Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(WooDoo @ 2009 04 25, 08:03)
Jau net smalsu pasidare.. nes i papuosalus nekreipiu demesio.. dazniausiai padaryti truristams.. nieko ypatingo
O gal galima butu to grozio nuotraukele..  ax.gif

Rasiau kad gailiuosi nepirkusi, bet parodysiu ka visgi isigijau:
user posted image
cia pirkta Kretoje is pigesniu, bet pasirode nematytas.
O panasia gyvatele maciau Santorinije, bet zymiai ispudingesne.Ir veliau kai pamaciau panasia Chalkidikeje nusipirkau:
user posted image
Keletas Agios Nikolaos juvelyriniu nuotrauku (tik veliau pradejau gailetis, kad nefotkinau daugiau):
user posted image
user posted image
Is Santorino neturiu nei vienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 04 26, 11:50)
bet MB sake rado kelis dokumentinius filmus apie kreta rusu saituose... tai reiks perziuret kai atsisius  thumbup.gif

O cia kokio pobudzio tie filmai - istoriniai ar turistu filmuoti?
Gal galesite patikslinti svetaines is kur siuntetes filmus? arba pavadinimus (jei jie juos turi, zinoma)?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaite @ 2009 04 26, 17:39)
O cia kokio pobudzio tie filmai - istoriniai ar turistu filmuoti?
Gal galesite patikslinti svetaines is kur siuntetes filmus? arba pavadinimus (jei jie juos turi, zinoma)?

dar nezinom kokie... kai irasys tada papasakosiu smile.gif nes pora jau buvo parsiuntes, bet visiskas s....

Ciklomena kokia faina ta juros zvaigzde wub.gif (papuosalas turejau uomeny)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingusiaa: 26 balandžio 2009 - 16:52
Ir palyginus labai nebrangi, tik 20 EU ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2009 04 26, 17:06)
O gal gal tiksliai parasyti pavadinima ar kazka, arba kokia nuoroda ar foto, kaip ji atrodo? Nes as kiek ziurejau knygynuose, tai tik tos pacios po 99lt

Knyga the Rough Guide to Crete
Zemelapis Rough Guide Map Crete 4u.gif
Vilniuje maciau Akropolio knygyne,pati pirkau senamiestyje Dominikonu gatveje priesais Dominikonu baznycia,jei aiskiau butu Pub prie Universiteto uzsienio knygynas mirksiukas.gif
Siuo metu nusipirkau Turkijai skirta..na superine,nes tiek daug info jau susirinkau,bet knygoje tikrai daug daugiau info thumbup.gif
Kai buvome Kretoje parodeme Teztouro gidei..is karto uzsisake,kad atsiustu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigitano @ 2009 04 26, 20:06)
O gal gal tiksliai parasyti pavadinima ar kazka, arba kokia nuoroda ar foto, kaip ji atrodo? Nes as kiek ziurejau knygynuose, tai tik tos pacios po 99lt

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 04 26, 20:11)
Knyga the Rough Guide to Crete
Vilniuje maciau Akropolio knygyne,pati pirkau senamiestyje Dominikonu gatveje priesais Dominikonu baznycia,jei aiskiau butu Pub prie Universiteto uzsienio knygynas mirksiukas.gif

Pirkdami tokias knygas visados pasižiūrėkite leidimo metus. Jos būna kasmet atnaujinamos. O pas mus LT tas knygas labai dažnai pardavinėja senas ir už didelę kainą mirksiukas.gif
Ieškant neaplenkit ir žemėlapių parduotuvės Vilniuje, kurioje yra ir kelionių vadovų (Rough Guide ir kt.). Ji ir vėl persikėlė šiuo adresu: Sėlių g. 66,
LT-08109 Vilnius.

