Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Pakeliautoja @ 2009 05 08, 18:48)
o kaip manot geriau, pirkti dviaukste lova ar dvi atskiras lovas, man atrodo kad atskiros loveles patogiau, nors dviaukstes taip graziai atrodo, tai ir svarstau...  ax.gif

Pas mus siuo metu kaip tik ta pati problema sprendziama, norejome pirkti dvi atskiras lovas, baltas ir daryti princesiu kambareli.
Ieskojome baldu ir uzejome i SBA...
Musu mergaite pamate ta "nelemta" lova su ciuozykla ir net po keliu dienu prisimena ir vis klausia ar nupirksite man ta lova. Siulau nusivesti mergaite i parduotuve smile.gif
O dar psichologai patarineja, kad vaikas pats turi issirinkti savo lovyte, kad lengviau eitu vienas miegoti. Musiske miega kartu.
Mano didziam nusivylimui teks neigyvendinti savo fantaziju...O jau derinau patalyne ir uzuolaidas...
Jeigu nori galiu permesti savo rankiotas dvieju loveliu idejas, nes perkam ta pusaukste su TA ciuozykla. Antras vaikiukas dar maziukas tai kai paaugs, spresime kaip ir kas, o siuo metu "darome dziaugma didziajai".
Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 05 09, 13:59)
ačiū, lauksiu foto 4u.gif
dėkui, pasižiūrinėsiu 4u.gif

O išvis- jeigu amžius panašus ir vienos lyties, palikčiau gyvent viename kambaryje, bet jei amžius skirtingas ir lygit- tai tik po atskirą kambarį, bet nevisada juk galime išpildyti tai, ar ne?  unsure.gif

Lipdukai su žaibu tokie, didžiausias jų apie 27 cm, kiti mažesni, tai va pagalvojau, kad praktiškai tesigauna viena dekoracija, tie mažesni "paskęs" ant sienos... g.gif

user posted image

Mikės pukuotuko variante irgi vienas didelis ir daug tokiu mažesnių.
Atsakyti
Turiu klausimą mamytėms, kurios savo vaikų (ir ne tik) kambarius įrenginėjo su IKEA baldukais: ar radote ten medžio masyvo ar faneuotės baldus? nes aš kol kas kiek žiūriu, randu tik MDF... nelabai noriu...
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 10, 12:29)
Turiu klausimą mamytėms, kurios savo vaikų (ir ne tik) kambarius įrenginėjo su IKEA baldukais: ar radote ten medžio masyvo ar faneuotės baldus? nes aš kol kas kiek žiūriu, randu tik MDF... nelabai noriu...

tikrai yra.Pvz. Hemnes serija- naturali pusis.Freden, Mogler (vonios)taip pat.Daugiau nesidomejau.
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2009 05 10, 22:24)
tikrai yra.Pvz. Hemnes serija- naturali pusis.Freden,  Mogler (vonios)taip pat.Daugiau nesidomejau.

širdingai aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 05 10, 08:37)
Lipdukai su žaibu tokie, didžiausias jų apie 27  cm, kiti mažesni, tai va pagalvojau, kad praktiškai tesigauna viena dekoracija, tie mažesni "paskęs" ant sienos... g.gif

ačiū 4u.gif bandysiu kaip nors suktis- šiaip buvau užmąsčius, paskui metusi tą idėją, bet vėl linkstu link to, kad pasikviesti kokį gabesnį dailės studentą, kad man sieną išpieštų- manau, gausis pigiau blush2.gif pamąstysiu dar g.gif
Atsakyti
Visad uzeinu i sia temute ir tyliai skaitineju. O siandien noriu pasidziaugt, kad jau gavom baldukus ir 2metuku dukrytes kambariui, ir 4metu sunaus kambariui - gamino INTERBALDAI. Baldukai labai grazus ir patogus wub.gif Kai tik apsideliosim kazkiek smulkmeneles, idesiu nuotraukeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 05 10, 22:28)
ačiū 4u.gif bandysiu kaip nors suktis- šiaip buvau užmąsčius, paskui metusi tą idėją, bet vėl linkstu link to, kad pasikviesti kokį gabesnį dailės studentą, kad man sieną išpieštų- manau, gausis pigiau blush2.gif pamąstysiu dar g.gif

musu draugai turi 2,5 metuku sunu, tai jo kambaryje ispiestas didelis meskinas thumbup.gif jiems pasiseke, kad ieskoti neteko, nes pats dazytojas pasirodo prie meno buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2009 05 10, 22:28)

