Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Piktoji Fėja @ 2009 04 01, 14:31)
nu as turbut kosmonaute, bet jau pati esu apmastymuose del kelimosi i santorini (po pernai plaukimo kletu i rodo sala igijau fobija plaukimui), nes sake, kad supa ir t.t., tai su beibiu nerizikuociau. bet cia turbut kol neturiu savo vaiku man taip atrodo  mirksiukas.gif ir dar speju, kad jums bus super smagu ir idomu  thumbup.gif

Jums bus smagiau, gi - povestuvinė kelionė. Aš pamenu pirmą savaitę Rodo saloj kaip kosmose jaučiausi - vien vestuvių įspūdžiai... ir medus lotuliukas.gif
O mes gi, kaip minėjau, imam močiutę. Tai va, labai tikiuosi, kad į Santorini mums pavyks nuplaukti tik dviese, o Adomas su močiute smagiai lepinsis ant gulto prie jūros. Žodž - viskas čia jau sustyguota kas ir kaip turėtų būti.
Labai lauksim pirmųjų, grįžusių iš Kretos, įspūdžių smile.gif

QUOTE(murzius @ 2009 04 02, 13:14)
Nuvažiuokit iki Varšuvos, o iš ten į visas pasaulio puses papigiai.

Buvau. Skridau. Daugiau nenoriu. Nei su vaiku, nei be vaikų. Tas nuvažiavimas iki Varšuvos - 'žudantis'. Nors grįžimas iš jos namo į LT 'žudo' dar labiau. Na, čia kiek sutirštinu spalvas juokaudama, bet daugiau nei už ką nenoriu skristi iš Varšuvos (nebent iki jos irgi skristi lėktuvu). Man daug patogiau iš Vln, arčiau. Idealiausia, žinoma, būtų iš Kauno smile.gif
Atsakyti
Kvailas klausimas iskilo kaip Kretoje su juros eziais vieni sako kad yra kiti ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mixsas @ 2009 04 02, 14:44)
Kvailas klausimas iskilo kaip Kretoje su juros eziais vieni sako kad yra kiti ne?  g.gif

niekur nemaciau schmoll.gif biggrin.gif nors maudemes daugelyje vietu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mixsas @ 2009 04 02, 16:44)
Kvailas klausimas iskilo kaip Kretoje su juros eziais vieni sako kad yra kiti ne?  g.gif

Paporinsiu apie ežius. Pernai apvažiavom puse Kretos vis sustodami pasimaudyti. Ežių nėra pliažuose . Jei bandysit maudytis šalia paruošto pliažo, užsirausit ant ežių. Netgi pliažuose, toliau nuo kranto 3 m. gylyje jų yra , nes visur nardžiau tai žinau. Ant smėlio ežiai negyvena, tik ant-tarp akmenų. Nusipirkit spec. gumines tapkutes ir jokių problemų. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kam bus naudinga - 10 d. keliones aprasymas po Kretos sala. Keliauta savarankiskai. Pateikiami zemelapiai, iliustracijos.

http://www_qrz_lt/ly...eta/1diena.html
Atsakyti
Sveikos, gal kazkas esate buve Agios Nikolajas kurorte ir galetumete apie ji placiau papasakoti? Kiek skaiciau sia tema neuzmaciau nieko apie ji. Ar is ten organizuojamos kokios ekskursijos po Kreta ir t.t.? Arba kas nors esat buve konkreciai Iberostar Mirabel.Beach&Villag viesbutyje ir ar atitinka kaina paslaugu kokybe ? Buciau labai dekinga uz atsakymus 4u.gif Planuojame vykti birzelio gale.
Atsakyti
QUOTE(Arizona @ 2009 04 03, 15:25)
Sveikos, gal kazkas esate buve Agios Nikolajas kurorte ir galetumete apie ji placiau papasakoti? Kiek skaiciau sia tema neuzmaciau nieko apie ji. Ar is ten organizuojamos kokios ekskursijos po Kreta ir t.t.? Arba kas nors esat buve konkreciai Iberostar Mirabel.Beach&Villag viesbutyje ir ar atitinka kaina paslaugu kokybe ? Buciau labai dekinga uz atsakymus 4u.gif Planuojame vykti birzelio gale.

