaudotu.
QUOTE(marina861 @ 2011 03 09, 01:20)
Panasiau i pavarde. Asociacija su "tupas" ar "tunas", puikiai tinka sugalvot kokia pravarde, manau bendraklasiai tuo pasinaudotu.
Pagalvokim... Petras - teatras, Jonas - sijonas, Algis - dalgis... Ko gero kiekviena varda galima su kokiu zodziu susieti.
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 03 09, 12:48)
Pagalvokim... Petras - teatras, Jonas - sijonas, Algis - dalgis... Ko gero kiekviena varda galima su kokiu zodziu susieti.
kaip teisingai parasei