Aš šiandien vaikų žaislų parduotuvėje irgi radau lipdukų su mikėm pukuotukais, dar radau ta tematika ųgio matuoklę. Kažkada vaikškų lipdukų esu mačiusi netgi raštinių prekių parduotuvėje. Tai pabandykite savo mieste, tikrai manau turėtų būti.

QUOTE(Pelene @ 2009 05 10, 23:17)
Visad uzeinu i sia temute ir tyliai skaitineju. O siandien noriu pasidziaugt, kad jau gavom baldukus ir 2metuku dukrytes kambariui, ir 4metu sunaus kambariui - gamino INTERBALDAI. Baldukai labai grazus ir patogus wub.gif Kai tik apsideliosim kazkiek smulkmeneles, idesiu nuotraukeliu smile.gif

Na, tai pasirodykite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arbata205 @ 2009 05 10, 00:05)
Pas mus siuo metu kaip tik ta pati problema sprendziama, norejome pirkti dvi atskiras lovas, baltas ir daryti princesiu kambareli.
Ieskojome baldu ir uzejome i SBA...
Musu mergaite pamate ta "nelemta" lova su ciuozykla ir net po keliu dienu prisimena ir vis klausia ar nupirksite man ta lova. Siulau nusivesti mergaite i parduotuve smile.gif
O dar psichologai patarineja, kad vaikas pats turi issirinkti savo lovyte, kad lengviau eitu vienas miegoti. Musiske miega kartu.
Mano didziam nusivylimui teks neigyvendinti savo fantaziju...O jau derinau patalyne ir uzuolaidas...
Jeigu nori galiu permesti savo rankiotas dvieju loveliu idejas, nes perkam ta pusaukste su TA ciuozykla. Antras vaikiukas dar maziukas tai kai paaugs, spresime kaip ir kas, o siuo metu "darome dziaugma didziajai".
Sekmes.

tai kaip supratau pirksite su ciuozikla? smile.gif idomu kiek tos ciuoziklos buna idomios vaikiukam.. na bet manau kad jusu paneles jau niekas neperkalbes biggrin.gif
mano vyresnioji jau senai miega savo kambary tai su tuo problemu nebutu, mazoji tik kartu dar, bet ne uz kalnu ir ja perkelsim pas sese, tai ir sprendziam visokiausius variantus.. visnas is labiausiai patikusiu tai kad vyras pats padarys mergaitems miegamaji wub.gif jau pripiesem n eskizu ir apsistojom ties tokiu var. viena lova paaukstinta kita normaliam auksty, abi prie tos pacios sienos, ir butinai su uzuolaodelem ale baldakimais, zodziu pasidarbuosim su tetuku gal ka ir isspausim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2009 05 12, 14:27)
tai kaip supratau pirksite su ciuozikla? smile.gif  idomu kiek tos ciuoziklos buna idomios vaikiukam.. na bet manau kad jusu paneles jau niekas neperkalbes  biggrin.gif
mano vyresnioji jau senai miega savo kambary tai su tuo problemu nebutu, mazoji tik kartu dar, bet ne uz kalnu ir ja perkelsim pas sese, tai ir sprendziam visokiausius variantus.. visnas is labiausiai patikusiu tai kad vyras pats padarys mergaitems miegamaji  wub.gif  jau pripiesem n eskizu ir apsistojom ties tokiu var. viena lova paaukstinta kita normaliam auksty, abi prie tos pacios sienos, ir butinai su uzuolaodelem ale baldakimais, zodziu pasidarbuosim su tetuku gal ka ir isspausim  bigsmile.gif

Sekmes kuriant mergaitem grozi!
Atsakyti
Cia sis bei tas su piesinukais thumbup.gif

www.gharexpert.com/articles/Home-Improvement-1883/Kids-Room-Theme_0.aspx

nemoku nuorodu ikelti graziai ax.gif
Atsakyti