Įkraunama...
Įkraunama...

Minčių galia

QUOTE(Medinis @ 2009 03 15, 12:49)
Aš galėčiau labai labai save programuoti...

O koks jūsų gyvenimo tikslas?

Labai žemiškas
Atsakyti
QUOTE(Secret_Paslaptis @ 2009 03 15, 11:54)
Labai žemiškas

Pažadu, kad nevertinsiu jo - nekritikuosiu ir niekaip nebandysiu jūsų paveikti. Man tiesiog įdomu - ne daug yra žmonių, turinčių gyvenimo tikslą.
Atsakyti
Autoritetingai pareiškiu - nesąmonės tojs jūsų pozityvios mintys ir neurolingvistinis savęs programavimas. Penkiolika minučių kūriau mintyse vaizdinį, kad šaldytuvas pilnas alaus (mano asmeninis šaldytuvas, banko virtuvėje). Taip pat kartojau mantrą "mano šaldytuvas pilnas alaus". Patikslinu - turiu tik vieną šaldytuvą, todėl klaidos negalėjo būti. Ir dar ore piešiau alaus butelio ženklus.

Šaldytuve alaus NĖRA. Taip kad š... tas visas pozityvizmas, jei net surūgusio alaus butelio nesugeba man išpildyti. Ką tuomet kalbėti apie rimtus dalykus - taiką visame pasaulyje ir šiltnamio efekto sumažinimą.
Einu į parduotuvę.
Atsakyti
QUOTE(Secret_Paslaptis @ 2009 03 15, 10:45)
Visų pirma, jeigu neskaičius knygos, nemačius šio filmo, tai siūlyčiau pasigilint, o paskui užduot klausimus, nes tamstos klausimai neatitinka šios užklausos, ir kas iš to jeigu atsakysiu į tavo klausimą, tu nesuprasi atsakymo, nežnodama esmės smile.gif

Tavo požiūris skeptiškas, tai tavo nuomonė...kaip tu galvosi ir kokios tavo mintys, toks tavo ir gyvenimas......  mirksiukas.gif  sėkmės tau  smile.gif

Jūs man kažkur eiti siūlote? Ką pati čia veikiate? Prisijungėte su lig vakar, kad bulvarinį savo skaitalą pareklamuot? Už tokias erezijas, sodint seniai reikėjo.

Aš uždaviau paprastą klausimą, ką esat pasėjusi? Ne sau, ne kad Jums pačiai būtų geriau gyvent, bet ir kitiems. Ar galvojate kad jūsų pasitenkinimo kupina šypsena baigiasi pasaulis? Ką davėte pasauliui, apart savo egoizmo? Jūs kaip žmogus, ko vertas? Jums kas nors dėkoja, kad esate? Jūs apart savęs, ir savo dvasinės masturbacijos, dar ką nors matote, šiame pasaulyje? Jūs esate niekas. Su knygom, ar be jų, su filmais žiūrėtais ir ne. Jūs esate niekas. Ir nieko Jūs nepasieksit. Gal galite įrodyti kitaip?

Jūs man pasakykit, ko vertas žmogaus gyvenimas, jei jis nieko kito nedaro, tik stengiasi būti laimingas? Siekia.... Stengiasi....

Suprantat, aš galvoju. Nedažnai, bet minčių kyla. Gyvenimu džiaugiuosi? O Jūs? Mokate mąstyti? Ar tik skaityti?
Atsakyti
Pasiskaičiau temą ir kilo toks klausimas: teigiamas savęs programavimas ir optimizmas yra tas pats ar ne? Jei ne, tada kuo skiriasi?

Papildyta:
QUOTE(suntea @ 2009 03 15, 13:19)
Jūs man kažkur eiti siūlote? Ką pati čia veikiate? Prisijungėte su lig vakar, kad bulvarinį savo skaitalą pareklamuot? Už tokias erezijas, sodint seniai reikėjo.

Aš uždaviau paprastą klausimą, ką esat pasėjusi? Ne sau, ne kad Jums pačiai būtų geriau gyvent, bet ir kitiems. Ar galvojate kad jūsų pasitenkinimo kupina šypsena baigiasi pasaulis? Ką davėte pasauliui, apart savo egoizmo? Jūs kaip žmogus, ko vertas? Jums kas nors dėkoja, kad esate? Jūs apart savęs, ir savo dvasinės masturbacijos, dar ką nors matote, šiame pasaulyje? Jūs esate niekas. Su knygom, ar be jų, su filmais žiūrėtais ir ne. Jūs esate niekas. Ir nieko Jūs nepasieksit. Gal galite įrodyti kitaip?

