QUOTE(letuciux @ 2009 07 06, 23:56)
Sveikutės,
maitinamės mes dar, ir jau

Didysis daugiau iš pavydo paprašo, šiaip rimtai reikia pietų miegui, o naktį pats užsimigdo. Man vis vien liko, nors ir pagimdžiau, tas jausmas, kad ilgai negaliu didžiojo maitinti, kažkaip ilgiau nei 15 min. mane pradeda erzinti... supykstu, ko jis neužmiega ir panašiai. Gal ir jo žindimas po 10 min. pasikeičia, nežinau. paprastai jei sako, noriu daug, tai reiškia, max 5-7 min. ir po to pats paleidžia. Ilgiau nei 15 min. teko tik kelis kartus maitinti, kai migdėsi (bet vis vien neužmigo).
Sveikinu su dar vienu seimos nariu
QUOTE(AusraR @ 2009 07 07, 22:17)
o man zinokit kuo toliau tuo labiau pradeda atsibosti....Nojus visai isprotejo, kabo ant papu istisai...o tokiam vaikaui jau reikai gi ir pasauli pazinti, tai jis su visu papuiu sugalvoja pasisukti kur, ojojoj kaip suskausta...nebenoriu jau as maitinti....migdosi jie abu ant papuliu, po koki pusvalandi kabo kaip minimum....atkenciu, bet jokio dziaugsmo nebejauciu.....nu skauda man...gal kas patarsit ka nors....kaip kitaip migdyt gal...o gal nebeduot taip daznai...siandine bandziau neduoti, tik ryte, o paskui iki pietu miego ne. Tai taip ir pralakste is paskos rekdamas.....nesamone kazkokia....zinoma, gal toks periodas gal reik pralaukt, bet kad tai tesiasi jau metus ir tuoj bus du menesiai !!! jis visada toks !!!
Pavargai, mamyte

as budavau labai daug lauke su dukryte, lauke jai maziau papuliai rupedavo. Kadangio rengiausi auklei,tai kazkur nuo tokio amziaus, kaip dabar taviskiai , pradejau dienos miegeliui migdyti vezimuke - uzsupuodavau ir viskas. per pora menesiu prisipratinom dienos metu zisti tik is ryto, man grizus is darbo ir pries miegeli

Laikykis

jei Tau zindymas tapo kancia, kazka tikrai reikia kesiti....