Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių prietarai

na as tik pora puslapiuku perskaiciau ir na susimasciau biggrin.gif
papasakosiu kokie mano prisiminimai is mano santokos gal tai ir kaikas buvo tiesa.
1-rytas prasidejo buvo grazus po pietu apsisniauke ir galu gale pradejo lyt kaip is kibiro-dada sake kad lietus blogas gyvenimas
2-teko apsirengus siuti truputi lemenele-na vestuviu diena siuti negerai o tuo labiau jau apsirengus
3-mano ziedai buvo padaryti is tevo sliubinio ziedo-negalima nes perimsi tevu puse gyvenimo tas tai tiesa.
4-kaip sakot jaunoji negali paleisti savo puokstes-santuoku rumuose pasirasant padejau ant stalo doh.gif
5-kaip sakot jaunieji turetu sedeti ant suolo kad butu geras gyvenimas kartu-ne velnio sedejom ant suolo kartu
6-per vestuves verkti nezinau ar gerai bet as praverkiau labai daug visokiu situaciju buvo
7-kad jaunieji atskirai butu per vestuves tikrai negali issiskirti ta diena-mano brangusis manes vestuviu diena beveik nemate nes jis mat linksmino svecius pasekme ta kad pasakiau ta diena kad musu santuoka ilgai netruks taip ir buvo neuzilgo musu gyvenimas pasidare pragaras ir issiskyrem nes jaunikis jaunosios nemate visa vakara ir dar as nusiminusi isejau i lauka prasedejau 1val.ir manes net nepasigedo o cia jau buvo po sventes mes buvom like tik 6-iese.stai kokios nevykusios mano vestuves buvo ir s tikiu tik del to kad mano santuoka dar nenusiseke kad nebuvom baznycioj nes mano buves vyras nepriejo komunijos.

ir va dabar ruosiuosi isteketi antra karta ir tikrai ka as jau patyriau savo kailiu antra karta stenksiuosi kad tas nepasikartotu kiek imanoma is anksto SB perspesiu kas man nepatiktu kad jis darytu

o del jaunikio matymo to tai nezinau ka daryti jei mes gyvenam jau kartu ir jo namai reliai yra siauliuose o gyvenam siluteje biggrin.gif
o del tu prietaru keliais as tikrai tikiu
kad is tevu persidaryti ziedu negalima,
jaunikis su senu kostiu tuoktis negali
perlu ir negalima puostis
siuti rubu o ipatingai kai jaunoji jau apsirengusi mirksiukas.gif
Papildyta:
nesupykit ua klaidas ir gal neaisku parasyma 4u.gif
na as dabar susimasciau g.gif o jaunoji gali pasidaryti sau puokste ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2008 12 29, 17:41)
as tai nelabai tikiu prietarais, bet del viso pikto, apsidraudziant,  NEDARYSIU: netekesiu su perlais, netekesiu palaidais plaukais ir neavesiu bateliu atvira nosyte. taip pat MB tik vestuviu diena pamatys mane su vestuvine suknele. mirksiukas.gif

o kas per prietaras su tais bateliais??? niekada negirdejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritusikas @ 2009 01 04, 00:02)
o kas per prietaras su tais bateliais??? niekada negirdejau  g.gif

sakoma, kad negalima teketi palaidais plaukais- meile ir santuoka bus palaida, ir bateliai atvira nosyte ta pati reiskia. ir jokiu budu-negalima teketi su basutem is sniureliu. g.gif
Atsakyti
O jau prietarų gausybė ir įvairenybė lotuliukas.gif mirk iš juoko lotuliukas.gif Daug visokių niekų liaudis yra prikūrusi doh.gif Žinoma kiekvieno reikalas kuo pasikliaut o kuo ne. Kai paskaičiau ir pagalvojau iš to ką aš organizuoju, tai visiška nelaimė tos vestuvės lotuliukas.gif Niu gi esam krikštyta liaudis, koki ten blogi dalykai gali būt, kai bažnyčia visus šiuos dalykus niekais išvadina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fuggi @ 2009 01 05, 20:53)
O jau prietarų gausybė ir įvairenybė  lotuliukas.gif  mirk iš juoko  lotuliukas.gif  Daug visokių niekų liaudis yra prikūrusi  doh.gif Žinoma kiekvieno reikalas kuo pasikliaut o kuo ne. Kai paskaičiau ir pagalvojau iš to ką aš organizuoju, tai visiška nelaimė tos vestuvės  lotuliukas.gif Niu gi esam krikštyta liaudis, koki ten blogi dalykai gali būt, kai bažnyčia visus šiuos dalykus niekais išvadina  biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chantel @ 2008 02 08, 18:45)
jeigu pradetumem vaikytis kekvieno prietaro tai as nzn kokios tada vestuves turetu buti ir siaip gyvenimas , zmones renkasi savo gyvenimo kelia , o ne prietarai ji renka , manau kad reikia maziau i tai kreipti demesi nors kai juoda kate pereina kelia vistiek nusispjaunu per kairi peti  lotuliukas.gif

