Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių prietarai

jeigu pradetumem vaikytis kekvieno prietaro tai as nzn kokios tada vestuves turetu buti ir siaip gyvenimas , zmones renkasi savo gyvenimo kelia , o ne prietarai ji renka , manau kad reikia maziau i tai kreipti demesi nors kai juoda kate pereina kelia vistiek nusispjaunu per kairi peti lotuliukas.gif
Atsakyti
as tikiu kai kuriais prietarais,bet tikrai ne visais,be to niekada,nemetu savo bedu prietarams,na jo prabego juoda kate,nusispjaunu,bet jei po tos kates man kazkas atsitiko,tai nera kalta ta kate,kuri man perbego kelia lotuliukas.gif nezinau ar cia skaitosi mano tikejimas ar ne,bet kazkokia dalele tiesos galima juose izvelgti,taciau gyvename mes savo gyvenima,o kai gimeme,tai gimeme jau su savo dabartim,ateitim ir galu gale gyvenimo pabaiga,vat as tikiu,kad Dievas yra ir ,kad tik jis musu gyvenima valdo ir zino,tad kaip bebutu jei bus lemta tai bus,jei ne,tai ir prie tarai jokie nepakenks tau 4u.gif
Atsakyti
o nieko negirdejot, mergaites, apie nuometo nusiemima g.gif man mama kazka minejo, kad negalima jo iki vidurnakcio nusiimt, tai nezinau, ka daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 02 09, 04:52)
as tikiu kai kuriais prietarais,bet tikrai ne visais,be to niekada,nemetu savo bedu  prietarams,na jo prabego juoda kate,nusispjaunu,bet jei po tos kates man kazkas atsitiko,tai nera kalta ta kate,kuri man perbego kelia lotuliukas.gif nezinau ar cia skaitosi mano tikejimas ar ne,bet kazkokia dalele tiesos galima juose izvelgti,taciau gyvename mes savo gyvenima,o kai gimeme,tai gimeme jau su savo dabartim,ateitim ir galu gale gyvenimo pabaiga,vat as tikiu,kad Dievas yra ir ,kad tik jis musu gyvenima valdo ir zino,tad kaip bebutu jei bus lemta tai bus,jei ne,tai ir prie tarai jokie nepakenks tau  4u.gif

100% drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2008 03 12, 21:19)
o nieko negirdejot, mergaites, apie nuometo nusiemima g.gif man mama kazka minejo, kad negalima jo iki vidurnakcio nusiimt, tai nezinau, ka daryt doh.gif

As isvis nuometo neturejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Bažnyčia prietarų nepripažįsta. tad jei esate tikinčios..... neturėtumėt bijoti prietarų smile.gif
Atsakyti
Ibegau cia trumpam net neskaiciau ka cia raset nes manau kad prisiskaicius tu visu prietaru tik pati itikesi kad taip gali atsitikti. O be to jei visu ju paisysi tai net nepastebesi kaip susituokei hihihi.gif
Atsakyti
Niu tikrai, kai kurie prietarai visiskai absurdiski.. doh.gif Ir nereikia visko imti i galva.. Gerai, kad mano vestuves dar tolokai, tai spesiu pamirsti, ko cia prisiskaiciau lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
Geriau jau cia neskaityti, nes isvis zadu buti tik su skrybele ir be jokiu nuometu ...
Atsakyti
Nu skaiciau skaiciau dvi dienas visus cia jusu prietarus, daugiau nei puse puslapiu perskaiciau ir neiskenciau nepasisakiusi biggrin.gif
NU KOKIOS NESAMONES!
ir isvis, kodel cia visos nori uzlipti ant to bato ar sukneles krasta uzmesti ant jaunikio batu ar ko ten, kad vadovauti galetu seimoje? O kur partneryste? kaip isvis tokios santuokos laikosi, kur kazkas butinai turi vadovauti.....
Atsakyti
zmogiska ir naturalu siekti vadovavimo smile.gif taip yra, buvo ir bus. Tik vat seimoje (ir apskritai visose situacijose) keiciamasi: tai vienas buna aktyvesnis, tai kitas.
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 03 27, 09:52)
zmogiska ir naturalu siekti vadovavimo smile.gif taip yra, buvo ir bus. Tik vat seimoje (ir apskritai visose situacijose) keiciamasi: tai vienas buna aktyvesnis, tai kitas.

vadovavimo versle, profesijoje, taip, bet tik ne seimoje
vat ka tu vadini "aktyvesnis", tai pilnai pritariu, tiksliau cia nuo asmenybes tipo priklauso, vienas gali buti flegmatikas, kitas cholerikas, bet tai nereiskia, kad cholerikas vadovauja, visi sprendimai turi buti kartu priimti, ir bendrai, kaip galima noreti vadovauti kitam zmogui, ypac mylimam? cia despotizmas kazkoks...
Atsakyti