Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Pelene @ 2009 05 18, 19:11)
O cia vardas ant mano dukrytes kambario duru

Kaip miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2009 05 17, 17:58)
Atsargumas gedos nedaro  schmoll.gif , as rasiau kad tikrai maza išdužimo tikimybė, bet geriau nelaukt netikėtumo.
Iš lauko pusės grotelės  thumbup.gif

paprastai langai iki žemės būna ten, kur yra balkonas / terasa, tai grotelės nereikalingos. o jei tai tik langas, tai automatiškai dedamas "prancūziškas" balkonas, kitaip tariant balkono grotelės, jūs teisi.

QUOTE(Pelene @ 2009 05 17, 18:45)
O man grotuoti langai schmoll.gif

čia turėjo omeny balkoninius turėkliukus iki pusės. jie daugiabučiuose privaloma tvarka būna. o štai nuosavuose tai žmonės pataupo, bet iš tiesų tai taip, jie turi būti.
Atsakyti
sba balduose princesiška lova su nuolaida, jei kas ieško smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 19, 08:32)
sba balduose princesiška lova su nuolaida, jei kas ieško smile.gif

Man labai grazu metalines wub.gif , baltos wub.gif , dukrai tokios placios noreciau thumbup.gif , tik gaila, dar kambariukas neparuostas lovai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-lelija- @ 2009 05 19, 07:48)
Man labai grazu metalines  wub.gif , baltos  wub.gif , dukrai tokios placios noreciau  thumbup.gif , tik gaila, dar kambariukas neparuostas lovai  verysad.gif

g.gif bet įvertink kainą (jeigu finansai leidžia), jeigu ji tinkama, galbūt verta įsigyti ir palaikyti nesurinktą mastau.gif

man tai irgi patinka princesiškos lovos, bet džigitus kol kas auginu doh.gif
beje, fantastiškų grožių Kemena gamina, bet ir kainos ten jau fantastiškos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(-lelija- @ 2009 05 18, 14:54)
Cia dar daugiau nuotraukeliu radau  thumbup.gif  Laaaaaaaaabai grazus baldeliai, o gal atskleisit kur galima izsakyti kilimukus pagal uzsakyma  blush2.gif  ax.gif , nes mano ir dukros skoniui sunku itikti, mes irgi megstam vienetinius daiktus  wub.gif  drinks_cheers.gif

Lentvario kilimai daro pagal individualius uzsakymus, internete pagooglink rasi info apie juos, kontaktus, turi dvi dizaineres, man patiko ju pavyzdukai, bet kol kas neikandom.
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2009 05 18, 18:11)
O cia vardas ant mano dukrytes kambario duru

user posted image

oi kaip miela ir gražu.
Išduokite paslaptį- kur gaminote raideles..kažkada esu ar SM ar sklebiu .lt užtikusi mergaitę kuri daro tokius grožius, bet nereikėjo- neissisaugojau kontaktų. doh.gif
Atsakyti
o nuo kokio amžiaus vaikui jau "nebetinka" vaikiški tapetai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 19, 08:54)
o nuo kokio amžiaus vaikui jau "nebetinka" vaikiški tapetai?  g.gif

draugų aštuonmetis dar labai patenkintas vaikiškais smile.gif saviškiui tikrai dar drąsiai galite tapetuoti vaikiškais. mes to nepadarėme ir dabar gailiuosi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 19, 08:54)
o nuo kokio amžiaus vaikui jau "nebetinka" vaikiški tapetai?  g.gif

Oi labai sunkus klausimas.. čia labai individualu..kitas jau dvylikos apie paneles galvoja, o kitas iki šešiolikos gali " karą" apie namą žaisti...

Aš manau iki aštuonerių labai labai vaikiški tinka dar..toliau jau gali eiti vaikiški, bet rimtesni (mašinytės, robotukai ar pan)
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 19, 09:02)
draugų aštuonmetis dar labai patenkintas vaikiškais smile.gif saviškiui tikrai dar drąsiai galite tapetuoti vaikiškais. mes to nepadarėme ir dabar gailiuosi  verysad.gif

QUOTE(dije @ 2009 05 19, 09:22)
Oi labai sunkus klausimas.. čia labai individualu..kitas jau dvylikos apie paneles galvoja, o kitas iki šešiolikos gali " karą" apie namą žaisti...

Aš manau iki aštuonerių labai labai vaikiški tinka dar..toliau jau gali eiti vaikiški, bet rimtesni (mašinytės, robotukai ar pan)

dėkui thumbup.gif
tai nepraleidom progos dar leliukiškam tapetam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 19, 09:32)

dėkui  thumbup.gif
tai nepraleidom progos dar leliukiškam tapetam  thumbup.gif

drinks_cheers.gif žinoma, kad ne mirksiukas.gif gaų gale, ir ant sienų papaišys, ir visko dar bus, ne amžiams tapetuosite smile.gif
Atsakyti