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 04 28, 17:00)
na tikrai mazai ka rekomenduoju bet sitos serijos knygos ir zemelapiai tikrai thumbup.gif

Na, apie Rough Guide žemėlapius sutinku - liuksiniai ir gana tikslūs. thumbup.gif

Bet va dėl Rough Guide kelionių vadovų knygų... g.gif niekaip man jos nelimpa, nors tu ką...žinoma, jei pasiryžai daug skaityti, tada taip, bet man asmeniškai nuotraukos irgi reikalingos, kad tam tikrus objektus įsivaizduočiau, ar verti jie mano laiko, o Rough guide nuotraukų NĖRA - tik tekstas, tekstas tekstas... Todėl tiems, kam vaizdai reikalingi, rekomenduočiau Lonely Planet.
O pavyzdžiui, FROMMER'S galite pasiskaityti tą knygos dalį, kuri apie Kretą, internete ČIA.
O Akropolio Baltų Lankų knygyne turėtumėt rasti ir INSIGHT GUIDE serijos knygų (kai kurios būna ir su dideliu žemėlapiu).
Atsakyti
Geriausias/detaliausias zemelapis - Anavasi - ypac jeigu reikia precizisko tikslumo http://www.anavasi.gr/en/company.php

Kas link info gidu (Lonely planet, Rough) pvz. Kretos, yra netgi palyginimas, kam idomu gali pasiziuret: http://www.explorecr...rete-guide.html

Atsakyti
Sveiki, keliautojai,

Sudomino ir mane ta knyga "The rough guide to Crete". Radau internetini variantą :
Rough Guide
thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Guod@: 29 balandžio 2009 - 11:01
QUOTE(Guod@ @ 2009 04 29, 12:58)
Sveiki, keliautojai,

Sudomino ir mane ta knyga "The rough guide to Crete". Radau internetini variantą :
Rough Guide
  thumbup.gif

Aha, tik gaila, kad nuo 40 psl. iki 322 psl. pagrindinės info apie lankytinus objektus ir miestus nėra. doh.gif

Taip pat galite pasižiūrėti Lonely Planet CRETE knygą internete. Rasite info: istorija, kultūra, patiekalai (64 psl. žodynėlis), Lasičio prefektūra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bala_nemate: 29 balandžio 2009 - 12:11
QUOTE(Guod@ @ 2009 04 29, 11:58)
Sveiki, keliautojai,

Rough Guide
  thumbup.gif

Senoka info šiaip ten... 1998 metų...

QUOTE(WooDoo @ 2009 04 29, 12:56)
Oho... idomu kaip ten su orais liepa bus  ax.gif man min 40 reik smile.gif bet jauciu ner ka svajot  blush2.gif

Manau, kad gausi... biggrin.gif nes ir pernai, ir užpernai vasarą buvo... užpernai išvis iki 45, aš kvėpuot jau negalėdavau... doh.gif net oras tiek įkaitęs buvo, kad svilindavo plaučius... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2009 04 29, 14:31)
Senoka info šiaip ten... 1998 metų...

Aha, senoka...

Gal kas nors žinote dar kokių knygelių, mums nereikalingas žemėlapis, kadangi turėsim GPRS, bet nuvykus į vietą norėtųsi paskaityti šiek tiek istorijos, tai nemanau, kad istorijai reikalinga 2009 metų knyga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2009 04 29, 15:36)
Aha, senoka...

Gal kas nors žinote dar kokių knygelių, mums nereikalingas žemėlapis, kadangi turėsim GPRS, bet nuvykus į vietą norėtųsi paskaityti šiek tiek istorijos, tai nemanau, kad istorijai reikalinga 2009 metų knyga g.gif

ČIA galite pasižiūrėti, kokių knygų apie Kretą yra išleista, galite parsisiųsti, galite bandyti ieškoti LT knygynuose. O šiaip istorinių faktų tikrai daug aprašyta yra internete...
Papildyta:
QUOTE(WooDoo @ 2009 04 29, 15:29)
ilsesiuosi nuo liepos 5.... maniau jau tokiu metu isiles turetu buti... bet kazko sirdele mano nerami oi kokia nerami...  ax.gif

Nesigąsdinkit ir per daug neįtikėkit tuo, ką žmonės kalba apie tokius individualius dalykus. Nuvažiuosit, savu kailiu patirsit ir savo nuomonę susidarysit. Kiekvienam karščio suvokimas gali būti skirtingas. irnesakyk.gif
Ir aš karščio mėgėja. Man liepos mėnesį buvę 39-41 laipsniai atrodė visai normaliai, o pavyzdžiui, mano vyriškis leipo.
Atsakyti