As nieko apie kurorta negaliu papasakot, nes vyksiu tik geguzes 24 ir butent i ta pamineta viesbuti, grizus galesiu daugiau pasakyt. Bet kelioniu agenturoj sake, kad vienas is graziausiu miesteliu Kretoj. rolleyes.gif Nzn kiek cia reklamos, kiek teisybes, bet norisi tiket smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arizona @ 2009 04 03, 14:25)

Agios Nikolaos tikrai labai gražus miestelis. Bet apie jį buvo daug kalbėta ankstesnėse temose, ir apie jus dominantį viešbutį irgi. Perskaitykite, ir rasite daug informacijos.
Atsakyti
Idomu o kiokios automobilio nuomos kainos bus siemet... g.gif

O reik nuomojantis auto koki uzstata palikt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(WooDoo @ 2009 04 06, 05:36)
O reik nuomojantis auto koki uzstata palikt? g.gif

nereikia jokio uzstato palikti mirksiukas.gif
Manau rasite pagal savo kisene masiniuka..visokiu yra ir kainos ivairios mirksiukas.gif
Mes siais metais Turkijoje nuomuosimes auto ir vazinesime.....tai ten vat kainu isvis nezinau doh.gif kokios yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 04 06, 07:48)
nereikia jokio uzstato palikti mirksiukas.gif
Manau rasite pagal savo kisene masiniuka..visokiu yra ir kainos ivairios mirksiukas.gif
Mes siais metais Turkijoje  nuomuosimes auto ir vazinesime.....tai ten vat kainu isvis nezinau doh.gif kokios yra g.gif

Del uzstato klausiu todel kad ispanijoje jei neklystu reik uzstato.. tai ir cia man kilo klausimas kaip yra..
O va pernai as buvau turkijoje net keleta kartu..kaip tycia ir buvo mintis nuomotis automobili... bet kai pasidomejome kaina..tai net zaktelejome ir mintis praejo....
blogiausia kad nepamenu kokia ji buvo... bet rodos nuo 50 doleriu...zinoma uzejome tik i viena nuomos punkta paklaust bet ir to pakako.. apsejom su vietiniu tarnspotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(WooDoo @ 2009 04 06, 08:11)
O va pernai as buvau turkijoje net keleta kartu..kaip tycia ir buvo mintis nuomotis automobili... bet kai pasidomejome kaina..tai net zaktelejome ir mintis praejo....
blogiausia kad nepamenu kokia ji buvo... bet rodos nuo 50 doleriu...zinoma uzejome tik i viena nuomos punkta paklaust bet ir to pakako.. apsejom su vietiniu tarnspotu  biggrin.gif

na visokiu kainu yra ir Kretoje,svarbiausia automobili issirinkti pagal isgales ir poreikius mirksiukas.gif Mums auto nuoma atsiejo tikrai nepigiai 4u.gif
Paklausinejau forumieciu,keleta atradau,kurios nuomavosi masinas Turkijoje..nieko brangiau nera,nei Kretoje.....gal labiau dauguma gasdina vairavimo stilius Turkijoje,bet taip kalba tie,kurie neisbande,kas nuomavosi ir vazinejo liko patenkinti g.gif na bet pabandysiu tik tada galesiu pakomentuoti biggrin.gif ir palyginti biggrin.gif
O jums sekmes Kretoje mirksiukas.gif

QUOTE(dinka @ 2009 04 07, 17:29)
Kaip idomiai  g.gif As vaikui turiu nupirkus is maksimos alia croksus uz 7 lt tai minkstuciai, patogus labai, visa ziema namuose isnesiojo, maniau kad originalus tai tikrai geri turetu buti  g.gif

O gal kas buve  sitam akvariume ? Ar verta uzsukti? Is nuotrauku atrodo visai graziai smile.gif

ir man buvo idomiai,nes irgi lengvuciai,minkstuciai...bet....nutryne unsure.gif na bandysime dar karteli uzsideti ax.gif Beto namuose nesioti su kojinyte arba kai yra sausa ir vandenyje tai skirtingi dalykai...todel,galejo ir nutrinti,kai yra nuolat vandenyje...sunui praeitais metais irgi nutryne,bet mes tada pirkome is Norfos,paprastucius alia crocsus...todel siais metais nupirkau dukrai jau originalius,bet....gal kojyte platesne,net nezinau..nors man,kaip sakau bet kokie batai trina doh.gif juokauju su draugemis ir slepetes nutrintu mad.gif
Buvome sitame akvariume....nieko labai ispudinga mirksiukas.gif nedaug ten ekspozicijos.Jei nesate buve jokiame akvariume vaziuokite mirksiukas.gif vaikams aisku,kad patiks
Kas patiko,tai prie pat to akvariumo yra papludimys...tada mes pasimaudeme sauniausiai..zmoniu keletas,jura negileja is karto...o bangos kokios tada buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti