Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(muminukas @ 2009 05 19, 10:06)
drinks_cheers.gif žinoma, kad ne  mirksiukas.gif gaų gale, ir ant sienų papaišys, ir visko dar bus, ne amžiams tapetuosite  smile.gif

aha drinks_cheers.gif
kažkada galvojau gal vieną sieną klijuot tapetais su paveiksliukais, o kitą vienspalviais schmoll.gif nes ir tie lipdukai ornamentiniai man gražu, tai jei sugalvočiau, kad jų noriu bent būtų kur klijuot g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 19, 10:08)
aha  drinks_cheers.gif
kažkada galvojau gal vieną sieną klijuot tapetais su paveiksliukais, o kitą vienspalviais  schmoll.gif  nes ir tie lipdukai ornamentiniai man gražu, tai jei sugalvočiau, kad jų noriu bent būtų kur klijuot  g.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif ir nebus labai marga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 19, 10:15)
drinks_cheers.gif ir nebus labai marga  ax.gif

dėl margumo, tai jei ir nuspręsim visas sienas daryt margas, bet kokį gerą metrą nuo žemės dėsiu vienspalvį tapetą, viršų margą. sudūrimo vietoj juostą derisim kokią g.gif

nors paskurinį kart mačiau 3 gražius tapetus, tai MB jau krievai žiūrėjo "tik nesakyk, kad visos sienos skirtingoos bus " doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 19, 10:21)

nors paskurinį kart mačiau 3 gražius tapetus, tai MB jau krievai žiūrėjo "tik nesakyk, kad visos sienos skirtingoos bus "  doh.gif  lotuliukas.gif [/i]

burtus teks mesti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2009 05 19, 08:52)
oi kaip miela ir gražu.
Išduokite paslaptį- kur gaminote raideles..kažkada esu ar SM ar sklebiu .lt užtikusi mergaitę kuri daro tokius grožius, bet nereikėjo- neissisaugojau kontaktų.  doh.gif

mama_gulbe lipdo raideles smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-lelija- @ 2009 05 18, 14:54)
Cia dar daugiau nuotraukeliu radau  thumbup.gif  Laaaaaaaaabai grazus baldeliai, o gal atskleisit kur galima izsakyti kilimukus pagal uzsakyma  blush2.gif  ax.gif , nes mano ir dukros skoniui sunku itikti, mes irgi megstam vienetinius daiktus  wub.gif  drinks_cheers.gif

Kilimuka riso pazistama auksaranke, kuri siam forume nedalyvauja.
Papildyta:
Na kadangi prasidejo diskusijos apie sienas, tad prasau pasidalint vizijom apie sienas mano vaiku kambariuose bigsmile.gif Dukrytei noreciau salotiniu sienu - tapytos pievos ant ju. Bet tada klausimas ar tinkamos mano dukrytes baldeliu spalvos salotinems sienoms g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2009 05 19, 10:38)
mama_gulbe lipdo raideles smile.gif
Papildyta:
Dukrytei noreciau salotiniu sienu - tapytos pievos ant ju. Bet tada klausimas ar tinkamos mano dukrytes baldeliu spalvos salotinems sienoms g.gif

manau, kad tikrai tiktų, nes prie žalios viskas tinka (juk gėlių visokiausių būva, o kotai ir lapai - žali) ir kaip gali netikti boružėlės pievoje smile.gif tik atspalvį reikia nutaikyti...
---------
dėl raidelių - įmanoma ir patiems pasidaryti iš modilino. tik nežinau, kaip reiktų tvirtinti, jau čia reiktų galvą pasukti.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 19, 10:43)
manau, kad tikrai tiktų, nes prie žalios viskas tinka (juk gėlių visokiausių būva, o kotai ir lapai - žali) ir kaip gali netikti boružėlės pievoje  smile.gif tik atspalvį reikia nutaikyti...
---------
dėl raidelių - įmanoma ir patiems pasidaryti iš modilino. tik nežinau, kaip reiktų tvirtinti, jau čia reiktų galvą pasukti.

Aciu uz nuomone 4u.gif
Taip raideles is modelino, o tvirtintos tokia lipnia juosta is abieju pusiu.

Uzejo man pagyru manija biggrin.gif Tai idesiu ir sviestuvu nuotraukas vaiku kambariuose.

Dukrytes kambaryje gelyte vsu bitutem
user posted image

Sunaus kambaryje - papuga
user posted image
Atsakyti
Pelene, kaip tik apie tokią juostą pagalvojau smile.gif

o kaip tokie šviestuai šviesos požiūriu? užtenka vatų?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 19, 12:56)
Pelene, kaip tik apie tokią juostą pagalvojau  smile.gif

o kaip tokie šviestuai šviesos požiūriu? užtenka vatų?

Grazi lempa-papuga, bet skaiciau kad mazoka sviesos visam kambariui g.gif . Kazin kaip is tikro?
Atsakyti
Sviesos tikrai uztenka visam kambariui. Pati kai pirkau abejojau tuo - mane patikino, kad tikrai uzteks sviesos, kuo ir pati jau isitikinau. Dar netgi dukrytes kambariui nupirkau tris sienines lemputes-gelytes - bet jas imontavus greiciau tik del grozio jos bus, nes sviesos pakankamai.

Turim dar toki sviestuva - lektuva, tai kazkam teks padovanot, nes mums jo kaip ir nereikia.
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2009 05 19, 12:54)
Sviesos tikrai uztenka visam kambariui. Pati kai pirkau abejojau tuo - mane patikino, kad tikrai uzteks sviesos, kuo ir pati jau isitikinau. Dar netgi dukrytes kambariui nupirkau tris sienines lemputes-gelytes - bet jas imontavus greiciau tik del grozio jos bus, nes sviesos pakankamai.

Turim dar toki sviestuva - lektuva, tai kazkam teks padovanot, nes mums jo kaip ir nereikia.

o kur pirkot sviestuvus jei nepaslaptis.... tikrai laaabai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitn @ 2009 05 19, 12:26)
o kur pirkot sviestuvus jei nepaslaptis.... tikrai laaabai grazus  wub.gif

ERMITAZE. Ten pat ir sienine-naktine lempa boruze, kur ant dukrytes spinteles. Ten tokia daugybe groziu, kad taip sunku issirinkt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelene: 19 gegužės 2009 - 12:45