Įkraunama...
Įkraunama...

Užtepai, kremai, padažai - saldūs, naminiai

QUOTE(Tina-Lita @ 2009 06 13, 11:12)
O as siandien turbut sudeginau savo karamele, nes kazkokia truputeli karti gavosi  doh.gif

as ir kazkada bandziau daryti, ir prideginau cukru, tj man irgi karti gavosi teko viska ismest smile.gif
Atsakyti
Sakykit kelių procentų grietinėlę naudojat?: 35 ar liesesnę 4u.gif
Šian bandysiu daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
srove, tortas puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Burtininke @ 2009 06 17, 17:14)
Sakykit kelių procentų grietinėlę naudojat?: 35 ar liesesnę  4u.gif
Šian bandysiu daryt  mirksiukas.gif

Skirtumo nėra, gali pilti netgi ir pieną, o jeigu riebiau norisi - sviestą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 06 17, 16:32)
Skirtumo nėra, gali pilti netgi ir pieną, o jeigu riebiau norisi - sviestą smile.gif

Didelis AČIŪ už atsakymą 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2009 01 18, 21:45)

Dariau pagal šitą receptuką, bet kažkaip bijau kad cukrų perdeginau, labai tamsi gavosi ir žiauriai saldi. Reiks gal vėl bandyt
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2009 11 29, 18:56)
Dariau pagal šitą receptuką, bet kažkaip bijau kad cukrų perdeginau, labai tamsi gavosi ir žiauriai saldi. Reiks gal vėl bandyt

Kai perkaitini, tada ji gaunasi tokia, sakyčiau, karti (be abejo, jos spalva tada būna pertamsi) doh.gif (tad būtina žiūrėti ant kokio karštumo ugnies statomas puodas) o dėl saldumo, tai visada galima kiek mažiau cukraus berti mirksiukas.gif , nors man tai pats tas saldumas bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,
sakykit, del kokios priezasties karamele gali susicukruot? seniau visada virdavau cukrus+pienas, ir budavo super, o dabar jau trecia karta susicukravus visa iseina doh.gif g.gif
(man reikalinga kad iseitu tokia kaip karvute, bet kieta kaip saldainis 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2010 03 28, 23:05)
sveikos,
sakykit, del kokios priezasties karamele gali susicukruot? seniau visada virdavau cukrus+pienas, ir budavo super, o dabar jau trecia karta susicukravus visa iseina doh.gif  g.gif
(man reikalinga kad iseitu tokia kaip karvute, bet kieta kaip saldainis 4u.gif )

perdaug cukraus gali būti mirksiukas.gif bandyk su grietinėle ir cukrumi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2010 03 28, 21:05)
sveikos,
sakykit, del kokios priezasties karamele gali susicukruot? seniau visada virdavau cukrus+pienas, ir budavo super, o dabar jau trecia karta susicukravus visa iseina doh.gif  g.gif

Mano nuomone, cukrus neistirpo normaliai. Taigi, arba per daug cukraus (per mazai pieno), arba per didele ugnis unsure.gif

Siandien su dukra daremes karamelinius saldainukus. Dukra suzaveta biggrin.gif Kita syki bandysim karamele pagal irmulios recepta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 05 gegužės 2010 - 21:35
Merginos, aš truputį supaprastinau receptuką bigsmile.gif tiesiog nebededu jokio sviesto ir super thumbup.gif nei per riebu, labai skanu wub.gif Išbandykite mirksiukas.gif
Atsakyti

i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti