QUOTE(linabalt @ 2009 03 31, 20:14)
Mes tai nuo mazens negalime ziureti jokiu filmuku ir filmu kur kas nors miega, "paslapciu sodo" pabaigos taip pat - iskart graudenasi

NEt kai pamato teti mieganti, susigraudina ir bega buciuoti, kad prabustu
Geras, as galvojau, kad mano vaikas veinintelis toks

Aha, maniske irgi labai isgyvena, kai tetukas miega
QUOTE(AusraR @ 2009 03 31, 20:24)
tai va kad as jau pakeiciau ne viena....o tu kiek pakeitei kol radai tinkama?
be to vaikams gal irgi ner gerai taip kaitaliot kas savaite...nu bet jauciu kad su sita nebus gerai....mane ji nervina...
As ne tai, kad jas keiciau, as ilgai ieskojau - kelis menesius

Budavo, kad is karto per pirma pokalbi matydavau kad -

jei per pokalbi pasirodydado, kad nebloga, paprasydavau, kad ateitu kokiam pusdieniui, kitam (aisku, sumokedavau uz tai). kazkaip labai greitai pasimato, kas tai per zmogus. As spresdavau ne pagal dukrytes reakcija (nes tada jai svetimi zmones is viso buvo

), bet butent pagal aukliu reakcija i vaika- kaip jos ziuri i vaikiuka, ar kreipia demesi, kaip regauoja i verksma, galu gale pasisneki su zmogum ir matai, koks jis. Zodziu, labai as ilgai ir nuobodziai rinkausi, jau galvojau, nerasiu tinkamo zmogaus

Dabar gal kreipciausi i aukliu agentura, ten jie psichologinius testus daro, atrenka zmogu pagal pageidavimus. gal ir brangiau kainuotu, bet sutaupyciau laiko ir nervu
QUOTE(mamyte 29 @ 2009 03 31, 20:49)
As vis nezinau kaip man daryti ar nutraukti iki darzelio maitinima ar palikti? Kaip darot? Idomu, gal yra daugiau mamyciu, kurios galetu pasidalinti patirtimi? :
Mes kazkada neseniai apie tai diskutavom. Tai dauguma mamyciu, man rodos, laikesi tos nuomones, kad geriau nenutraukti maitinimo - tas artumas su mama yra didelis pliusas pereinamuoju laikotarpiu. Nors buvo viena mamyte, kuri labai gailejosi, kad nenutrauke maitinimo iki darzelio, labai sunkiai vaikas adaptavosi.