Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

Na gerai, imesiu kelias, tik kelias foto, nes visu dar net pati neperziurejau wink.gif

Preveli Vienuolynas. Neileido su sortais, tai dave sijona wink.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
Prie prevei viwnuolyno Preveli palmiu ,,beach", kur upe iteka i Libijos jura.

user posted image
Papildyta:
Chanija. Centras.

user posted image

Na ir Santorinis wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Bet ieskau nuotrauku, kurios perteiktu tikresni vaizda, ir nera verysad.gif Niekas neatstos, tai kas yra pamatyti gyvai. Niekad nesupratau, kas ten tokio kerincio Santorinyje, nes balti namukai, ant kalno ir tiek, bet tai reikia pamatyti... rolleyes.gif
Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Sigitano thumbup.gif

Oi kaip laukiu ir aš savo kelionės, liko kiek daugiau nei savaitė thumbup.gif

Turiu tokį klausimuką ax.gif Gal kas užsakinėjot keltą į Santorinį iš Lietuvos? Mums kažkas nesigauna blush2.gif
Atsakyti
Sigitano, kaip sekesi su vezimu po Santorini keliaut? g.gif Man baisiai idomu ir aktualu, nes planuojam i Santorini butinai nulekt ax.gif Uz poros savaiciu jau bigsmile.gif
Atsakyti
oo Chanios vienas is muzieju biggrin.gif kiekviena miela diena matomas.. bet kaip cia jums taip pavyko, kad fone zmoniu nedaug biggrin.gif
Atsakyti
Ignakalni, klausei del parkavimosi lotuliukas.gif Pernai mums Retimne toks klausimas buvo kiles, nes sustojom paciam centre, kur aparatu tikrai buvo. Paklausiau vietinio del mokescio ,tai zinai,ka jis man atsake? Jus turistai, tai moketi neturite blink.gif Masina nuomota ir matosi. Tai mes nieko ir nemokejom tongue.gif

O, siemet akciju auto nuomai siulo geru. pernai irgi tas buvo. Jauciu,kad pernai Kretoj gavom geresne kaina ir auto, nei kad siemet Turkijoj gausim g.gif
Pavydziu,kas skrenda i Kreta. Oi, kaip man patiko ten. Ale tik ziuriu kazkodel daug lietuviu lekia i Retimno village viesbuti, o i musu niekas. Tikrai buvo liuks viesbutukas, o kaina - juokinga.

Kazkuri mamyte klausee del viesbucio Balyje. As ir norejau i Bali, bet persigalvojau ir gerai, nes ten tikrai nebus ka veikti, keli namukai ir viskas. Tik gulet belieka, o atstumai iki kazkokio miestelio dideli. Be auto neissiversite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingusiaa @ 2009 05 22, 19:08)
Sigitano  thumbup.gif  thumbup.gif 
o kaip mazius pernese viska?

Mano dvi merginos, vienai beveik 5, kitai 1,6m. JOs ne visur vaziavo, bet viska gerai pranese, ir kelione, ir ten buvima.

QUOTE(Rudnosiene @ 2009 05 22, 22:38)
Sigitano, kaip sekesi su vezimu po Santorini keliaut? g.gif Man baisiai idomu ir aktualu, nes planuojam i Santorini butinai nulekt ax.gif Uz poros savaiciu jau bigsmile.gif

I Santorini vaiku nesivezem. Na nezinau, man atrodo ten su vezimu ne kas, nelabai isivaizduoju ten vaiksciojimo vezimu, nes pirmiausiai ten labai nedaug laiko palyginus, ir labai netinkamos tam gatveles. Maciau zmones su mazais dvynukais vare, tai su nesioklem ten vaiksciojo, nors kelte su vezimuku buvo. Tai mintis gera, su nesiokle puikiai turetu pavykti, tik aisku nelengva tikrai, nes reik i kalneli vis lipti.
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2009 05 22, 10:03)

Tikrai ne taip schmoll.gif ευρώ, ΕΥΡΩ.

Atenuose karstis nezmoniskas wacko.gif O jura tai normali, graikai mirksta, o mano mama, moteris is siaures, bijojo lipti, vos ne vos istumiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2009 05 23, 15:55)
Tikrai ne taip schmoll.gif ευρώ, ΕΥΡΩ.

Atenuose karstis nezmoniskas wacko.gif O jura tai normali, graikai mirksta, o mano mama, moteris is siaures, bijojo lipti, vos ne vos istumiau biggrin.gif

tu teisi, as suklydau naudodama graikiska klaviatura, turi buti: ευρώ blush2.gif

tiesa, jei kam ka reikia issiversti, nebutinai graiku (nenaudojant lietuviu kalbos), tai puikus zodynas, su frazem ir forumu: www.wordreference.com mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(WooDoo @ 2009 05 24, 09:42)
ligos????  biggrin.gif

agha, ilgoki vejuoti vakarai su netinkamais rubais prie svyturio padare savo... smile.gif
Papildyta:
http://picasaweb.goo...olis?feat=email

idejau albuma apie samaria gorge
Atsakyti
Gal kažkam pravers:
Mašinų nuomos kainos Kretoj prasideda nuo 17 EUR (Daewoo, chevrolet), jei kažkas geresnio- šiuo metu nuo 23-25 EUR.
Toyota Aygo - 3 d. už 69 EUR., dar plius apie 50 EUR išleidom benzinui, nuvažiavom apytiksliai 870 km. per 3 d.
Benzinas - automatinėse apie 0,999 EUR., standartinėse 1,03-1,09 EUR.

Patys graikai siūlydami auto gąsdina, kad kitos agentūros nepasiūlys pilno draudimo, bet pati dirbu draudimo srity, visur atidžiai nagrinėjau draudimo sąlgas, niekur nebuvo kažkokių nesąmonių, o jei ir buvo, tai iš karto matosi - 50 proc. nuostolių atlyginimas pvz.
Tiesiog reikia ramiai ir atidžiai paskaityti ir viskas bus aišku.

Atsakyti
QUOTE(Duti @ 2009 05 24, 13:50)

Patys graikai siūlydami auto gąsdina, kad kitos agentūros nepasiūlys pilno draudimo, bet pati dirbu draudimo srity, visur atidžiai nagrinėjau draudimo sąlgas, niekur nebuvo kažkokių nesąmonių, o jei ir buvo, tai iš karto matosi - 50 proc. nuostolių atlyginimas pvz.
Tiesiog reikia ramiai ir atidžiai paskaityti ir viskas bus aišku.

vyras draugu nuomos salygas skaite mes paraleliai atostogavome...parasyta,kaip ir pilnas draudimas,bet....atrado keleta niuansu doh.gif kur isiaiskejo,kad dugnas ir padangos deja......neitrauktos i draudima...tad patariu...ATIDZIAI VISKA SKAITYKITE 4u.gif
Atsakyti
O pas mus niekur nieko nebuvo prirasyta, jokiu salygu, dave tik toki lapuka is agenturos, ir sake cia masinos dokumentas, o ten ranka vienoj vietoj parase 100% insuarance FULL.
As dar paklausiau, ar mes tikrai nieko neturesim daugiau isvis sumoketi, jei kas ir nutiktu, bet kas, jie sake, nei cento. Tai ramia sazine isvaziavom.
Jie kai atidavem raktelius, net nejo paziureeti. Nes pvz benzo bakas buvo ne pilnas kai mums dav, sake grazinant turi buti tiek pat, bet net neziurejo, tik raktelius pasieme ir mes isejom.
Atsakyti