Įkraunama...
Įkraunama...

Tumas

gal ir nieko,reiktu priprasti tongue.gif
Atsakyti
Man tai nelabai g.gif
Atsakyti
Mano du pusbroliai ir dede -Tumai.Tik cia ju pavarde 4u.gif
Bet ir vardas ne baisiausias butu,forume baisesniu mamytes prisigalvoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryyy: 05 birželio 2009 - 17:50
blink.gif As irgi pazistu zmoniu su pavarde Tumas
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2009 03 04, 10:54)
as tai tokio vardo nedeciau, paskui sakys kad tupas g.gif

doh.gif absurdas, gal pabandykite ištarti tą vardą garsiai, niekaip man m ir p nesitapatina doh.gif schmoll.gif

Man labai gražus šis vardas ir kol kas tai yra vienintelis variantas vardo mūsų būsimam antrajam sūneliui 4u.gif man apskritai labai patinka trumpi ir vyriški vardai wub.gif

O kad daugeliui asocijuojasi su Vaižgantu irgi nieko blogo tame nematau schmoll.gif

O kad skamba kaip pavardė irgi nieko blogo tame nematau, mūsų pavardė irgi skamba kaip vardas, netgi yra jos vardadienis, tai tik dėl to abejoju, nes daug kam gali iškilti klausimų kur čia vardas, o kur pavardė biggrin.gif

Bet kol kas niekas daugiau nelimpa prie širdies wink.gif O dar labai vilioja tas faktas, kad tai yra retas vardas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čioma: 15 lapkričio 2010 - 16:33
Tobulas vardas wub.gif
Atsakyti
Vardas,kaip vardas,man iskarto pravarde TUNAS...
Atsakyti
QUOTE(mandarinine.antis @ 2011 02 06, 14:53)
Tobulas vardas  wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(setute @ 2011 02 08, 10:03)
Vardas,kaip vardas,man iskarto pravarde TUNAS...

Na man rodos, prie bet kurio vardo labai norint pritaikyti pravarde imanoma wink.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Amicus @ 2009 06 06, 08:07)
blink.gif As irgi pazistu zmoniu su pavarde Tumas

na tai kas wink.gif mano vyro pavarde irgi vardadieni svencia wink.gif Nematau tame bedos wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Visai simpatiškas vardas 4u.gif

O kas dėl pavardės Tumas, tai tų pavardžių vardiškų begalė yra- Rimas, Rokas, Gustas, Zigmantas... ir tt. ir pan.
Atsakyti
Panasiau i pavarde. Asociacija su "tupas" ar "tunas", puikiai tinka sugalvot kokia pravarde, manau bendraklasiai tuo pasinaudotu.
Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2011 03 09, 01:20)
Panasiau i pavarde. Asociacija su "tupas" ar "tunas", puikiai tinka sugalvot kokia pravarde, manau bendraklasiai tuo pasinaudotu.

Pagalvokim... Petras - teatras, Jonas - sijonas, Algis - dalgis... Ko gero kiekviena varda galima su kokiu zodziu susieti.
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 03 09, 12:48)
Pagalvokim... Petras - teatras, Jonas - sijonas, Algis - dalgis... Ko gero kiekviena varda galima su kokiu zodziu susieti.

kaip teisingai parasei 4u.gif
Atsakyti