Įkraunama...
Įkraunama...

Minčių galia

QUOTE(be rėmų @ 2009 06 18, 12:29)
O jums taip nebūna, kad sukyla pyktis nežinia ant ko, rodos, viskas aplinkoj normaliai, o viduj toks nepasitenkinimas rolleyes.gif Jokios pozityvios mintys nepadeda tada g.gif  biggrin.gif

Tokiais atvejais ne pozityvių minčių subinėj (pardon) ieškoti reikia, o imti, kaip poetas sakė, dalgį, arklą, lyrą...blogiausiu atveju, grindų škurlį, ir eit kast daržo, ravėt bulbų, krauti šieno, kuopti chatos, žodžiu, kur nors išliet susikaupusios energijos perteklių, kad vakare vos dašliaužtum iki lovos nusikalus, bet laiminga, kad pagaliau gali galvą ant pagalvės padėt.
Atsakyti
QUOTE(Harienė @ 2009 06 18, 11:55)
Susimąsčiau apie pykčio kilmę. Šiuo metu atrodo, kad pyktį sukelia nepateisinti lūkesčiai.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Įdomi mintis. Ar pyktis pats savaime yra ... kaip čia pasakyt - skirtas kam nors (asmeniui)... Ar tai tiesiog emocija pati savaime? suprantu, kad pyktį dažnai nukreipiame į ką nors, bet ar pyktis tikrai skirtas tam žmogui, ar ... ar tiesiog jis tampa žaibolaidžiu? Žaibas juk nenukreipiamas į nieką konkrečiai, tik kliūna tam, kas aukštesnis už kitus. O jei lyguma aplink, tuomet tiesiog susigeria į žemę...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 18, 13:23)
Įdomi mintis. Ar pyktis pats savaime yra ... kaip čia pasakyt - skirtas kam nors (asmeniui)... Ar tai tiesiog emocija pati savaime?

ne, jis skirtas tam krokodilui į kurį tu kartais įsijauti. Protauk mažumėlę ilgiau prieš užrašydamas.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 06 18, 13:32)
ne, jis skirtas tam krokodilui į kurį tu kartais įsijauti. Protauk mažumėlę ilgiau prieš užrašydamas.

Jūs abejojate mano saviitikinimo galia? Be reikalo... Jei galiu save įtikinti, kad esu laimingas, tai įrodyti sau, kad esu krokodilas - vieni niekai. Tiesiog visi kiti krokodilai bus nesveiki... ar atsilikę. O aš - pralenkęs savo laiką...

<alfija> - jūs pasikeitėt paskutinius pora mėnesių. Čia ne dėl to, ką man rašote.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2009 06 18, 14:21)
Tokiais atvejais ne pozityvių minčių subinėj (pardon) ieškoti reikia, o imti, kaip poetas sakė, dalgį, arklą, lyrą...blogiausiu atveju, grindų škurlį, ir eit kast daržo, ravėt bulbų, krauti šieno, kuopti chatos, žodžiu, kur nors išliet susikaupusios energijos perteklių, kad vakare vos dašliaužtum iki lovos nusikalus, bet laiminga, kad pagaliau gali galvą ant pagalvės padėt.

Išbandžius pati? biggrin.gif Na, jei aš tokios būsenos pradedu tvarkytis, tai viskas krinta, dūžta, lūžta, galiausiai, nusidaužiu pirštus ir dar daugiau susinervoju ir tada jau būtinai atsiranda kokia nors persona, kaip sakė Medinis, į kurį nuleidžiu išlydį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 06 18, 13:42)
Išbandžius pati? biggrin.gif Na, jei aš tokios būsenos pradedu tvarkytis, tai viskas krinta, dūžta, lūžta, galiausiai, nusidaužiu pirštus ir dar daugiau susinervoju ir tada jau būtinai atsiranda kokia nors persona, kaip sakė Medinis, į kurį nuleidžiu išlydį rolleyes.gif

Tai žinoma smile.gif Man tai labai padeda.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 18, 13:35)

<alfija> - jūs pasikeitėt paskutinius pora mėnesių. Čia ne dėl to, ką man rašote.

na matot, aš pasikeičiau, o jūs savo planuose sau stabilus ir nekintantis, įdomu vienok g.gif Jūs irgi pasikeitėt, jei ką, ir visai ne todėl ką kam nors rašote.
Atsakyti
Aš tai žinau. Stebiu save.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 18, 15:51)
Aš tai žinau. Stebiu save.

aš irgi stebiu save, stebiu mane supančią aplinką. Bet esmė ne tame ką aš stebiu ar ką stebit jūs- svarbu ką mes savo stebėjimuose pastebim.
Atsakyti
Pastebiu, kad pasikeičiau. Ar tai esmė?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 06 18, 16:11)
Pastebiu, kad pasikeičiau. Ar tai esmė?

kiekvienam skirtingai. Man svarbu, dar ir kaip aš pasikeičiau, ar harmoningai su mane supančia aplinka keičiuosi.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2009 06 18, 16:17)
kiekvienam skirtingai.

Tai jau tikrai. Man svarbu KODĖL aš pasikeičiau. Priežastys, tikėtini pasikeitimai ateityje.
Atsakyti