As irgi ne visais prietarais tikiu, siaip jei man kelia gatveje perbega juoda kate as tik nusisypsau.. Jau senokai tuo netikiu.. Kiekviena karta pamacius juoda kate sakydavau, kad laimei.. O be to kaip man elgtis kai namuose auginu juoda kaip angliukas katina? Ka, vaiksciot ir spajudytis kai jis man po kojomis pasimaiso? smile.gif Kai kurie prietarai tikrai juokingi..
Kas liecia pinigeliu idejima i batus - manau, kad galima ideti, juk nepakenks smile.gif O i kitus manau, i daugeli galima nusispjauti ir nekreipti demesio smile.gif Arba juos interpretuoti savaip smile.gif Kas sake, kad skaicius 13 yra blogas? Va, 25 savo gyvenimo metus gyvenau 13-ame bute ir ka? nuo to nelaimingesne netapau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(J-u-r-a-t-e @ 2009 01 11, 23:21)
As irgi ne visais prietarais tikiu, siaip jei man kelia gatveje perbega juoda kate as tik nusisypsau.. Jau senokai tuo netikiu.. Kiekviena karta pamacius juoda kate sakydavau, kad laimei.. O be to kaip man elgtis kai namuose auginu juoda kaip angliukas katina? Ka, vaiksciot ir spajudytis kai jis man po kojomis pasimaiso? smile.gif Kai kurie prietarai tikrai juokingi..
Kas liecia pinigeliu idejima i batus - manau, kad galima ideti, juk nepakenks smile.gif O i kitus manau, i daugeli galima nusispjauti ir nekreipti demesio smile.gif Arba juos interpretuoti savaip smile.gif Kas sake, kad skaicius 13 yra blogas? Va, 25 savo gyvenimo metus gyvenau 13-ame bute ir ka? nuo to nelaimingesne netapau.. smile.gif

Su tuom 13 ir katem juodom, galiu pasakayt, akd tai man nesa laime, jei perbega kate tai zinokit geris koks nutinka visada lotuliukas.gif
O 13 name gyvenu, visa gyvenima sis skaicius persekiojo, tiek mokykloje tiek univere buvau ne karta 13, ir kazkiap nesiskundziau smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Cia paskaiciau,kad negalima mesti savo puokstes, o kaip del jaunikio metamo keliarascio, ar jo puokstytes,ar tai nera blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledime @ 2009 01 12, 15:19)
Cia paskaiciau,kad negalima mesti savo puokstes, o kaip del jaunikio metamo keliarascio, ar jo puokstytes,ar tai nera blogai? g.gif

Nieko negirdejau apie tai, tai manau kad tikrai nera lotuliukas.gif
Atsakyti
As kazkaip nesu prietaringa smile.gif netikiu visu tuo smile.gif jei bus skirta taip gyventi,tai bus. Ir nemanau,kad plaukai bateliai pades labai jau santuokoje biggrin.gif
Atsakyti
Joa.. geriau jau buciau neskaiciusi.. g.gif Tai dabar prisigalvosiu visokiu nesamoniu.. blush2.gif Na, bet tikiuosi, kad iki vestuviu bent jau puse ju pamirsiu..
Nors nesu prietaringa, bet kaip sakoma.. Gal geriau nerizikuoti smile.gif
Atsakyti
kas cia per paprotys jaunikio puokstele mesti? g.gif
Atsakyti