papasakosiu kokie mano prisiminimai is mano santokos gal tai ir kaikas buvo tiesa.
1-rytas prasidejo buvo grazus po pietu apsisniauke ir galu gale pradejo lyt kaip is kibiro-dada sake kad lietus blogas gyvenimas
2-teko apsirengus siuti truputi lemenele-na vestuviu diena siuti negerai o tuo labiau jau apsirengus
3-mano ziedai buvo padaryti is tevo sliubinio ziedo-negalima nes perimsi tevu puse gyvenimo tas tai tiesa.
4-kaip sakot jaunoji negali paleisti savo puokstes-santuoku rumuose pasirasant padejau ant stalo

5-kaip sakot jaunieji turetu sedeti ant suolo kad butu geras gyvenimas kartu-ne velnio sedejom ant suolo kartu
6-per vestuves verkti nezinau ar gerai bet as praverkiau labai daug visokiu situaciju buvo
7-kad jaunieji atskirai butu per vestuves tikrai negali issiskirti ta diena-mano brangusis manes vestuviu diena beveik nemate nes jis mat linksmino svecius pasekme ta kad pasakiau ta diena kad musu santuoka ilgai netruks taip ir buvo neuzilgo musu gyvenimas pasidare pragaras ir issiskyrem nes jaunikis jaunosios nemate visa vakara ir dar as nusiminusi isejau i lauka prasedejau 1val.ir manes net nepasigedo o cia jau buvo po sventes mes buvom like tik 6-iese.stai kokios nevykusios mano vestuves buvo ir s tikiu tik del to kad mano santuoka dar nenusiseke kad nebuvom baznycioj nes mano buves vyras nepriejo komunijos.
ir va dabar ruosiuosi isteketi antra karta ir tikrai ka as jau patyriau savo kailiu antra karta stenksiuosi kad tas nepasikartotu kiek imanoma is anksto SB perspesiu kas man nepatiktu kad jis darytu
o del jaunikio matymo to tai nezinau ka daryti jei mes gyvenam jau kartu ir jo namai reliai yra siauliuose o gyvenam siluteje

o del tu prietaru keliais as tikrai tikiu
kad is tevu persidaryti ziedu negalima,
jaunikis su senu kostiu tuoktis negali
perlu ir negalima puostis
siuti rubu o ipatingai kai jaunoji jau apsirengusi

Papildyta:
nesupykit ua klaidas ir gal neaisku parasyma

na as dabar susimasciau