Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

Na drisiu ideti ir as savo mazosios kambario remonto viena etapa. blush2.gif Siuo metu baigiame grindis iskloti laminatu. Veliau ikelsiu nuotraukeles, kur kambarys laukia baldu blush2.gif
http://public.fotki....mbarys/vasaris/

Kambarys yra name, jo dydis - 56m2. Kambarys padalintas i dvi zonas:aktyvia ir pasyvia. Pasyvi yra labiau zalia, o aktyvi balta. Ten tos angos yra spintos-drabuzines, zaislines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolanty: 03 kovo 2009 - 23:05
Mergytes, gal ir man kas patars. Reikia rinktis spalvas bei tapetus ar dazus musu merginu kambariukams. Mazajai, tai dar kazka ir ismastau, vaikiskos svelnios splavytes, kokia viena siena geletais ar margais tapetais, plius Ikejos baldziukai biggrin.gif Staliukas ir kedutes is Mamutu ar kokios ten serijos. Dar ir ta lempyte-gelyte prigriebciau biggrin.gif Bet va ka pas 9mete sugalvot? Gelyciu ir bumbuliuku nebepasiulisi. "Apsirgus" ji pas mane viuoletomanija, tai jokiu kitu spalvu nemato. Ir aisku viso kambario vien tokia nedarysiu. Issiderejom,kad tik viena siena. Kitas gal kokia oranzine ar gelsva? Dar beda, sofa tigrine. Padekita kazka sumastyt 4u.gif Kaip spalvas paderinti,kad visai nenusiderinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 03 04, 01:15)
Mergytes, gal ir man kas patars. Reikia rinktis spalvas bei tapetus ar dazus musu merginu kambariukams. Mazajai, tai dar kazka ir ismastau, vaikiskos svelnios splavytes, kokia viena siena geletais ar margais tapetais, plius Ikejos baldziukai biggrin.gif  Staliukas ir kedutes is Mamutu ar kokios ten serijos. Dar ir ta lempyte-gelyte prigriebciau biggrin.gif Bet va ka pas 9mete sugalvot? Gelyciu ir bumbuliuku nebepasiulisi. "Apsirgus" ji pas mane viuoletomanija, tai jokiu kitu spalvu nemato. Ir aisku viso kambario vien tokia nedarysiu. Issiderejom,kad tik viena siena. Kitas gal kokia oranzine ar gelsva?  Dar beda, sofa tigrine. Padekita kazka sumastyt 4u.gif Kaip spalvas paderinti,kad visai nenusiderinti  biggrin.gif

Manau, kad leisk jai pagyventi toje violetineje spalvoje. Reikia vaikui jos ax.gif . o prie violetines graziai dera garstyciu spalva ir kiti silti geltoni atspalviai. Puikiai prie jos tiks ir tigrine sofa. drinks_cheers.gif. Paskui man atrodo, kad puikiai ziuretusi sviesi, dramblio kaulo spalva. Tigrine sofa dar labiau atrastu save jos kambaryje. Na net isivaizduoju toki kambari wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2009 03 03, 12:30)
Sveikos mamytes,

Jus tikros ideju generatores ir saunuoles  4u.gif . Tokiu grozybiu prisiziurejau, visu kambariai saunus, tiek baldai, tiek sienu spalvos, super thumbup.gif. Pati turiu maziu, kuriam reikia irengti kambari. Prisiziurejau cia visko tiek, kad net nezinau, ko dabar noriu. Reikia, kad viskas galvelej susiguletu...

Bet va turiu klausimu visoms toms, kas pirko baldus is "Daug pasauliu"  g.gif . Mus su MB jie labai suzavejo, ypac lietuviski balinti (pirktume paaukštinta lova (tikriausiai), spinta, komoda,ir laiptine lentyna). Taigi, ar neteko nusivilti pagamintais baldais (neseniai skaiciau skundai.lt nusiskundima, kad baldus atveze visai kitokios kokybes, nei turi ekspozicijoje), ar sunku priziureti baltos spalvos baldus padengtus vašku? Buciau visoms dekinga.

mes gruodžio mėnesį užsakinėjome pas juos lovą vaikui. Šiaip tai viskas patiko. Užsisakėme skrajoj. Padarė lovą greičiau, nei tikėjomės. Surinkti tikrai buvo nesunku. Mes užsakinėjome natūralios spalvos lovytę, tad negaliu pakomentuoti dėl blintų baldų
Atsakyti
QUOTE(jolanty @ 2009 03 03, 23:45)
Manau, kad leisk jai pagyventi toje violetineje spalvoje. Reikia vaikui jos  ax.gif . o prie violetines graziai dera garstyciu spalva ir kiti silti geltoni atspalviai. Puikiai prie jos tiks ir tigrine sofa.  drinks_cheers.gif. Paskui man atrodo, kad puikiai ziuretusi sviesi, dramblio kaulo spalva. Tigrine sofa dar labiau atrastu save jos kambaryje. Na net isivaizduoju toki kambari  wub.gif

