Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Pakeliautoja @ 2009 05 08, 16:48)
o kaip manot geriau, pirkti dviaukste lova ar dvi atskiras lovas, man atrodo kad atskiros loveles patogiau, nors dviaukstes taip graziai atrodo, tai ir svarstau...  ax.gif

Jei kambarys didelis, tai ir aš tik už atskiras
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2009 05 08, 17:48)
o kaip manot geriau, pirkti dviaukste lova ar dvi atskiras lovas, man atrodo kad atskiros loveles patogiau, nors dviaukstes taip graziai atrodo, tai ir svarstau...  ax.gif

tai pirkit dviaukštę su galimybe atskirti. Kaip matau, jūsų pirmoji mergytė beveik to paties amžiaus kaip manoji. Tad mes su perspektyva ateičiai lotuliukas.gif pirkom dviaukštę, tačiau pakolkas, kol turim tik vieną mergytę, lovas atskyrėm, viena vienam kambary, kur miegam (vis nemiega savo kambary), kita vaikų kambary- tiesą pasakius, kad ir atskiros, bet labai gražiai atrodo thumbup.gif o kai bus du vaikai, didžiopji paaugus ir nenusiris belaipiodama, sudėsim vieną ant kitos....

Labamba, dėkui thumbup.gif ale kaip brangu, bet ir per daug man- man reiktų tik max 4-5 lipdukų, nes viso kambario nelipinsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 08, 17:54)
jei yra vietos, tai aš asmeniškai už atskiras

as ir... man dviaukste tik is dideles bedos,kai ner kur dvi sutalpint mirksiukas.gif ir grozio mazai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 05 08, 19:54)
tai pirkit dviaukštę su galimybe atskirti. Kaip matau, jūsų pirmoji mergytė beveik to paties amžiaus kaip manoji. Tad mes su perspektyva ateičiai lotuliukas.gif pirkom dviaukštę, tačiau pakolkas, kol turim tik vieną mergytę, lovas atskyrėm, viena vienam kambary, kur miegam (vis nemiega savo kambary), kita vaikų kambary- tiesą pasakius, kad ir atskiros, bet labai gražiai atrodo thumbup.gif o kai bus du vaikai, didžiopji paaugus ir nenusiris belaipiodama, sudėsim vieną ant kitos....

Labamba, dėkui thumbup.gif ale kaip brangu, bet ir per daug man- man reiktų tik max 4-5 lipdukų, nes viso kambario nelipinsiu rolleyes.gif

aha, mačiau "daug pasaulių" salone yra tokių gražių sumontuojamų - išmontuojamų. visai gera išeitis, jei vaikams paaugus, prisireiks vietos daugiau.

bet jei kambary yra vietos, vistiek rinkčiausi atskiras biggrin.gif
Papildyta:

aha, mačiau "daug pasaulių" salone yra tokių gražių sumontuojamų - išmontuojamų. visai gera išeitis, jei vaikams paaugus, prisireiks vietos daugiau.

bet jei kambary yra vietos, vistiek rinkčiausi atskiras biggrin.gif
Atsakyti
prisiminiau prisiminiau
oi...

va lipduku su zaibu makvynu npirkau Kauno/algirdo g kampe esancioje parduotuveje.Buratinas. Tikrai maciau ir su mikem pukuotukais.

Rytoj nufotografuosiu kokio jie dydzio. Gal tik mazoki gali buti. Viso lapo kaina -trys litai
Cikadele- jeigu ką- galiu nupirkt ir atsiusti... rolleyes.gif

Atsakyti

aciu mergaites uz atsakymus :4u:kambarys nera didelis bet bus tik mergaiciu miegamasis, zaidimu kambarys atskirai
o sita ideja labai gera atskirti lovas, tik kazkaip ismontuojamu nelabai maciau internete, turbut reiktu po salonus pavazinet kas su mazais vaikais visai ne linksma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2009 05 08, 17:48)
aš taip pat, jei tik yra vietos, imčiau dvi atskiras. Dviaukštė, jei mažas kambarys ir jame du vaikai...
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2009 05 08, 22:29)
aciu mergaites uz atsakymus  :4u:kambarys nera didelis bet bus tik mergaiciu miegamasis, zaidimu kambarys atskirai
o sita ideja labai gera atskirti lovas, tik kazkaip ismontuojamu nelabai maciau internete, turbut reiktu po salonus pavazinet kas su mazais vaikais visai ne linksma  biggrin.gif

Jei nera vietos, dviaukste thumbup.gif ir siaip man grazu. Pas mane viena normali lova, kita su ciuozykla, tai ji kaip dviaukste, bet po ja ner lovos. Nezinau kaip vaikams-jie dar mazoki, bet as jausciau nepatoguma, kad negaliu ant savo lovos atejus prisest biggrin.gif Kai sirgo norejo, kad prigulciau- tai teko ropstis i virsu biggrin.gif

Tai va toks pastebejimas is praktikos:4u:
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2009 05 08, 22:29)

o sita ideja labai gera atskirti lovas, tik kazkaip ismontuojamu nelabai maciau internete, turbut reiktu po salonus pavazinet kas su mazais vaikais visai ne linksma  biggrin.gif

Labai neblogos yra Jysk'e.Kelios mergaites is SM turi, kiek zinau patenkintos.Naturali lakuota pusis, kazkur apie 1000lt.
Nerandu foto. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 05 08, 20:54)

Dar cia yra http://www.tavosapna...as-lipdukai.htm
Atsakyti
Ir cia
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 05 08, 21:34)
Rytoj nufotografuosiu kokio jie dydzio. Gal tik mazoki gali buti. Viso lapo kaina -trys litai
Cikadele- jeigu ką- galiu nupirkt ir atsiusti... rolleyes.gif

ačiū, lauksiu foto 4u.gif
QUOTE(rimulia12 @ 2009 05 09, 12:58)

QUOTE(rimulia12 @ 2009 05 09, 14:17)

dėkui, pasižiūrinėsiu 4u.gif

O išvis- jeigu amžius panašus ir vienos lyties, palikčiau gyvent viename kambaryje, bet jei amžius skirtingas ir lygit- tai tik po atskirą kambarį, bet nevisada juk galime išpildyti tai, ar ne? unsure.gif
Atsakyti