Jūs man pasakykit, ko vertas žmogaus gyvenimas, jei jis nieko kito nedaro, tik stengiasi būti laimingas? Siekia.... Stengiasi....

Suprantat, aš galvoju. Nedažnai, bet minčių kyla. Gyvenimu džiaugiuosi? O Jūs? Mokate mąstyti? Ar tik skaityti?

Kad kažką kažkam duoti, reikia turėti iš ko duoti, tam tikrą perteklių. Galbūt kai kurie gali dalinti meilę ir jausdami jos trūkumą, o aš, pvz., negaliu. Sutinku, kad tai egoistiška. Esu gavusi tokių patarimų, kad jei blogai jaučiuosi, tai man reikėtų iti ir užsiimti socialine veikla, padėti dar nelaimingesniems, bet tai manęs neguodžia, kad yra dar nelaimingesnių. O dar ir geras pretekstas savigrauža užsiimti: "vaje, kokia aš egoistė! Skundžiuosi gyvenimu, nors kitiems šimteriopai blogiau!"
Iš kitos pusės, kai kurie žmonės įžiūrėjo manyje polinkį rūpintis kitais... Tik aš žinau daugiau apie save: kol kas nesugebėčiau kažkuo rūpintis, neskaičiuodama, ar pati atgal gaunu tiek pat.. O tai jau nenuoširdu..

Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2009 03 15, 14:35)
Pasiskaičiau temą ir kilo toks klausimas: teigiamas savęs programavimas ir optimizmas yra tas pats ar ne? Jei ne, tada kuo skiriasi?

Kad kažką kažkam duoti, reikia turėti iš ko duoti, tam tikrą perteklių.

Optimizmas yra sąmoningas požiūris į gyvenimą. Tuo tarpu pozytivistais save vadinantys, vadovaujasi ne sąmone, o pasąmone. Ji galingesnė.

Jūs neturėtumėt ką duot žmonėms, net jei ir būtumėt visko pertekusi. Ne toks Jūs žmogus.
Atsakyti
suntea, kaip eglgiesi su kitais žmonėmis, taip elgiasi ir su tavimi...
tavo mąstymas tuščias, lėkštas, beprasmis, ką tu gali duoti kitiems, jei tau kiti yra niekas ...
aš čia nieko neplatinu ir nereklamuoju, aš čia pasakiau SAVO nuomonė į temos klausimą. biggrin.gif beje kaip ir kitos temos atitinka atsakymus, taip ir ši, niekuo išskirtino smile.gif
daugiau jokių komentarų iš tavęs nepriėmu
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2009 03 15, 13:59)
Optimizmas yra sąmoningas požiūris į gyvenimą. Tuo tarpu pozytivistais save vadinantys, vadovaujasi ne sąmone, o pasąmone. Ji galingesnė.

Jūs neturėtumėt ką duot žmonėms, net jei ir būtumėt visko pertekusi. Ne toks Jūs žmogus.

Esu pernelyg egoistiška? Toks aš žmogus?
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2009 03 15, 14:38)
Esu pernelyg egoistiška?

Per mažai egoistiška.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 15, 15:10)
Per mažai egoistiška.

Galima plačiau paaiškinti?

Kai neduodama iš pernelyg didelio egoizmo, aš suprantu. O kodėl pernelyg mažai egoistiškas žmogus nenori duoti meilės kitiems? Ar čia ta prasme, kad egoistai būna geri kitiems, nes tada ir tie kiti būna jiems geri?
Atsakyti
Oi, doh.gif na ir marazmus jūs čia sukat. Kažko norisi....užprogramuokit ko nors skanaus.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 15, 13:44)
Autoritetingai pareiškiu - nesąmonės tojs jūsų pozityvios mintys ir neurolingvistinis savęs programavimas. Penkiolika minučių kūriau mintyse vaizdinį, kad šaldytuvas pilnas alaus (mano asmeninis šaldytuvas, banko virtuvėje). Taip pat kartojau mantrą "mano šaldytuvas pilnas alaus". Patikslinu - turiu tik vieną šaldytuvą, todėl klaidos negalėjo būti. Ir dar ore piešiau alaus butelio ženklus.

Šaldytuve alaus NĖRA. Taip kad š... tas visas pozityvizmas, jei net surūgusio alaus butelio nesugeba man išpildyti. Ką tuomet kalbėti apie rimtus dalykus - taiką visame pasaulyje ir šiltnamio efekto sumažinimą.
Einu į parduotuvę.
Atrodėte pakankamai racionalus žmogus ...Kiek laiko sugaišote kurdamas vaizdinius...Kokius du-tris kartus jau būtumėte to alaus suvaikščiojęs...
Atsakyti