Tai zinok ir leisiu gyvent toj violetinej erdvej biggrin.gif Mergaiciu vonios kambario plyteles jau violetines nupirktos biggrin.gif O kambari ji violetinai violetini isivaizduoja biggrin.gif Sofa ir ta nori,kad pervilktumem. Pagalveles, uzuolaidos irgi turi but violetines doh.gif Bet kas bus kai ta violetomanija praeis? Juk neplesiu tapetu lauk unsure.gif Vienam kataloge uzmaciau visokiu atspalviu tigrinius tapetus. O jei bandyt juos paderinti toje violetineje sienoje? Pvz. tapetus klijuoti horizontaliai ir ta ale tigrinio tapeto juosta dar iklijuoti g.gif Cia ta siena butu priesais sofa. O likusias dazyt kazkokia gelsva ar va ta dramblio kaulo? Nors jai turbut oranzines noresis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 04 kovo 2009 - 11:45
QUOTE(Dovis @ 2009 03 04, 13:43)
Tai zinok ir leisiu gyvent toj violetinej erdvej biggrin.gif Mergaiciu vonios kambario plyteles jau violetines nupirktos biggrin.gif O kambari ji violetinai violetini isivaizduoja biggrin.gif Sofa ir ta nori,kad pervilktumem. Pagalveles, uzuolaidos irgi turi but violetines doh.gif  Bet kas bus kai ta violetomanija praeis? Juk neplesiu tapetu lauk unsure.gif Vienam kataloge uzmaciau visokiu atspalviu tigrinius tapetus. O jei bandyt juos paderinti toje violetineje sienoje? Pvz. tapetus klijuoti horizontaliai ir ta ale tigrinio tapeto juosta dar iklijuoti g.gif Cia ta siena butu priesais sofa. O likusias dazyt kazkokia gelsva ar va ta dramblio kaulo? Nors jai turbut oranzines noresis  tongue.gif

pirkit dazomus tapietus. Mums buvo beda su vienu tapietu atspalviu. Gavosi per tamsus. Tai ememe ir perdazeme blush2.gif Na man visai faina mintis paeksperimentuoti kaip tuos dryzius isdelioti. Svarbiausiai nebijoti eksperimentuoti smile.gif
Atsakyti
Dazomu, tai gal nea schmoll.gif Man jie siaip nelabai patinka, o dar jei spalva reiks parinkti doh.gif O tapeta, matai ir zinai, patinka jis tau ar ne. Varciau kazkurio gamintojo nauja kataloga, tai yra tu violetiniu pasirinkimas. Bet ta violetine, tai tokia tikra ryski violetine, ne kokia pienu paplaukusi. Neisivaizduoju kaip ji tam kambary gyvens.vyras , tai isvis pakraupes nuo tos idejos tongue.gif Nu bet juk visur raso,kad leisti vaikui paciam igyvendinti savo fantazijas biggrin.gif
Atsakyti

Dovis, manau leisk dukrai bent vieną violetinę sieną. O ant tos sienos gali pakabinti didelį didelį veidrodį su tigriniais rėmais arba kelias dukros nuotraukas vėlgi su tigriniais rėmeliais. Tai nugesins tą violetinumą smile.gif Ir derės prie sofkės. O ant jos beje ar kur ant palangės gali kelias violetines pagalvėles numesti...

QUOTE(Dovis @ 2009 03 04, 14:39)
Dazomu, tai gal nea schmoll.gif  Man jie siaip nelabai patinka, o dar jei spalva reiks parinkti doh.gif  O tapeta, matai ir zinai, patinka jis tau ar ne. Varciau kazkurio gamintojo nauja kataloga, tai yra tu violetiniu pasirinkimas. Bet ta violetine, tai tokia tikra ryski violetine, ne kokia pienu paplaukusi. Neisivaizduoju kaip ji tam kambary gyvens.vyras , tai isvis pakraupes nuo tos idejos tongue.gif  Nu bet juk visur raso,kad leisti vaikui paciam igyvendinti savo fantazijas biggrin.gif

Atsakyti
Nu dabar jau man patarkite. Užsikamavau dėl sienų spalvos. Ryškių nenoriu, jau pagyvenome jose - užteko ir man, ir vaikams. Spalvotu baldu irgi nenoriu, nes jie tarnaus ilgai. Keisti dažnai galimybių nėra. Spalvas žiūrinėjau tokioje knygoje, kad pagelbėtų. Išsirinkau variantą, kur derinamos tokios spalvos: sienos - medaus (ji tokia gelsvai rusva), baldai - šokoladas rudas + kreminė. Kaip minimalų paryškinimą galima dėti avietinio (na kokią vazelę ar pagalvėlę). Problema ta, kad nerandu tokios splavos dažų paletėje. Iš kitos paletės rinktis negaliu (yra tam tikrų niuansų). Ta medaus spalva turi būti ryškenės už kreminę. Visi mano variantai toje paletėje arba "nužaliuoja", arba turi oranžinio atspalvio. Ir nežinau su kuria spalva mažiau rizikos - ar ta, kuri pagaminta iš geltonai žalių variantų, ar iš geltonai oranžinių. Ar geriau išvis žiūrėti švelniai rusvą kambarį, nes geltonai rusvo nerandu. Net nežinau ar ką supratote doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Redos @ 2009 03 04, 14:57)
Spalvas žiūrinėjau tokioje knygoje, kad pagelbėtų.

Kokia knyga? Man ir idomu butu pavartyt kazka panasaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 03 04, 16:01)
Kokia knyga? Man ir idomu butu pavartyt kazka panasaus smile.gif

Net nežinau pavadinimo, pažiūrėsiu namuose, draugė man atvežė, kad nenuprotėčiau suvisam biggrin.gif
Atsakyti
Taip taip, as irgi baigiu nuprotet : Dar kai visam namui reikia spalvas ir medziagas parinkti biggrin.gif
Atsakyti