QUOTE(agnemonas @ 2009 03 03, 12:30)
Bet va turiu klausimu visoms toms, kas pirko baldus is "Daug pasauliu"

. Mus su MB jie labai suzavejo, ypac lietuviski balinti (pirktume paaukštinta lova (tikriausiai), spinta, komoda,ir laiptine lentyna). Taigi, ar neteko nusivilti pagamintais baldais (neseniai skaiciau skundai.lt nusiskundima, kad baldus atveze visai kitokios kokybes, nei turi ekspozicijoje), ar sunku priziureti baltos spalvos baldus padengtus vašku? Buciau visoms dekinga.
Aš pirkau balintas lietuviškas lovas. Fainos visai. Tik biski braska , kai atsiguli . Na medis, gal taip turi būti. Jei iš naujo rinkčiausi, tai gal čiužinį žiūrėčiau atskirai, nes tas jų toks kietokas, bandžiau ir pati ant jo miegoti, man gal norėtųsi mikštesnio
QUOTE(agnemonas @ 2009 03 03, 19:08)
Aciu, uz ispejima, norim balintu, o ne baltu. Mane labiau domina, ar jie neteplus. Juk vaikai buna aktyvus, landus, kartais ju nesuziuresi, jei tarkim nuteplioja su savo rankutemis ar lengvai nusivalo tie balinti baldai? Be to, idomu butu ir suzinoti apie pacia firma "Daug pasauliu": kaip aptarnavo, ar nevelavo su uzsakymu, ar patenkino pristatytu baldu kokybe, ar lengva buvo patiems juos susirinkti?
Aš pirkau su jų surinkimu, nes neturiu kas man gražiai surinktų, o tiek sumokėjus nesinori belekaip surinktų

. Šiaip maniškės sugebėjo pačiom pirmom dienom su tušinuku jas išpaišyti

, tai kažkiek išsivalė bet ne visai