Įkraunama...
Įkraunama...

Minčių galia

QUOTE(Medinis @ 2009 03 15, 12:10)
Būkit maloni - nenaudokite žodžio "mąstymas", kai kalbate apie savęs programavimą. Pozityvizmas ir mąstymas - nesuderinami.

kuo jus remiates taip sakydamas, jei jums nesuderina, ta nereiskia,kad visiems taip yra
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2009 03 16, 18:15)
kuo jus remiates taip sakydamas, jei jums nesuderina, ta nereiskia,kad visiems taip yra

Ar kalkuliatrius mąsto?
Atsakyti
Tema "Minčių galia" o jūs čia ginčijates ir kažką irodinėjatę, čia labai daug negatyvo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 03 17, 13:52)
Tema "Minčių galia" o jūs čia ginčijates ir kažką  irodinėjatę, čia labai daug negatyvo  verysad.gif

O ką reikėtų daryti temoje "Minčių galia"? Ir kodėl čia neturi būti negatyvas?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 03 17, 14:00)
O ką reikėtų daryti temoje "Minčių galia"? Ir kodėl čia neturi būti negatyvas?

o kodel turi buti?
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2009 03 17, 14:09)
o kodel turi buti?

Kadangi negalime atsakyti į tuos klausimus, tai siūlau pripažinti, kad negatyvas šioje temoje GALI būti.
Atsakyti
Nu man tas žodis "mąstyti" šioje temoje tikrai nekliūva. Aš ne "kalkuliatorius" todėl ir programuoju save ne mygtukais, o mąstydama apie gerus dalykus. Manau, kad proceso esme yra svarbiau už tai kokiu žodžiu mes tai pavadinsim, jei veikia tai tinka ir mąstymas.
Medinis, manau tokiais komentarais norite pasirodyti protingesnis nei iš tiesų esate. kalbėkite apie esmę, o ne prie žodžių kabinėkitės.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.141 @ 2009 03 15, 20:56)
Duok dieve nepagalvot apie degtine ir mergas...duok dieve nepagalvot...ryt i darba...

Na nebūk mažas vaikas.

Ir vis tik jei nebūtu,nekvirbėtų mūsų galvelėse(pasąmonėje) minčių tai yra norų,tai nieko gyvenime nepasiektume,nepabūvotume.Ligos atveju,pasąmonėje nemastydami,netikėdami kad pasveiksime,būtu oi kaip siaubingai baisu ir sunku.
Aš tikiu,minties galia.
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2009 03 17, 20:10)
kalbėkite apie esmę, o ne prie žodžių kabinėkitės.

Aš ne <Medinis>, bet pakalbėkim. Kokia esmė save programuot? Gerom mintim, pozityviais vaizdiniais, satanistiškom mantrom "šėtonas- jėga", kabala, joga, meditacijom, NLP... Jei esmė yra tikėjime, kad kažkas nutiks, tai nurašykim tai tikėjimui ir vilčiai. Tikėjimas ir mąstymas. Vargu, ar tai suderinama. Mąstantis žmogus netiki.

Aš noriu jūsų paklaust. Kaip Jums atrodo, ar "Aš" realybėje, savęs suvokimas, yra tapatus savojo "Aš" suvokimui svajonėse? Ar sąmonė Jums yra tas pats kaip ir pasąmonė? Kiek pasąmonė yra pajėgi pažinti, kur esate "Jūs", o kur yra "Ne Jūs"? Ar tikrai pasąmonė gali atpažinti Jus, kaip asmenybę nuo Jūsų siekio būti kažkuo? Ar ne pasąmonė gali iškrėst mums pokštą, sėdėsim mes ant lovos, maskuotuosim kojom, žiūrėsim į tas kojas, ir galvosim, kad čia Barboros Radvilaitės kojos. Dailios. Gretimoj palatoj sėdės Robespjeras, barbens pirštais į stalą, bet jo kaip Robespjero, mes nesuvoksim, ai, galvosit, debilas kažkoks... Vat aš, tai Barborytė, o jis, pamišėlis. Kiek savojo "Aš" suvokimų talpina sąmonė, ir kiek pasąmonė? Kuri labiau ištirta? Kurios pagalba mes galime suvokti savo mintis? Jums nekvepia saviapgaule?

