Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

labai,

labai prasysiu patarimo;:)) negaliu apsispresti kokia parinkti mergaites kambario baldu plokste, man labai patinka Termopal blizgios salotines ir gelsvos derinys, bet labai bijau del praktiskumo, gal kam teke susidurti su baldais is blizgios plokste? karkasas naturalios medzio splavos, neapsisprendziu tik del fasado:)) labai dekui uz patarimus;;))
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 03 04, 14:39)
O tapeta, matai ir zinai, patinka jis tau ar ne. Varciau kazkurio gamintojo nauja kataloga, tai yra tu violetiniu pasirinkimas. Bet ta violetine, tai tokia tikra ryski violetine, ne kokia pienu paplaukusi. Neisivaizduoju kaip ji tam kambary gyvens.vyras , tai isvis pakraupes nuo tos idejos tongue.gif  Nu bet juk visur raso,kad leisti vaikui paciam igyvendinti savo fantazijas biggrin.gif

Oi neapsirikit su tom ryškiom spalvom. unsure.gif Viena yra, kaip atrodo parduotuvėje ar vartant katalogą, o visai kas kita - kai matai jau visą sieną savuose namuose. Didesniame plote savaime tos spalvos atrodo daugiau. Be to, ryškios spalvos vargina, o ir erdvę mažina. Aš tik už šviesias sienas - kad ir su kokiu alyviniu atspalviu, jei taip labai norisi, o jau apie detales: užuolaidas, kokias pagalvėles, gal net baldus - galima galvoti ir ryškesnius.
Papildyta:
QUOTE(jolanty @ 2009 03 04, 00:45)
Manau, kad leisk jai pagyventi toje violetineje spalvoje. Reikia vaikui jos  ax.gif .

Viena mano pažįstama dar būdama moksleivė savo kambario sienas, kol tėvai buvo išvažiavę, persidažė tamsiai žaliai - norėjosi... Deja labai greitai suprato, kad tai nebuvo toks jau puikus sumanymas. Taigi jei nėra noro greitu laiku daryti kito remonto, geriau su kai kuriomis vaikų fantazijomis atsargiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(acte @ 2009 03 03, 11:57)
Šie grožiai tai tikrai iš IKEA  thumbup.gif
o kitų foto nerodo  schmoll.gif  verysad.gif

taip pirma foto IKEJINE, o del likusiu tai nezinau kodel jums nerodo... as matau g.gif
Atsakyti
O tai kaip vaikui paaiskinti,kad jo norima spalva yra netinkama? Cia jau ne apie detales kalba eina, o apie siena.
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 03 04, 20:55)
O tai kaip vaikui paaiskinti,kad jo norima spalva yra netinkama? Cia jau ne apie detales kalba eina, o apie siena.

Aš tai leisčiau įgyvendinti savo dukros ilgai turėtą svajonę gyventi tokiame kambaryje kokiame ji nori... kas ta viena siena, gal po dviejų - trijų metų perdažysit, jei ji norės, juk nesunku. O padarysit pagal suaugusiųjų supratimą apie spalvas, jų derinius ir dukra sėdėdama tame kambaryje svajos kaip jai būtų gera violetiniam pasauly biggrin.gif Nesureikšminčiau taip vaikų kambarių vienos sienos ax.gif O gal ji savo svajonių kambaryje jausis taip gerai, kad kitokiame taip nebūtų. Tai svarbiausia. 4u.gif
Aišku, čia tik mano požiūris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas0506 @ 2009 03 04, 17:12)
labai,

labai prasysiu patarimo;:)) negaliu apsispresti kokia parinkti mergaites kambario baldu plokste, man labai patinka Termopal blizgios salotines ir gelsvos derinys, bet labai bijau del praktiskumo, gal kam teke susidurti su baldais is blizgios plokste? karkasas naturalios medzio splavos, neapsisprendziu tik del fasado:)) labai dekui uz patarimus;;))

Na jei jau rinksites tokius ryskius baldus bent jau sienas darykit baltas arba labai svelnaus atspalvio...
plokstes spalva cia jusu skonio dalykas jei tinkamai viska suderinsite bus super.
siaip ant blizgios plokstes labai greit prilimpa pirsciukai, turekit uomenyje,kad su skudureliu daug reiks lakstyt.....
pvz. pas mano tevus vaiku kambaryje, is baldu tik viena virsutine spintele blizgios melsvos plokstes, o visi kiti baldai rudi , tai labai pagyvina kambari.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovitn: 05 kovo 2009 - 10:03
labai aciu uz patarima:) kai isirengsim kambariuka butinai pasirodysime:)
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 03 01, 10:10)
fainas stalas:
user posted image

Labai patiko šis stalas.Kaip manot gal užtektų stalą nutept paprastais juodais dažais,ar čia kokie nors spec dažai reikalingi,kad paišyt paskui butų galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2009 03 03, 13:30)
Bet va turiu klausimu visoms toms, kas pirko baldus is "Daug pasauliu"  g.gif . Mus su MB jie labai suzavejo, ypac lietuviski balinti (pirktume paaukštinta lova (tikriausiai), spinta, komoda,ir laiptine lentyna). Taigi, ar neteko nusivilti pagamintais baldais (neseniai skaiciau skundai.lt nusiskundima, kad baldus atveze visai kitokios kokybes, nei turi ekspozicijoje), ar sunku priziureti baltos spalvos baldus padengtus vašku? Buciau visoms dekinga.

QUOTE(Gija* @ 2009 03 03, 14:16)
as irgi dairausi i baltus baldus, idomu butu isgirsti nuomoniu  g.gif

Mes pirkome iš Daug pasaulių baltus baldus dukrytei (lovą, spintelę, staliuką su kedutėmis). Aš esu labai patenkinta, nieko baldams nenutiko, nors dukra tvarkos nelabai mėgsta doh.gif Staliuką "pagražino", ištepė guašu, kreidelėmis, tušinukais, pieštukais. Vos nenualpau, bet viskas nusivalė kuo puikiausiai, dar pašveičiau Ajax milteliais, balta, švaru, nei spalva nei medis nenukentėjo thumbup.gif
Atsakyti
Dovis, dar vieną mintį pasakysiu dėl tavo dukrytės kambario... Surask internete būtent violetinį kambarį su tokia ar panašios spalvos sofa į jos turimą ir parodyk savo mergytei 4u.gif Tada žinosi ar ji tikrai teisingai įsivaizduoja tai, kaip kambarys atrodys po dažymo 4u.gif

QUOTE(smiltupe @ 2009 03 05, 10:47)
Labai patiko šis stalas.Kaip manot gal užtektų stalą nutept paprastais juodais dažais,ar čia kokie nors spec dažai reikalingi,kad paišyt paskui butų galima  g.gif

Gal ten kažkokia spec. danga priklijuota... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2009 03 04, 16:01)
Kokia knyga? Man ir idomu butu pavartyt kazka panasaus smile.gif

Vadinasi "Spalvų derinimas interjere". Bet nežinau nei kur pirku, nei kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltupe @ 2009 03 05, 10:47)
Labai patiko šis stalas.Kaip manot gal užtektų stalą nutept paprastais juodais dažais,ar čia kokie nors spec dažai reikalingi,kad paišyt paskui butų galima  g.gif

g.gif turbut neuztektu vien daru, nes po keletos piesimu ir valymu nekaipo atrodytu.... reiktu gal dar kokio spec. lako g.gif reiktu pasidometi is ko tos lentos daromos g.gif
Atsakyti