Kas Jūs esate? Protas ar kliedesiai, nes dabar tikrai primenat skaičiuotuvą. net ne kalkuliatorių, o skaitliukus. Arba pagaliukus, kuriais pirmokai mokosi skaičiuot iki šimto.
Atsakyti
Kas Jūs esate? Protas ar kliedesiai, nes dabar tikrai primenat skaičiuotuvą. net ne kalkuliatorių, o skaitliukus. Arba pagaliukus, kuriais pirmokai mokosi skaičiuot iki šimto. - Jokių vizualizacijų ir programavimų tikrai nepraktikuoju, tiesiog esu optimistiškas žmogus besivadovaujantis savo šeštuoju pojūčiu. Esu ne vieną tokią knygą perskaičiusi, kaip ir daugelį kitokių, manu tai yra dalis savęs pažinimo, kažkas pasilieka, kažkas užsimiršta. O jūs ar atsakėte sau į klausimą kas jūs esate? kodėl esate? kokių tikslų siekiate? Iš jūsų pasisakymo galima suprasti, kad taip. Manote, kad aš kliedžiu, bet kodėl esate taip įsitikinusi, kad tai ką teigiate jūs taip pat nėra kliedesiai. Į ką stengiatės atverti visiems akis? Tikrai neprieštarausiu, kad esu tik pagaliukas - primityvus, paprastas. Bet aš ir šiame paprastume sugebu įžvelgti visatos grožį ir galybę.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2009 03 18, 00:08)
Aš ne <Medinis>, bet pakalbėkim. Kokia esmė save programuot? Gerom mintim, pozityviais vaizdiniais, satanistiškom mantrom "šėtonas- jėga", kabala, joga, meditacijom, NLP... Jei esmė yra tikėjime, kad kažkas nutiks, tai nurašykim tai tikėjimui ir vilčiai. Tikėjimas ir mąstymas. Vargu, ar tai suderinama. Mąstantis žmogus netiki.

Aš noriu jūsų paklaust. Kaip Jums atrodo, ar "Aš" realybėje, savęs suvokimas, yra tapatus savojo "Aš" suvokimui svajonėse? Ar sąmonė Jums yra tas pats kaip ir pasąmonė? Kiek pasąmonė yra pajėgi pažinti, kur esate "Jūs", o kur yra "Ne Jūs"? Ar tikrai pasąmonė gali atpažinti Jus, kaip asmenybę nuo Jūsų siekio būti kažkuo? Ar ne pasąmonė gali iškrėst mums pokštą, sėdėsim mes ant lovos, maskuotuosim kojom, žiūrėsim į tas kojas, ir galvosim, kad čia Barboros Radvilaitės kojos. Dailios. Gretimoj palatoj sėdės Robespjeras, barbens pirštais į stalą, bet jo kaip Robespjero, mes nesuvoksim, ai, galvosit, debilas kažkoks... Vat aš, tai Barborytė, o jis, pamišėlis. Kiek savojo "Aš" suvokimų talpina sąmonė, ir kiek pasąmonė? Kuri labiau ištirta? Kurios pagalba mes galime suvokti savo mintis? Jums nekvepia saviapgaule?

Kas Jūs esate? Protas ar kliedesiai, nes dabar tikrai primenat skaičiuotuvą. net ne kalkuliatorių, o skaitliukus. Arba pagaliukus, kuriais pirmokai mokosi skaičiuot iki šimto.

Manau per daug klausimų ir per daug jau viskas išplėsta.Prie ko čia žiūrėti į kojas ir galvoti kad jos Barboros g.gif .Ir nereikia savęs programuoti.Jei žmogus yra pozityvaus mąstymo,manau jam lengviau gyventi,ir be kliedesiu o proto ribose.Jei žmogus gulėtu lovoje ir galvotu kaip jis po kokio mėnesio važiuos paatostogauti į kokia salą,o kišenėse vėjai švilpauja,tai čia jau klėdesiai.Bet jei žmogus dirbdamas ir taupydamas pinigėlius,sąžiningai dėdamas į taupykle,galvos va kaip sutaupysiu būtinai nuvažiuosiu į kokia salą paatostogauti,tai manau jo tikėjimas ir toks mąstymas nėra kažkokie išgalvoti kliedesiai(tai paprastas neiškraipytas pozityvus mąstymas)
Atsakyti
QUOTE(Nykštukė @ 2009 03 17, 23:56)
Bet jei žmogus dirbdamas ir taupydamas pinigėlius,sąžiningai dėdamas į taupykle,galvos va kaip sutaupysiu būtinai nuvažiuosiu į kokia salą paatostogauti,tai manau jo tikėjimas ir toks mąstymas nėra kažkokie išgalvoti kliedesiai(tai paprastas neiškraipytas pozityvus mąstymas)

O jei žmogus dirbdamas ir taupydamas pinigėlius, sąžiningai dėdamas į kojinę galvos - va, sutaupysiu, būtinai eisiu į restoraną, pragersiu visus, užsisakysiu 4 prostitutes, o po to pasikarsiu, nes vis tiek gyvenimo nėra. Tai juk bus taip pat jo tikėjimas ir ne kliedesiai, ar ne?

Bet <suntea> rašo apie kitką. Vien taupymas atostogoms ar išgertuvėms nėra pozityvizmas. Pozityvizmas savyje turi pavojus, nes žaidžiama su pasąmone, ji programuojama. Štai jūs - ar galėtumėte užprogramuoti kompiuterį, kad jis skaičiuotų raketos trajektoriją aplink Marsą? O vat pozityvistės mano, kad jos gali užprogramuoti savo smegenis, kad gauti tam tikrą rezultatą. Dažniausiai jos tiesiog negaus norimo rezultato (tiesa tik mažuma tą supras). O gali būti ir taip, kad norinti būti graži, kaip Barbora Radvilaitė, ja ir taps.
Atsakyti